Jaguar XF, cel mai nou membru al politiei britanice

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Politia britanica face loc unui nou model in interiorul flotei sale de vehicule. De aceasta data este vorba despre sedanul Jaguar XF echipat cu un motor diesel performant.

Esential

5.9 secunde ii sunt necesare Jaguarului XF de politie sa atinga 100 de km/h.

Politia din Marea Britanie si-a imbogatit de curand flota de vehicule cu un nou membru de elita. Este vorba despre un exemplar Jaguar XF modificat, care va insoti echipajele politiei in interventiile uzuale.

Exemplarul politiei va fi propulsat de o versiune mai performanta a diesel-ului de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 275 de cai putere multumita instalarii unui nou supraalimentator. Cu asemenea resurse sub capota, Jaguarul poate sprinta de la 0 la 100 de km/h in doar 5.9 secunde. Chiar si asa consumul mediu oficial este de numai 5.6 litri/100 km iar emisiile se opresc la 179 g/km.

Pentru a putea fi un adevarat membru al politiei britanice, Jaguarul a fost echipat cu lumini LED in interiorul grilei frontale si la nivelul blocurilor optice spate, un girofar si bineinteles instalatia electronica de comunicare.

via | ZerCustoms

Comentarii (2)

  • aditza
    cat costa ?
    costa mai mult de 70.000 ? daka nu costa atat nu e misto
    2 1
  • Ce?
    Masina asta este varza... pe langa Loganurile de 70.000 care pot sprinta de la 0 la 100 in 3,5... ani :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru