VIDEO: BMW M5 vs Audi Q7 V12, test de acceleratie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Britanicii de la Autocar au realizat un test de acceleratie intre doua modele diferite, care ascund insa sub capota putin peste 500 de cai putere.

Comentarii (51)

  • copy-paste
    lipsa de articole?
    0 0
  • cp/kg
    si care e relevanta testului? daca erau din aceeasi clasa, cp/kg apropiate ...
    1 0
  • Stupid
    Comparatie stupida.
    0 0
  • blondu28
    :))
    incomparabil
    0 0
  • ....
    nici o treaba...puteti si voi un Audi Q7 V12 cu un X5 M nu cu seria 5 =))
    0 0
  • nu chiar
    Nu chiar stupid si degeaba testul. Puerili sunt cei care au pus subiectul pe site, dar nu au inteles nik din el. Au vrut sa arate k un diesel maricel (enorm) poate tine pasul langa un M5. E drept ca nu pe o distanta lunga, pt ca M5 se va intinde si Q7 va gafai. Dar ideea e misto asa in oras, sa razi de un smecher cu M5, care dela un semafor la altul vede k nu poate scapa de tanc. Funny
    0 0
  • URAGANU
    L O L
    Ce teste fac si astia =))))))))))))))) Si chiar daca ar face cu X5 M si atunci Audi ramane in URMA :D Audi nu e facut la baza ca masina sportiva, ca BMW. Si sa fim seriosi, senzatiile pe care le ai intr-un M5 (indiferent de generatie) nu se compara cu nimic altceva :D Incercati si veti simti cu adevarat Orgasm :D
    0 0
  • iulian325
    penibil
    penibi testu; rafa a scris: ''Dar ideea e misto asa in oras, sa razi de un smecher cu M5, care dela un semafor la altul vede k nu poate scapa de tanc'' ...probabil pt asta ar cumpara el un Q7, DOAMNE FERESTE!!!a mai circulat pe netsi clipul cu nataraii aia de la cluj parca ce fantazau cu mertzul, ce natie...
    0 0
  • mizerie
    Ala eeste Q7 sau RS 6 ,Daca este Q7 inseamna ca cineva isi bate joc de noi .........
    0 0
  • andr3i
    audi
    trebuia sa ia un Audi RS6 si un M5, atunci concurau de la egal la egal, da asa a luat o masina de 2,5 tone cu una de 1,5 tone, raportul cal putere / greutate e mai mare la Q7 si nu are cum sa se compare.
    0 0
  • jiji de la bulau
    cum ar fi fost un logan 1.6 20V cu M5...4x4...
    0 0
  • StefanSNK
    DISEL v12 vs. BENZINA V10
    mda...si alta diferenta unu era benzina ...respectiv M5 si altul v12 DIESEL .... aiurea... comparatie
    0 0
  • mowgli
    q7
    pai le-o fost mila de audi, deaia no pus x5 m langa el
    0 1
  • Prosti pe linie
    Deci nu-mi vine sa cred cati prosti avem pe aici si ce cautati voi tot timpul carcota.
    Habar nu aveti vre-unul din voi ce e aia soferie, habar nu aveti de curse habar nu aveti de masini, habar nu aveti de nimic.
    Pacat de baiestii astia care muncesc aici pt. prosti ca voi.
    RETARZI PE LINIE (cu rare exceptii)
    1 0
  • idioti
    nu au pus x5 sau x6, pentru ca nu au motoare care sa se tina langa el....debia m5 care l-a luat putin
    in momentu de fata este cel mai rapid suv
    0 1
  • Balcescu
    ?!?!
    Desi testul pare absurd, el are sens pentru ca v12 diesel are cuplul mult mai mare decat benzina....aproape cu siguranta castiga bmw-ul dar .... cursa a fost destul de stransa. Interesant articol :D
    0 0
  • interesant video,ideea este ca vor sa arate de ce este capabil un diesel puternic pe o masina mare,mie sincer mi se pare uimitor ca se tine asa aproape de m5,diferenta de performante este mica si cad te gadesti ca q7 are cu vreo 700-800kg in plus ca sa nu mai vorbesc de consumul foarte bun de 12% pentru perf si spatiul imens oferit!
    0 0
  • Quandt
    BMW
    Desi testul pare absurd, el are sens pentru ca v12 diesel are cuplul mult mai mare decat benzina...
    si taman diferenta de vreo 600 KG dintre M5 si Q7 e diferenta de cuplu adica surplusul de cuplu pe care il are Q7-ele.
    Asa ca testul e aproape corect facut.
    ORICUM BMW-ul STIE CE inseamna TURATIE si SUNETUL V10-ului care URLA INFERNAL, ca la fostul BMW WILLIAMS din FORMULA 1 se stie ca in FORUMA 1 anii 2004 BMW avea cel mai puternic MOTOR din FORMULA 1 cca 920 cp si motorul lui M5 E60 e inspirat din motorul cela.
    Care o sa ma intrebe de ce in 2004 BMW nu a luat locul 1 in F1 e ca pe langa motor in formula 1 pentru a castiga mai sunt multe chestii , aerodinamica ,cutie de viteza , suspensie , pilot ,motor.
    0 0
  • scartz
    pai nu numai atunci... n-a luat niciodata... Si BMW (modelul normal nu "M") nu este o masina sport!!! decat in capul exaltatilor.
    0 0
  • majoritatea de aici nici macar nu au intrat intr-un bmw sau audi sau alta masina serioasa...... sunteti niste natarai...... q7 e cel mai rapid suv........ bmw mi se par printre cele mai kisioase interioare de masini raportat pretz/calitate...............logic pt ca toti cocalari au bmw doar sunt niste tigani cu lucruri/haine/ etc kisioase......... intrati intr-un a6 cel puttin si apoi mai vorbiti............ un rs6 sau s5 sa nu mai zic de r8 praf maninca m5 ul.....care are numa plastic in bord
    0 0
  • @audi
    hai ca imi esti simpatic.in primul rand, nu trebuie sa generalizezi, unii din noi mai suntem si fani bmw in adevaratul sens.Si de audisti se spune ca sunt cocalari, deci? pot spune ca esti si tu? nu ascult manele, si nu am nici tricou cu puta madre.Dar intrebarea este tu te-ai urcat in rs6 si s5 si r8 de ne explici tu ce mortale sunt?Uite, desi nu-l suport, m-am urcat intr-un a6 si mai mult l-am si condus, i-am dat masinii o sansa.Da sincer nu-l compar cu un seria 5 din 94, si guess what?bmw e o masina sport, diferenta o vezi de cand invarti cheia in contact.A6 mie nu mi-a transmis nimic.A4? aceeasi poveste, nu spun ca nu sunt bune, dar lipsesc multe la capitolul feeling.Fanii bmw in general cauta altceva la ele, nu ne alegem masinile dupa gaurile de ventilatie si display-urile din bord.

    Si te mai dezamagesc odata, spunandu-ti ca r8-ul a luat-o de la m6 cu acelasi motor de pe m5.M5 e mai rapid si decat un ferrari 430, vezi ce zice Clarckson de r8 si ce zice de m5.

    Sa ai o zi frumoasa.
    0 0
  • Nice&Easy
    @audi
    Trebuie sa recunosc ca sunt de parere totala cu mowgli. Multi dintre voi in frunte cu "audi" vorbiti in nestinta de cauza. Lasand majoritatea prostiilor care le-ai scris trebuie sa ma rezum la "m5 ul.....care are numa plastic in bord ". Pai daca pentru tine m5-ul are numai plastic in bord, nu stiu ce are Audi atunci? Aur, cristale Svarovski? Tu te-ai suit intr-un bmw 3,5,6 ? Si stai tu linistit ca cocalari nu sunt numai in bmw-uri.. Ei incep de la Dacie si nu ma surprinde cu nimic cand ii vad prin Bentley Gt si altele prin Dorobanti. Nu iau apararea nimanui si nici nu detin un BMW. Dar nu are rost nici sa vorbesti aiurea doar sa faci un post.
    Numai bine.
    0 0
  • Ce oameni... asa e in Romania unii dintre voi nici nu ati condus ambele marci de masini si comentati aici parca sunteti zeii soselelor si apropo de feeling sa vad ce fata pune unul cu M5 cand stau langa el cu un Q7 cu toata familia si cainele in spat...
    0 0
  • dragut
    ciudat test... cam plictisitor... dar dragut :)
    0 0
  • andr3i
    audi
    @mowgli - vad k pentru tine BMW - u e singura masina de pe planeta. lasa-ne tata cu comentariile astea ironice la adresa celor care au audi si a marci AUDI. am mers cu majoritatea modelelor bmw pe unele le-am si condus si nu m-au dat asa tare pe spate ( inafara de X6), asa k fiecare are gustu lui in materie de masini da nu k bmw e cea mai tare si restu sunt naspa.
    numai bine. Mercedes - Bmw si Audi sunt masini total diferite ptr gusturi diferite.
    o zi buna sa aveti.
    0 0
  • @andr3i
    sunt total de acord cu tine, fiecare cere ceva de la o masina, pe unii ii satisface echilibrul oferit de audi, pe unii sportivitatea bmw, iar pe altii confortul si prestigiul mercedes.corect, nu am spus niciodata ca bmw e cel mai bun, este pentru mine, nu pentru toti, am spus doar ca m6 bate un r8, nu ca e mai bun, am mai spus ca prefer un seria 5 mai vechi decat a4 sau a6, asta am auzit si de la proprietarii celor doua (a4 si a6).Recunosc, imi curge sange albastru si alb in vene, dar nu e singura marca care o apreciez, daca nu-mi place mie V.A.G. aia nu inseamna ca nu mai sunt altele pe lumea asta, iar daca postul meu a fost ironic, sau ofensator imi cer mii de scuze, nu a fost cu intentie, am incercat sa fiu cat mai diplomat.

    Ma inclin.
    0 0
  • iulian325
    Nu doresc o astfel de masina, Q7. Iulian 325 wrote Imi pare rau ca asta ai inteles. Era doar o ironie sustinita de realitate. Nu cred ca e cineva care sa nu se oftice.
    Asta e parerea mea, de fapt ce am spus era concluzia postu-lui.
    Imi pare rau ca intelegi ce vrei.
    0 0
  • Eustake
    .
    De remarcat este faptul ca desi Audi cantareste mai mult si e diesel, a facut fata m5-ului care e benzinar :) Oricum, stupida comparatia.
    0 0
  • jiji de la pipera
    @mowgli
    Unde si-a luat-o de la M6 la table la septica la ce anume cred ca aberezi....te credeam mai echilibrat dar ai scapat calu in lucerna.Sau te referi la faptul ca un motor super tunat pe M6 la facut pe r8 inlinie dreapta??!!!fi mai explicit ...De exemplu cand am fost in Geneva l-am facut pe unu cu un Ferrari California recunosc ca era parcat !!!
    0 0
  • andr3i
    sal
    @mowgli - o zi buna sa ai.
    0 0
  • kkkk
    voi chiar sunteti dusi, va credeti in 77?? cand bmw era sportiv etc???
    eu am condus A6, Q7 si Q5 si seria 5 si x5
    adio cu sportivitate la bmw fata de audi cand setezi suspensia pe dynamic,
    si sa numai zic ca acelasi motor de pe audi pus pe x masina, e mai rapid decat acelasi motor de pe bmw , pusa pe o masina din aceasi categorie
    si inca ceva motor de 3.0d 240 de pe Q5 0-100 in 6,5 sec, iar motoru de 3.0 biturbo de 280 de pe x3 tot in 6,5 sec, dar cu 40 de cai mai mult;) ...asta numiti voi sportivitate? plus ca cutia de pe bmw care debia schimba vitezele...nu se compara cu s-tronicu de pe audi
    sanatate
    0 0
  • bmw
    bmw este f. in urma cu tehnologia, debia acum au pus si ei pe noul seria 7 side+lane asist, keyless go, porbagaj electric, si multe alte dotari, plus ca nu sunt in stare sa puna o camera de luat vederi pt. marsarier buna, ziua se vede binisor, iar noaptea nu se mai vede nimic, pe cand audi are toate este in 2006 le stiu eu ..poate le are si mai dinainte
    0 0
  • george
    ?
    testul a vrut sa arate ca un jeep respectiv Q7 cu un motor diesel este f performant de aceea au luat un m5 ca sa arate ca dif fatza de o supersportiva nu e asa mare! nu le ar fi fost greu sa ia un X6 5.0 dar nu aratau mai nimik era o cursa banala! A vrut sa edifice faptul ca technologia diesel a ajuns undeva la apogeu si asta in combinatia quatrro si la Audi,clar testul poate fi si o reclama pozitiva pt Audi!
    0 0
  • tot bmw...
    ptr meseriasi...
    '' bmw este f. in urma cu tehnologia " ....prietene sti macar ce inseamna tehnologie ? ceva de genul eficient dynamics, motorul tri-turbo, x-drive, sistem ce mentine in permanenta discurile de frana uscate pe timp de ploaie, etc.... si putem continua pana maine...asta inseamna prietene tehnologie, inovatie, domenii in care bmw cheltuie sute de milioane de euro anual.....
    ce spui tu sunt gaget uri ieftine ...e rusinos sa spui ca audi e mai "tehnologic" decat bmw ul doar ca i se deschide portbagajul de la buton...patetic....
    Am condus a6 diesel de 270 cp si q7 diesel de 3 litri cu 240 cp si recunosc ca mi au placut dar nu le d au pe treiar ul meu....
    Ca esti fan audi nu i nici o problema, dar fi realist si vezi unde e locul marci tale favorite....daca iti place audi nu inseamna ca face motoare mai bune ca bmw...ca daca erau mai buni, poate aveau si ei un nume prin F1 sau mai luau si ei din cand in cand Best engine of the year........ Salutare...
    0 0
  • bmw
    n-am vrut sa mai scriu nimic, dar ca o completare la "ptr meseriasi" sa nu uitam de seria 7 pe hidrogen si benzina.Pacat ca guvernele si magnatii petrolului baga bete in roate.Mi se pare cel mai inovator lucru la bmw, sa faci un motor, puternic, care merge pe hidrogen, cu 0 emisii de noxe, iar cand ramai fara, treci pe benzina.Beat that.Si multe alte inovatii, o gramada de siteme existente astazi au fost introduse de bmw, aa da si bmw a creat si sistemul care parcheaza masina singura cat timp iti conduci femeia la usa casei.
    Astfel de inovatii sunt cu adevarat folositoare, si ajuta soferul, nu prostii de gen keyless go, si tot felul de idiotenii nefolositoare, facute sa atraga clientul.De cand mi greu sa invart o cheie in contact? Sa lasam camere de filmat in spate, ca avea si lambo diablo in 98 si sa vorbim de seria 7 cu camere de filmat in aripi sa vezi lateral.
    0 0
  • HJ
    cum poti sa zici ca nu ai da un seria 3 pe un q7? cand un q7 face cat vreo 2
    toti tarani si-au luat bmw, si au inchis ochii la marca asta, si pt. tine, am ml n-am nici un audi.....si din cate stiu eu in 2006, Audi a reusit prima victorie la Le Mans cu un model motorizat de un propulsor diesel. Motorul V12 a modelului R10 TDI a reusit un consum de 41 de litri/100 km. Un motor pe benzina reuseste abia 50-60 de litri/100 km in conditii de cursa la Le Mans.
    bi-turbo si tri-turbo poti sa ti le faci si la vecinu in garaj, si degeaba are motor bi turbo , ca un x3 cu 3.0 bi turbo la sprint e la fel cu un q5 de 3.0 turbo
    la gara cu bmw, si apropo ..intereseaza te ce inseamna in germaania BMW (DU-MA LA SERVICE )
    +CA toti prieteni pe care ii cunosc si au bmw, numai in service stau...majoritatea au probleme cu calculatoru de bord
    0 0
  • pt. mowgli
    cum poti sa zici de ca motoarele de la bmw sunt mai bune?...cand audi e pe primu loc la motoarele tdi
    plus ca in 1901 audi a sunt prima marca care a facut un model hybrid...cand bmw nu stia ce sa faca ca sa nu dea faliment ca in 1950 era sa se duca la plimbare
    0 0
  • pt. mowgli
    si nu ma lua cu motoarele bi turbo ...ca 3.0 biturbo are 280 ..ca asa te iau si eu cu motor de 1.4 turbo de 200 de cai de la vw
    si cum a zis si mai sus cineva....bmw trebuie sa aiba un motor bi turbo ..ca sa se tina dupa un motor turbo de la audi
    0 0
  • again
    deci , de noi.bmw 3.0 e bi-turbo, pentru ca e putin mai greu, iar q3 e la egal cu 6.5 doar de la 0-100.de la 0-160 il ia bmw-u.Si pe unele site-uri cu specificatii bmw-u ia suta in 6.3.Oricum, q3 viteza maxima 225, bmw 240.

    nu eu spun ca sunt cele mai bune motoare, toata lumea o spune.Daca so ajuns la tdi e grav, cu jtd ai fost ? tds? d?

    si daca e asa de simplu sa pui un tri-turbo, da-mi adresa sa-mi pui si mie ok?da sa fie in cascada.
    0 0
  • pt. mowgli
    tu ai un ursuletz din 88 si vrei sa zici ca ai cea mai tare masina si ca bmw este cel mai bun
    daca iti dau un A2 te uizi ....du te n p**a mea de sarac obosit
    0 0
  • .....
    si bmw face motoare mici dar bi turbo si tri turbo ..ca sa si le permite orice taran ca tine care nu are bani sa si cumpere un 6.0 tdi v12 ;) care mai avea putin si va pisha m5 care la fel are mai multi cai si mai putine kg, si a castigat cu juma de masina
    0 0
  • lasa ma
    eu nu stiu de ce nu sterge automarket astfel de posturi? ai grija rahatzel ca nu esti in spatele blocului aici ok?Sarac obosit? tu de unde stii? daca am urs inseamna ca is sarac? uite pt cunostiinta ta, nu am urs.poti sa-mi dai a6 ca urinez pe el.Lasa mai, ca oi fi tu cocalar de spania plin de bani, si plin de tine.oaaauuu, m-ai impresionat.unii isi iau masina din pasiune, dar tu nai de unde sa stii asa ceva, De tzarani ca tine cu nr de inmatriculare TDi is satul sincer.Habar nu ai ce inseamna o masina.Si apropo, nam zis ca am ursuletz din 88.Deci pe langa faptu ca esti incult, mai ai si tulburari de vedere.numai bine, si nu mai polua site-u cu limbajele tale academice de canal.SI NAM ZIS CA BMW E CEL MAI BUN.
    0 0
  • tot bmw...
    alti meseriasi...
    ...voi astia care vorbiti de turbo, alias H si DAN... deci, nu este vorba despre surprize de guma, ciobanilor( ca dupa limbaj am tras concluzia ca sunteti ciobani ) bi turbo sau tri turbo inseamna in primul rand randament mai bun si deci implicit un consum mai mic...alt capitol unde bmw este peste audi...voi, cand vine vb de audi nu stiti decat de victoria de la LeMans si cine a inventat qattro...atat ! aa, mai stiti ca bmw au cocalarii si mercedes tiganii...
    Si mey specialistule care mai esti si analist, mey Dane mey....tu compari q5 lansat 2008 cu x3 lansat 2003 ?! deci sa inteleg ca sunteti cu 5 ani in urma ? pai ce faceti la anu cand "baga" astia noul X3 ?! ...vai de cunoscatorii din voi....ca fapt divers, vezi ca x3 are cel mai puternic motor din clasa lui... arivederci ca ne pierdem timpul aiurea....
    0 0
  • unul oarecare
    cocalari
    e clar, stie toata lumea asta, parerile sunt impartite, dar dc va certati voi p.z...or aici nu inteleg oricat incerc. eu zic sa va vedeti de manelele voastre,unii, de viata voastra ceilalti ca va pierdeti vremea aiurea. a-ti uitat se pare ca va dadeati cu batrana dacie candva, acum sunteti mari cunoscatori de masini precum audi si bmw?
    hai ura! cu respect :)))
    0 0
  • esti distrus
    eu nu am comparat q5 si cu x3 la design sau dotari ..ca sa zici ca e model 2003, eu l am comparat la motoare...si noul x3 aparut in 2007-2008 are motoarele noi de pe bmw, nu are motorul din 2003
    0 0
  • Mircea
    Q7 vs X5
    Intotdeauna am admirat marca Audi, dar la fel de mult si marca BMW.
    Personal, nu imi plac Q7-urile. Asa cum am mai zis-o si inainte, nu-i vad rostul. Un SUV gigantic si atat. La fel si BMW X5. Masini mari, cu motoare mari, cu consumuri medii si cu functionalitate 0.
    Daca vreau spatiu, imi iau un Ford Galaxy sau un Scenic RX4 si imi bag si familia, si cainele si pisica, am si unde sa o parchez si daca am Scenic pot sa trag si cateva ture pe munte k e un 4X4 bunicel. Si nici nu ma costa cat un apartament cu 3 camere.
    Acu vreau sa renunt la Solnita mea sa imi iau o masina si ma invart intre Audi A3 1.9TDI si BMW 320 2.0i, ambele second de prin 2000. As vrea sa imi iau si un diesel k acum benzina este scumpa. Toate cele bune si nu uitati k fiecare este diferit si ii plac alte lucruri. Asa ca nu mai dati in cap cand parerea altora nu corespunde cu a voastra.
    Si tot respectul pt mowgli. keep up the good work ;)
    0 0
  • ADRY2486
    BMW POWER
    ATAT TIMP CAT PT A 4-A OARA CONSECUTIV BMW A IESIT NR 1 LA MOTOARE DIN LUME NU VA MAI DATI CU PAREREA.CONCLUZIA E UNA SINGURA SI CLARA.AU CELE MAI BUNE MOTOARE DIN LUME SI CU ASTA BASTA
    TOTI FRAIERII ISI IAU AUDI CA SUNT LA ORA ACTUALA CELE MAI ACCESIBILE MASINI GERMANE SI IES DOAR SAMBATA SI DUMINICA CU ELE LA FITZE CA NU AU BANI DE BENZINA/MOTORINA:) SA LE SCOATA SI IN RESTUL TIMPULUI.BMW ARE UN SUPER MANAGEMENT AL MOTORULUI SI PUTEREA NU MAI ZIC....
    O ZI BUNA.
    0 0
  • Audi the best
    Audi the best
    Daca Q7-le de 500 cp tdi a stat pana la viteza aia langa M5....cred ca RS6-le i-l rupe...cat despre faptul ca R8 ia bataie de la M6, asta-i in visul cel mai frumos a lui Bangle si discipolii lui.........si mai este ceva, feriti-va ca a aparut la Porsche Romania Vest noul Audi R8 V10 FSI de 525 Cp..motor oferit si testat de Audi pentru Gallardo. :)) Si daca nici Gallardo nu mai este in top...atunci cine??
    Hmmm...tre sa fi foarte frustrat ca fan Bmw sa vezi cum Audi bate la fiecare clasa in parte....surpriza cea mai mare va fi la aparitia lui RS5....nu stiu ce argumente si scuze se vor gasi atunci, dar RS4 a batut M3-ul (cu noul M3, abia sta langa RS4 si are cativa ani si un model nou peste vechiul RS4 B7), RS6-le...ia dat fum claaaaaaaaaar lui M5, iar R8-ul ( mai ales V 10-le) cred ca nu are ce discuta cu M6-le. Q7-le de mai sus, este deja vis........ sa revin la RS5...va avea aluminiu muuuult, va fi evident Qattro, va avea diferentialul spate de la noul Audi S4 ( care chiar la batut pe 335 ..vezi auto motor und sport sau chiar automotor si sport editia romaneasca), S- tronic, toate sistemele de control si reglare ale directiei , tariei amortizoarelor si a reglarii directiei deja instalate pe A4 B8 si bineinteles magnetic ride control....plus, plus un milion de sisteme tehnologice. Si mai este ceva, va avea bineinteles tehnologie FSI....cunoscuta in toata lumea. Cine stie despre aceasta, va fi incantat sa afle ca la peste 2000 m altitudine acest motor nu va gafaii precum unul obisnuit....fanii Audi cunosc ce vreau sa spun.
    0 0
  • tot bmw...
    ptr cel mai the best dintre pamanteni
    fratelo, cu cata patima povestesti..... mie unul mi au dat lacrimile..... si la un moment dat am crezut ca vorbesti despre naveta Discovery..... si la ce povestesti tu acolo nu stiu de ce toate RS urile de la audi nu participa in Formula 1......
    Pentru tine doar atat : Saracu'......
    0 1
  • pt. fani bmw
    s-a dus pe apa istoria voastra
    ia zi ma tu ala cu bmw, daca tot sunt asa bune, dece nu le cumpara lumea? ia intereseazate sa vezi ca bmw este in pierdere, si audi desi e criza e tot in crestere, oare dece? iti zic eu , ca sunt mai bune si iti ofera mai multe decat un bmw,
    si la pretz? hmm sunt tot pe acolo ...la unele modele bmw e mai ieftin cu 1000-2000 de euro la alte e mai scump,...deci nu pretzu e motivu ;)
    0 0
  • tot bmw...
    ptr inteligentu' de mai sus...
    Prietene, intoarce te in scara blocului..... chiar daca eram in clasa a-8-a imi era jena sa apar cu un astfel de comentariu.... Apropo, altadata pune ti parintii sa ti corecteze textul inainte sa postezi, da puisor ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru