Clientii Toyota nu sunt singurii care se plang de probleme cu pedalele

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 28.02.2010
Edmunds a publicat recent un studiu legat de recall-uri si de problemele pedalelor, pentru mai multi producatori auto. Potrivit acestui studiu, proprietarii de Toyota nu sunt singurii care au avut probleme cu pedalele.

Un studiu recent publicat de Edmunds care vizeaza recall-urile cauzate de probleme ale pedalelor releva faptul ca Toyota este producatorul cel mai vizat de plangeri de acest gen. Conform studiului Toyota a primit 532 de plangeri relevante, cu 57% mai multe decat Ford, care a primit 339 de plangeri legate de probleme ale pedalelor.

Conducerea Toyota a invocat ai alte studii Edmunds, ca sa demonstreze nivelul superior de siguranta al modelelor sale. La analiza raportului dintre numarul de plangeri si numarul de unitati vandute, Toyota are 4.81 de plangeri la 100.000 de masini vandute, iar Ford are 3.12 plangeri la acelasi numar de vehicule vandute.

In ultimul deceniu au existat peste 2500 de plangeri legate de acceleratia neintentionata a automobilelor Toyota. Brian Lyons, purtatorul de cuvant al companiei spune ca sunt multe motive pentru care pedale de acceleratie se poate bloca si ca aproape toti marii producatori au primit astfel de plangeri.

Via | EGMcartech.com

Comentarii (4)

  • george
    STRATEGIA "BA .... M..."?
    Toyota aplica o strategie care miroase (ma rog, duhneste) a mal de garla mioritica...O fi bine?
    3 10
  • e drept....a fost pus Toyota tap ispasitor deoarece da, intr-adevar au facut un recall mare ca si numar de masini........dar e oare chiar un lucru rau? eu zic ca bravo lor ca au atata sange in putulica sa recheme si sa repare atatea masini pe banii lor.e greu sa-ti recunosti propriile greseli, si si mai greu sa le remediezi.
    uitati-va numai ca de cand NTSB-ul a amenintat ca va lua la puricat toate plangerile existente, si VW, Ford, GM & Co. au facut niste recall-uri considerabile....desigur astea-s prezentate publicului idiot american ca si "recall, doar asa de siguranta, fiindca suntem noi de treaba si vrem sa cheltuim bani numa asa"... ghinionul celor de la toyota este ca ei au fost primii si cu numarul cel mai mare de masini afectate, dar tot respectul ca incearca sa-si repare greseala pe cand alti producatori stau, tac din gura, si spera sa nu iasa la iveala problemele la masinile lor....
    10 1
  • Gerald Ford si Barack Obama
    Rechemari si "datu cu parerea"
    VW a facut recall-ul in America de Sud. Ce lagatura are asta cu NTSB???

    Revenind, Ford a avut in 2009 15 milioane de autovehicule rechemate.
    De ce nimeni nu a saril la gatul lor? Sau de ce nu au aparut speculatii precum in cazul Toyota?
    Pentru ca nu a chemat milioane de bucati din acelas tip de autovehicul, ceea ce demonstreaza o greseala grava in linia de testare a Toyota.
    2 2
  • despre ford
    poate ca nu se lauda atat de mult ca toyota cu calitatea lor superioara,acesta este si unul dintre principalul motiv pentru care cumpara lume toyota
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru