Seat

Joi, 17 Octombrie 2019 | Economic

Un nou record pentru Seat: vânzări de 43.200 de unități în luna septembrie, în creștere cu aproape 37%

În primele nouă luni ale anului Seat a comercializat aproape 455.000 de mașini, în creștere cu 9.4% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Germania, Spania și Marea Britanie sunt piețele cu cele mai bune rezultate pentru producătorul iberic.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un nou model electric: “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born”

Seat pregătește un model electric în segmentul B, a cărui lansare este așteptată în 2022. “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born,” a spus șeful Seat.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

Seat și-ar putea schimba numele în Cupra: spaniolii vor să lanseze o gamă nouă de modele și să se extindă la nivel global

Grupul Volkswagen analizează posibilitatea de a schimba numele Seat în Cupra pentru a lansa o gamă nouă de modele cu prețuri mai ridicate și pentru a se lansa la nivel global.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Industrie

Planurile grupului VW pentru brandurile din portofoliu: prețuri mai mari pentru Seat, modele mai accesibile la Skoda

Grupul Volkswagen plănuiește o diferențiere mai mare între brandurile VW, Seat și Skoda. Unul dintre șefii companiei susține că Seat ar putea să lanseze modele cu prețuri mai mari decât VW, în timp ce Skoda ar urma să se concentreze pe modele mai accesibile.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Industrie

Efectele secundare ale WLTP: livrările grupului Volkswagen au scăzut în luna august cu 3.1%

În luna august, grupul Volkswagen a livrat peste 848.000 de mașini noi la nivel global, în scădere cu 3.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Efectele secundare ale introducerii testelor WLTP și scăderile din China sunt cauzele principale care au generat acest rezultat.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Seat Tarraco primește versiune plug-in hybrid: autonomie de 50 de kilometri, producția începe în 2020

Seat a anunțat că SUV-ul Tarraco va primi anul viitor o versiune plug-in hybrid cu autonomie de circa 50 de kilometri în regim electric. Cel mai puternic Tarraco de până acum va dezvolta un total de 245 de cai putere.
Luni, 26 August 2019 | General

Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii de mobilitate pe care le vor testa la stadionul Camp Nou

Cupra este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, pentru care spaniolii vor dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le vor testa în jurul stadionului Camp Nou.
Vineri, 09 August 2019 | Industrie

Luna și recordul: Seat atinge vânzări istorice de aproape 370.000 de unități în primele 7 luni din 2019

Seat a bifat un nou record de vânzări și continuă anul de excepție din acest punct de vedere. În primele 7 luni din 2019, spaniolii au vândut aproape 370.000 de mașini, o performanță istorică pentru companie.
Luni, 29 Iulie 2019 | General

Motive de sărbătoare pentru Seat: actuala generație Leon a ajuns la un milion de unități comercializate

A treia generație Seat Leon a atins o bornă importantă: un milion de unități comercializate din 2012 și până astăzi. Cea mai importantă piață de desfacere pentru modelul de clasă compactă este cea din Germania.
Joi, 25 Iulie 2019 | Industrie

Profitul grupului VW a crescut cu 10% în prima parte a anului: livrările au fost în scădere ușoară, la un total de 5.4 milioane de vehicule

Grupul Volkswagen a anunțat că profitul său operațional a crescut cu 10% în prima jumătate a anului, la nivelul de 9 miliarde de euro. Livrările grupului au fost însă în scădere ușoară, la un total de 5.4 milioane de vehicule.
Luni, 15 Iulie 2019 | Concepte

Primul teaser video cu un nou concept Cupra: prototipul anunță versiunea de performanță a viitorului Leon

Cupra a publicat un teaser video care anunță un nou concept. Conform primelor informații, viitorul prototip va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și anticipează o versiune de performanță a viitorului Leon.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Volkswagen a ales Turcia pentru construcția unei noi fabrici: uzina va produce modele pentru VW, Skoda și Seat

Volkswagen a ales Turcia ca destinație pentru construcția unei noi fabrici unde va produce modele VW, Skoda și Seat. Potrivit unor surse din companie, planurile încă nu au fost finalizate, însă urmează să fie anunțate în scurt timp.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Iulie 2019 | Modele noi

Seat Ateca se pregătește de un facelift în 2020: SUV-ul ar putea primi o versiune plug-in hybrid

Seat va lansa un facelift pentru Ateca în 2020, iar primele informații neoficiale arată că SUV-ul ar putea primi o versiune hibridă cu încărcare la priză. Sistemul plug-in hybrid ar urma să fie împrumutat de la Passat GTE.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie

Nou record istoric pentru Seat: spaniolii au livrat peste 314.000 de mașini în primele șase luni din 2019

Seat a livrat peste 314.000 de mașini în primele șase luni din 2019, cu 8.4% mai mult decât în aceeași perioadă de anul trecut. Rezultatul este un nou record istoric pentru spanioli, care continuă trendul excelent de la începutul anului.
Luni, 10 Iunie 2019 | Economic

Record după record pentru Seat: spaniolii au vândut 257.000 de mașini în primele 5 luni din 2019

Seat a vândut peste 257.000 de mașini în primele 5 luni ale anului 2019, în creștere cu aproape 8% față de perioada corespunzătoare din 2018. Rezultatul este o nouă premieră istorică pentru constructorul spaniol.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Seat va lansa Cupra Leon în 2020: noul model ar putea prelua motorul de 310 cai putere de la Leon Cupra R

Seat va lansa în cursul anului viitor noul Cupra Leon, un nou model dezvoltat sub brandul de performanță Cupra. Acesta ar putea prelua motorul turbo de 2.0 litri și 310 cai putere.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Seat prezintă modelul de oraș Mii electric: motor de 83 de cai putere și autonomie de 260 de kilometri

Seat a dezvăluit versiunea electrică a modelului de oraș Mii, care va beneficia de un motor de 83 de cai putere și un acumulator cu autonomie de 260 de kilometri. Ambele componente sunt împrumutate de la Skoda Citigo-e iV.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Seat Mii electric: pre-comenzile încep în septembrie

Seat a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seat Mii electric. Modelul va fi expus în premieră în Oslo în cadrul unui eveniment special, urmând ca publicul larg să poată admira modelul electric în toamna acestui an în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Sambata, 18 Mai 2019 | Industrie

Livrările grupului VW au scăzut în primele 4 luni: nemții dau vina pe situația economică din unele țări: Seat, singurul brand cu o creștere la nivel de grup

Grupul Volkswagen a livrat peste 3.47 milioane de mașini în primele 4 luni din 2019, rezultatul fiind în scădere față de perioada similară de anul trecut. Cu excepția Seat, toate brandurile din grupul german au fost pe minus la acest capitol.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru