Toyota va inchide uzinele din Franta si Marea Britanie pentru cateva zile

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Toyota va inchide uzinele din Franta pentru o perioada de patru zile, iar in Marea Britanie angajatii grupului nipon vor sta acasa timp de cinci zile.

Oficialii Toyota au anuntat ca vor suspenda productia in uzinele din Franta si Marea Britanie pentru cateva zile. Aceasta decizie a constructorului japonez vine ca urmare a reducerii vanzarilor pe fondul rechemarilor in service anuntate in ultima perioada.

In Franta, productia va fi intrerupta timp de patru zile, intre 6 si 9 aprilie, urmand ca in Marea Britanie doua dintre uzinele Toyota sa fie inchise pentru o perioada de cinci zile. “In Franta vom revizui productia datorita impactului creat de recall-urile din ultima vreme”, a declarat Ririko Takeuchi, purtator de cuvant Toyota.

Incetarea temporara a productiei in uzinele din Albion facea parte oricum din planurile grupului nipon, vanzarile scazute din ultima vreme reprezentand argumentul perfect pentru punerea in practica a acestei decizii. De asemenea, una din cele doua linii de asamblare din cadrul uzinei de la Burnaston va fi inchisa pentru inca cinci zile.

Via | Toyota

Taguri: Toyota, recall, uzina

Comentarii (3)

  • dupa toata tarasenia asta a Toyotelor devenite sicrie pe roti plus "criza", rezultatul va fi unul singur: dupa ce isi vor face sepuku "economic" vreo duzina de directori, masinile Toyota vor deveni si mai bune si mai fiabile. Asta spre disperarea concurentei americane si europene.
    8 5
  • ai dreptate "icon", or sa le faca si mai fiabile, bune da magarii tot or sa le gaseasca vreun cusur :(
    5 3
  • george
    ALA "IO", ALA "IO"
    @ icon

    Desi m-am asteptat si eu la asa ceva, nu s-a inghesuit nici un manager de la Toyota sa-si "dea matele afara din cont"...

    @ Mirel

    Motivul pentru care Toyotele nu vor deveni nici mai bune si nici mai fiabile dupa toata povestea asta este acelasi care a condus la povestea asta in primul rand: PRETUL. Iar acum, dupa pierderile astea cu recall-ul, le va fi extrem de greu sa bage mana adanc in sac...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru