Seat

Joi, 15 Aprilie 2021 | Modele noi

Seat Arona facelift vine cu un design ușor modificat și oferă până la 150 de cai putere

Seat Arona a primit un facelift cu ușoare modificări de design din partea constructorului spaniol. SUV-ul propune doar motorizări pe benzină, cu variante de putere între 95 și 150 CP.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Modele noi

Seat a prezentat Ibiza facelift: modificări de design, noutăți la interior și motorizări pe benzină

Seat a introdus un facelift pentru modelul Ibiza, prin care propune modificări de design, noutăți la interior și motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 80 și 110 CP.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Modele noi

Seat pregătește un facelift pentru Ibiza și Arona. Ambele debutează în 15 aprilie

Constructorul spaniol de automobile a publicat un prim teaser care anunță noile Ibiza și Arona facelift. Cele două modele îmbunătățite vor debuta în 15 aprilie, în cadrul unui eveniment online.
Luni, 22 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Seat va lansa o mașină electrică de oraș în 2025

Seat a anunțat că va lansa un model electric de oraș în 2025, prețul de pornire urmând să fie cuprins între 20.000 și 25.000 de euro.
Vineri, 05 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Ajutor pentru Seat: Spania vrea să atragă fonduri europene pentru o fabrică de baterii pentru mașini electrice

Spania va folosi fonduri europene pentru a construi o fabrică de baterii pentru mașini electrice. Autoritățile iberice spun că vor crea un parteneriat cu Seat și o companie energetică.
Marti, 23 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Seat vrea să înceapă producția de mașini electrice: constructorul cere ajutorul Spaniei pentru o fabrică de baterii

Seat poartă discuții cu autoritățile spaniole în vederea începerii producției de mașini electrice. Constructorul cere însă sprijin guvernamental pentru promovarea electrificării.
Marti, 26 Ianuarie 2021 | Intern

Prețuri pentru Seat Ateca facelift în România: SUV-ul pornește de la 19.100 de euro

Seat a publicat lista de prețuri pentru SUV-ul Ateca facelift. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune este echipată cu motorul pe benzină de un litru cu 110 CP și transmisie manuală cu 6 trepte, cu un preț de pornire de 19.100 de euro.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Sfaturi utile pentru a folosi eficient o mașină plug-in hybrid pe timp de iarnă

Temperaturile negative și mașinile electrificate nu fac echipă bună. Sunt, însă, câteva lucruri pe care le poți face pentru a te bucura de o mașina electrică sau plug-in hybrid chiar și iarna.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

Cel mai puternic Seat Tarraco de până acum: SUV-ul primește motorul de 2.0 litri TSI cu 245 de cai putere

Seat a introdus o versiune nouă pentru Tarraco. SUV-ul este acum disponibil și cu motorul de 2.0 litri TSI ce dezvoltă 245 de cai putere, cuplat la transmisia automată DSG.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | General

29 de modele luptă pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero, pe lista modelelor nominalizate

29 de modele au fost acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Industrie

Grupul Volkswagen reduce producția din cauza lipsei de semiconductori: "Industria auto și-a revenit mai repede decât anticipau furnizorii"

Grupul Volkswagen a anunțat că va reduce producția modelelor Volkswagen, Skoda, Seat și Audi dezvoltate pe platforma MQB din cauza lipsei de semiconductori, întrucât furnizorii au fost luați prin surprindere de revenirea pieței auto.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Seat Tarraco a intrat oficial în producție: modelul dezvoltă 245 CP și are o autonomie electrică de până la 49 de kilometri

Seat Tarraco e-Hybrid a intrat oficial în producție la uzina Grupului Volkswagen din Wolfsburg. SUV-ul plug-in hybrid dezvoltat de constructorul spaniol dezvoltă până la 245 de cai putere, iar bateria cu capacitate de 13 kWh promite o autonomie electrică de 49 de kilometri (WLTP).
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Leon eHybrid în România: versiunea plug-in hybrid a Hot Hatch-ul iberic pornește de la peste 40.000 de euro

Cupra Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de performanță spaniol, este disponibilă și în România. Producătorul iberic ofertă atât versiunea hatchback, cât și varianta break Sports Tourer.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat construiește un centru de dezvoltare pentru bateriile mașinilor electrice: investiție de 7 milioane de euro

Seat investește 7 milioane de euro în construcția unui centru de inovare și dezvoltare pentru bateriile mașinilor electrice. Spaniolii spun că noul centru va fi gata în aprilie 2021 și că acolo vor testa diferite tipuri de baterii și vehicule.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Industrie

Volkswagen revine pe profit în al treilea trimestru: livrările grupului german au ajuns la 6 milioane de unități, în scădere cu 19% pe primele 9 luni

Grupul Volkswagen a reușit să revină pe profit în al treilea trimestru, după “impactul puternic” al pandemiei. În primele 9 luni, livrările grupului german au ajuns la 6 milioane de unități, cu 19% mai puțin decât în aceeași perioadă din 2019, însă VW a obținut un profit de 2.4 miliarde de euro (față de 14.8 miliarde anul trecut).
Marti, 20 Octombrie 2020 | Industrie

Seat și Cupra au un nou director de design: Jorge Díez a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT

Jorge Díez este noul director de design al brandurilor Seat și Cupra, iar mandatul său va începe oficial în data de 1 decembrie 2020. Díez a mai lucrat în trecut pentru Volkswagen, Lamborghini și Audi, fiind cel care a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri pentru Seat Leon plug-in hybrid: hatchback-ul cu 204 CP pleacă de la 29.600 de euro

Seat Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de clasă compactă, poate fi comandat și în România. Hatchback-ul are un preț de pornire de 29.582 de euro, în timp ce break-ul pleacă de la 30.200 de euro.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre Seat Ibiza facelift: modificări de design și fără motoare diesel

Seat Ibiza va primi anul viitor un facelift cu modificări majore de design exterior, în timp ce motorizările diesel vor fi abandonate, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Industrie

Seat are un nou șef după plecarea lui Luca de Meo la Renault: Wayne Griffiths va ocupa și funcția de CEO al brandului Cupra

Wayne Griffiths este noul șef al brandurilor Seat și Cupra, după ce Luca de Meo a plecat la Renault, numirea sa fiind aprobată de grupul Volkswagen. Griffiths ocupă în prezent poziția de director de vânzări și marketing și va prelua oficial conducerea Seat de la 1 octombrie.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Arona: motor de 1.5 litri benzină de 150 CP și transmisie automată

Seat a introdus în oferta SUV-ului Arona o versiune echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere cuplat exclusiv la o transmisie automată cu șapte trepte. Noua variantă este deja disponibilă pentru comandă în Europa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru