Acceleratie

Luni, 10 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Record mondial: Monopost electric, dezvoltat de studenți, atinge 100 km/h în 1.461 secunde

Un monopost electric, dezvoltat de o echipă de 20 de studenți de la Universitatea din Stuttgart, a stabilit un nou record mondial de accelerație pentru mașinile cu zero emisii. Acesta a atins 100 de km/h în 1.461 secunde.
Marti, 16 Martie 2021 | Industrie

Lamborghini: “Manevrabilitatea mașinilor noastre este crucială în era electrificării”

Manevrabilitatea ocupă prima poziție în topul priorităților Lamborghini privind dezvoltarea viitoarelor modele electrificate. Accelerația și viteza de vârf nu mai sunt la fel de importante ca acum 10 ani, susțin oficialii constructorului italian.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Industrie

Fiecare Koenigsegg Regera trebuie să atingă 300 km/h înainte de a fi livrat clienților

Potrivit suedezilor de la Koenigsegg, fiecare exemplar Regera este testat temeinic înainte de a fi livrat. Spre exemplu, pilotul de teste nu îi dă undă verde până când modelul nu atinge 300 de km/h.
Marti, 28 August 2012 | O lume nebuna

SUA: Un Kia Sorento a rulat 95 de km cu acceleraţia blocată la 193 km/h

O americancă a scăpată teafără după ce maşina sa, un Kia Sorento, a rulat 95 de kilometri cu o viteză de 193 de km/h, din cauza blocării pedalei de acceleraţie.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Siguranta

Chrysler cheamă în service 35.000 de exemplare Caliber şi Compass

35.000 de exemplare Dodge Caliber şi Jeep Compass vor fi rechemate în service-urile din SUA din cauza unei probleme apărute la pedala de acceleraţie.
Duminica, 28 Februarie 2010 | Siguranta

Clientii Toyota nu sunt singurii care se plang de probleme cu pedalele

Edmunds a publicat recent un studiu legat de recall-uri si de problemele pedalelor, pentru mai multi producatori auto. Potrivit acestui studiu, proprietarii de Toyota nu sunt singurii care au avut probleme cu pedalele.
Duminica, 07 Februarie 2010 | Economic

Presa japoneza critica reactia presedintelui Toyota

Reactia presedintelui Toyota legata de problemele de acceleratie ale masinilor marcii si de problema pedalei de frana de la Prius a nemultumit presa din Japonia.
Duminica, 24 Ianuarie 2010 | Industrie

Nikkei: "Rechemarile in service pot afecta reputatia Toyota"

Imaginea Toyota pe piata Statelor Unite poate fi afectata grav de noul val de rechemari in service pentru probleme ale pedalei de acceleratie.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

PREMIERA: Audi S5 Sportback, imagini si informatii complete

Audi S5 Sportback a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul coupe dispune de 333 de cai putere si poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 5.4 secunde.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lotus Exige Cup 260, sportiva cu o dieta extrema

Lotus a prezentat publicului noul Exige Cup 260, un derivat mult mai usor si mai rapid decat al deja cunoscutului Exige S. Noua versiune cantareste doar 888 de kilograme si dezvolta 257 de cai.
Miercuri, 19 August 2009 | Modele noi

Seat Leon Cupra R, 265 de cai putere pregatiti pentru Frankfurt

Seat a dezvaluit astazi versiunea de performanta Cupra R a compactei Leon. Modelul va oferi 265 de cai putere si un consum mediu de numai 6.7 litri/100 km.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Viitorul Mini Broadspeed va ataca piata lui Audi TT

Mini isi doreste un rival impotriva lui Audi TT si il va avea probabil foarte curand, imediat dupa ce da nastere roadsterului Speedster. Modelul va fi un coupe si se va numi Broadspeed.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Modele noi

Dodge Circuit EV, un rival mai ieftin pentru Tesla Roadster

Un oficial Chrysler a lasat sa se inteleaga ca prototipul electric Dodge Circuit EV ar putea debuta in versiune de serie, ca un rival mai ieftin al lui Tesla Roadster.
Marti, 07 Iulie 2009 | Tuning

Audi S4, infuzie de cai putere de la MTM

Casa de tuning MTM a creat un pachet de performanta pentru actualul Audi S4. Specialistii germani au reusit sa stoarca 425 de cai putere din motorul 3.0 TFSI.
Marti, 30 Iunie 2009 | Modele noi

Opel anunta Insignia ecoFLEX Sports Tourer: 5.3 litri/100 km

Opel Insignia Sports Tourer, varianta break a Masinii Anului in Europa, va dispune si de o versiune ecoFLEX, care consuma in medie doar 5.3 litri/100 km.
Miercuri, 27 Mai 2009 | General

Jaguar XF, cel mai nou membru al politiei britanice

Politia britanica face loc unui nou model in interiorul flotei sale de vehicule. De aceasta data este vorba despre sedanul Jaguar XF echipat cu un motor diesel performant.
Luni, 25 Mai 2009 | Modele noi

Brusa Spyder, rivalul elvetian al lui Tesla Roadster

Compania elvetiana Brusa a lansat un model electric sportiv, botezat Spyder, care ar putea sa se bata in viitor cu Tesla Roadster.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Video

VIDEO: Ford Focus RS vs. "Omul Zburator"

Noul Ford Focus RS concureaza in video-ul urmator cu "Omul Zburator", Eric Scott, intr-o cursa de accelerare. Modelul de performanta a pierdut "la mustata" confruntarea.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Concepte

OFICIAL: Morgan a dezvaluit conceptul Aeromax SuperSport

Constructorul britanic Morgan a dezvaluit derivatul SuperSport al conceptului Aeromax. Modelul este propulsat de un motor BMW de 367 de cai putere.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: BMW M5 vs Audi Q7 V12, test de acceleratie

Britanicii de la Autocar au realizat un test de acceleratie intre doua modele diferite, care ascund insa sub capota putin peste 500 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Lotus, Opel, Tesla, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru