Recall

Luni, 03 Mai 2010 | Siguranta

Volvo verifica 150.000 de unitati in Europa din cauza unei probleme la motor

150.000 de clienti Volvo care detin autoturisme echipate cu un motor diesel cu cinci cilindri si filtru de particule au fost rugati sa isi verifice nivelul uleiului pentru a preveni acceleratia necontrolata a masinii.
Duminica, 02 Mai 2010 | Siguranta

Acura face un recall de 167.000 de unitati in America

Acura va rechema in service 167.000 de unitati ale modelului TSX datorita unor probleme legate de furtunul de la pompa de servodirectie.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Siguranta

BMW face un recall pentru X5 M in SUA

BMW va face un recall de 735 unitati X5 M pe piata din Statele Unite ale Americii deoarece becurile de pozitie laterale nu sunt alimentate cu energie electrica si nu respecta normele americane in acest sens.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Siguranta

Toyota face un recall de 10.400 de unitati pentru modificarea ESP-ului

In aceeasi zi in care Toyota a platit o amenda de 12.2 milioane de euro pentru intarzierea recall-ului pentru pedala de acceleratie, constructorul nipon a anuntat un nou recall.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Siguranta

Vanzarea lui Lexus GX 460 a fost suspendata pe toate pietele

Toyota a suspendat temporar vanzarile modelului Lexus GX 460 pentru a efectua verificari la nivelul sistemului ESP si a modului de functionare al acestuia.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Siguranta

Recall de 90.000 de unitati Mazda3 in Japonia si China

Mazda a anuntat un recall in China si Japonia pentru 90.000 de unitati Mazda3. O anumita versiune a acestui model are un furtun amplasat prea aproape de un panou al radiatorului, iar cele doua piese se pot freca intre ele pe drumuri proaste, lucru care ar putea duce la pierderi de ulei.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Siguranta

Revista americana Consumer Report: "Nu cumparati Lexus GX 460!"

Dupa ce testul unei reviste americane a aratat ca SUV-ul GX 460 ar putea avea probleme de stabilitate, Toyota a decis sa scoata temporar de la vanzare modelul la dealerii americani.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Siguranta

Sindromul Toyota: GM va lua masuri preventive pentru toate modelele pana in 2012

Americanii de la GM au anuntat ca vor echipa toate modelele cu transmisie automata din gama cu un sistem suplimentar de siguranta pentru a evita un accident in cazul in care frana si acceleratia sunt apasate simultan.
Joi, 01 Aprilie 2010 | General

Proprietarii de SUV-uri Toyota din Beijing vor despagubiri de la compania japoneza

Clientii Toyota din Beijing vor sa fie tratati in acelasi mod precum conationalii lor dintr-o provicie cu legi de protectie a consumatoruilor extrem de stricte, care i-au obligat pe cei de la Toyota sa-si despagubeasca clientii.
Sambata, 27 Martie 2010 | Economic

Toyota va inchide uzinele din Franta si Marea Britanie pentru cateva zile

Toyota va inchide uzinele din Franta pentru o perioada de patru zile, iar in Marea Britanie angajatii grupului nipon vor sta acasa timp de cinci zile.
Joi, 18 Martie 2010 | Siguranta

Honda face un recall in SUA pentru 412.000 de unitati

Modelel Honda Odyssey si Element vor fi rechemate in service pentru o problema la sistemul de franare. Aceasta problema afecteaza doar unitatile comercializate pe piata din SUA, produse intre 2007 si 2008.
Sambata, 13 Martie 2010 | General

Divizia Fiat din Brazilia, amendata pentru ca a refuzat sa faca un recall

Divizia Fiat din Brazilia a fost amendata cu 1.2 milioane de euro pentru ca au refuzat sa faca un recall al modelului Stilo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Martie 2010 | Siguranta

Sindromul Toyota: Mazda ia masuri preventive pentru protectia clientilor

Mazda va instala un sistem de siguranta in modelele sale, care va intrerupe puterea motorului in momentul in care pedala de acceleratie si pedala de frana sunt apasate simultan.
Luni, 08 Martie 2010 | Industrie

Toyota ar putea intarzia lansarea unor modele pe piata din Europa

Toyota ar putea sa amane debutul lui Auris facelift, Auris HSD Hybrid si RAV4 pe piata din Europa pana la finalizarea recall-ului de 8.5 milioane de unitati sau pana cand vor avea un rezultat clar in urma acestui recall.
Miercuri, 03 Martie 2010 | Siguranta

Nissan va face un recall de 540.000 de vehicule la nivel global

Nissan va opera doua recall-uri pentru modelele Titan, Quest, Armada, Xterra si Pathfinder. Modelele au o problema la nivelul indicatorului de nivel al carburantului si la pedala de frana.
Marti, 02 Martie 2010 | Siguranta

GM face un recall de 1.3 milioane de unitati in America

Aproape un milion de unitati Chevrolet Cobalt vor fi rechemate in service-urile GM din America de Nord din cauza unor probleme la sistemul de servodirectie.
Duminica, 28 Februarie 2010 | Siguranta

Toyota acuzata ca a ascuns documente legate de problemele de fiabilitate

Avocatul Dimitrios Biller acuza conducerea Toyota de ascunderea unor documente legate de probleme ale automobilelor japoneze ce au dus la rasturnarea acestora.
Duminica, 28 Februarie 2010 | Siguranta

Clientii Toyota nu sunt singurii care se plang de probleme cu pedalele

Edmunds a publicat recent un studiu legat de recall-uri si de problemele pedalelor, pentru mai multi producatori auto. Potrivit acestui studiu, proprietarii de Toyota nu sunt singurii care au avut probleme cu pedalele.
Joi, 18 Februarie 2010 | Industrie

Un nou subiect de ancheta interna Toyota: directia lui Corolla

In urma celor 160 de plangeri la adresa directiei lui Toyota Corolla, japonezii vor organiza o acheta interna pentru a descoperi daca exista cu adevarat o problema si care este cauza acesteia.
Luni, 15 Februarie 2010 | Industrie

Toyota incepe lupta pentru recastigarea imaginii

Toyota ar putea sa extinda garantia modelelor pe care le vinde in Statele Unite ale Americii in incercarea de a recastiga lupta vanzarilor pe piata lor cea mai mare.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru