Nikkei: "Rechemarile in service pot afecta reputatia Toyota"

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 24.01.2010
Imaginea Toyota pe piata Statelor Unite poate fi afectata grav de noul val de rechemari in service pentru probleme ale pedalei de acceleratie.

Publicatia japoneza Nikkei sustine ca noul val de rechemari in service ale automobilelor Toyota "este o lovitura grea pentru reputatia Toyota de producator de masini fiabile". Din punct de vedere financiar, Toyota nu va avea mult de suferit, japonezii avand un fond de 4 miliarde de dolari pentru rechemari.

Compania japoneza inca investigheaza problemele aparute la pedala de acceleratie, deoarece acelasi mecanism este folosit si pentru unele modele comercializate in Europa.

Si Audi a avut probleme similare, care i-au afectat reputatia in Statele Unite, desi investigatia a concluzionat ca majoritatea problemelor erau cauzate de soferi.

via | thetruthaboutcars.com

Comentarii (5)

  • .......
    deja au afectat-o
    7 0
  • Alex Radoi
    Au afectat-o in ochii americanilor prosti. Un om inteligent stie sa faca diferenta intre un pres si restul masinii. Un om cu IQ cat de cat peste cel al cimpanzeilor, ar scoate dreaku' presul ala nenorocit si l-ar inlocui cu unul din Walmart. Si gata, se rezolva si "problema" fiabilitatii Toyota.
    7 6
  • george
    UN OM INTELIGENT FACE LEGATURA, NU DIFERENTA
    @ Alex Radoi

    O asemenea problema spune multe daca ai IQ-ul macar usor supraunitar. Cum ar fi, de exemplu, superficialitatea. Daca au putut sa faca astfel de greseli cel putin o data (de fapt de doua ori fiindca s-a facut un recall dublu), cel putin teoretic, conform unora dintre Legile lui Murphy, ar putea s-o faca si alta data (la alte componente sau alte modele)...
    7 2
  • alex
    inpusca-te
    2 1
  • @ionut
    copilu' ai cam tras chiulul la scoala... in interiorul cuvantului, inainte de "b" si "p" pui intotdeauna "m" (corect: impusca-te)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru