Mini da startul unui concurs de design de produs

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 14.03.2010
Mini lanseaza un concurs de design prin care propune publicului interesat sa creeze accesorii noi, care sa fie montate pe rama centrala a lui Countryman.

MINI organizeaza un concurs de design de produs in cinstea ultimului model sosit in familia constructorului britanic. Provocarea lansata de Mini consta in desenarea unor posibile instrumente care sa fie amplasate pe rama cu prindere centrala a lui Countryman. Rama inlocuieste consola centrala si este pozitionata intr-o linie dreapta intre scaunele noului model , iar rolul acesteia consta in realizarea legaturii dintre partea din fata a masinii si cea din spate. Pe suprafata acesteia se pot monta diverse obiecte in timpul calatoriei.

Designerii Mini nu au stat pe ganduri si au conceput cateva obiecte care se pot monta pe rama centrala cum ar fi: cutii de suport pentru ochelari de soare, suport pentru pahare sau loc pentru atasarea iPod-ului. De asemenea, rama ofera si un spatiu pentru depozitarea electronicelor.

La acest concurs pot participa toate persoanele creative, designerii Mini urmand sa selecteze cele mai bune trei idei pe care le vor prezenta publicului sub forma unor prototipuri in cadrul Salonului Auto de la Paris. Premiul pentru acest concurs constra intr-o excursie de doua persoane timp de patru zile in capitala Frantei, iar ca bonus, castigatorul isi va putea admira creatia chiar in cadrul Salonului Auto. Pentru cei care sunt interesati de concursul organizat de Mini pot afla mai multe amananute accesand www.minispace.com.

Via | bmwblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru