Puma

Marti, 21 Aprilie 2020 | Intern

Ford Puma a depășit vânzările lui Ecosport: peste 18.000 de unități în Europa în primele trei luni ale anului, dintre care 80% sunt versiuni hibride

Ford Puma s-a comercializat în peste 18.000 de unități în Europa în primele trei luni ale anului, dintre care 80% sunt versiuni hibride. SUV-ul a depășit astfel vânzările generate de Ecosport, celălalt model produs la uzina de la Craiova.
Joi, 20 Februarie 2020 | Intern

Ford recheamă în service în România peste 300 de unități Puma din cauza unor probleme la airbag-ul șoferului: "Niciun client nu a raportat incidente"

Ford a anunțat că recheamă în service în România 326 de unități ale SUV-ului Puma produs la Craiova din cauza unor probleme la airbag-ul șoferului. Oficialii mărcii afirmă că nu au fost semnalate incidente.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Intern

Primele detalii despre producția lui Ford Puma: aproape 4.800 de unități au ieșit pe porțile uzinei de la Craiova în octombrie și noiembrie

Ford a produs 149 de unități ale SUV-ului Puma în luna octombrie și alte 4.620 de unități în luna noiembrie pentru un total de 4.769 de unități, aproximativ jumătate din producția înregistrată de Ecosport.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Intern

Ford a început să exporte SUV-ul Puma produs la Craiova: primele 300 de unități vor ajunge cu trenul în Olanda

Primele 300 de unități Ford Puma produse la uzina de la Craiova au fost exportate cu trenul în Olanda, de unde vor ajunge în Marea Britanie pe cale maritimă. Livrările către clienți vor începe în ianuarie.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Intern

Ford Puma poate fi comandat în România: prețurile pornesc de la 20.250 de euro. Ofertă de lansare de la 16.500 de euro

Ford a deschis în România listele de comenzi pentru noul Puma. SUV-ul de segment B are un preț de pornire de 20.250 de euro, dar producătorul american vine cu o ofertă de lansare menită să scadă prețul până la 16.500 de euro. Livrările vor debuta la finalul lunii ianuarie.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | Modele noi

Ford Puma ar putea primi o versiune de performanță: SUV-ul va împrumuta motorul de 200 CP disponibil pe Fiesta ST

Ford Puma ar putea primi o variantă de performanță ST. Conform surselor, SUV-ul produs la uzina din România va fi echipat cu motorul de 1.5 litri de 200 CP disponibil în prezent pe Hot Hatch-ul Fiesta ST.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Modele noi

Ford Puma ar putea primi o versiune ST: "Este o opțiune bună pentru extinderea gamei ST"

Ford analizează oportunitatea de a dezvolta o versiune ST pentru noul SUV Puma care va fi produs la Craiova. În cazul în care lansarea va fi aprobată, noul model va prelua motorul de 1.5 litri și 200 CP de pe Fiesta ST.
Joi, 27 Iunie 2019 | Modele noi

Ford Puma: 8 funcții disponibile în premieră în gama de modele subcompacte Ford

Instrumentarul de bord digital, funcția de masaj lombar, posibilitatea de a încărca telefonul wireless și un compartiment suplimentar pentru portbagaj sunt printre noutățile pe care Ford Puma le introduce în gama de modele subcompacte a constructorului american.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Teaser video pentru Ford Puma: noul SUV produs la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie

Ford România a anunțat în cadrul unui teaser video că noul SUV Puma care va fi produs la uzina de la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Ford Puma: noul SUV va fi produs la Craiova, va avea versiune mild-hybrid de până la 155 CP și vine în 2019

Ford a publicat primele imagini cu noul SUV Puma pe care îl va produce la uzina de la Craiova și care va fi disponibil într-o versiune mild-hybrid de până la 155 de cai putere. Lansarea pe piață este așteptată până la sfârșitul acestui an.
Joi, 28 Martie 2019 | Modele noi

Ford ar putea prezenta SUV-ul Puma în 2 aprilie: noul model ar urma să fie produs la Craiova alături de Ecosport

Ford ar putea prezenta în 2 aprilie noul SUV Puma care ar urma să fie produs la uzina de la Craiova alături de Ecosport, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | F1 TOP

FEATURE: Implicarea Puma în motorsport

Automarket vă prezintă povestea inedită a implicării în sporturile cu motor a germanilor de la Puma, unul dintre cei mai importanţi producători de echipament sportiv din lume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Formula 1

Mercedes GP a semnat un contract de sponsorizare cu Puma

Producătorul german de echipament sportiv Puma va fi noul sponsor al echipei Mercedes GP începând din sezonul 2012 al Formulei 1.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Formula 1

Ferrari şi-a prelungit parteneriatul cu Puma

Ferrari a anunţat prelungirea pe termen lung a parteneriatului cu producătorul german de echipament sportiv Puma.
Vineri, 15 Mai 2009 | Video

VIDEO: Cele mai bune zece reclame auto

Celebra revista "Car" a intocmit un top al celor mai bune reclame auto in viziunea britanica. Clasamentul include reclame celebre pentru modele la fel de celebre, care au rulat in Marea Britanie.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Audi, Ford, Citroen, Hyundai, Honda, Marea Britanie, Golf, reclama
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru