Seat

Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Tarraco: SUV-ul poate fi comandat cu motor diesel, transmisie automată și roți motrice față

Seat anunță că SUV-ul Tarraco poate fi comandat și într-o configurație cu motor diesel, roți motrice față și transmisie automată. Din 2021, Tarraco va fi disponibil și în variantă plug-in hybrid.
Marti, 04 August 2020 | Modele noi

Primele informații despre Seat Arona facelift: SUV-ul ar putea rămâne fără motorizări diesel

Seat Arona va primi un facelift în cursul anului viitor. SUV-ul va rămâne fără motorizări diesel după eliminarea din gamă a unității TDI de 1.6 litri și 95 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 27 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat nu va lansa o versiune electrică pentru Leon: spaniolii se concentrează pe Mii electric și pe un posibil Seat el-Born

Seat a confirmat că nu intenționează să lanseze o versiune electrică pentru noua generație Leon, însă ar putea dezvolta un model electric derivat din conceptul el-Born.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat anunță investiții de 5 miliarde de euro în electrificarea gamei: “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025”

Seat a planificat investiții de 5 miliarde de euro în proiecte de R&D până în 2025, obiectivul principal fiind electrificarea gamei. “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025, atunci când piața va fi mai mare,” a transmis constructorul spaniol.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra el-Born, primul model electric al diviziei de performanță: autonomie de până la 500 de kilometri și 0-50 km/h în 2.9 secunde

Cupra el-Born este primul model electric al diviziei de performanță. Modelul va fi lansat în forma sa finală în 2021 și va fi produs la uzina din Zwickau. Pentru moment, oficialii Cupra anunță un sprint 0-50 km/h realizat în 2.9 secunde și o autonomie de până la 500 de kilometri.
Joi, 18 Iunie 2020 | General

Seat lansează soluții de mobilitate urbană: scuter electric cu autonomie de 125 de kilometri și trotinetă electrică

Seat a prezentat un scuter electric de 12 cai putere cu autonomie de 125 de kilometri și o trotinetă electrică cu autonomie de 65 de kilometri pentru mobilitate urbană.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Seat prezintă Ateca facelift: îmbunătățiri de design, sistem de infotainment de 9.2 inch și motoare de până la 190 de cai putere

Seat a prezentat primele imagini și informații tehnice despre Ateca facelift, care primește îmbunătățiri de design, sistem de infotainment de 9.2 inch și o gamă variată de motoare diesel și pe benzină de până la 190 de cai putere.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

Teaser video pentru Seat Ateca facelift: SUV-ul compact va fi prezentat în 15 iunie

Seat publicat un teaser video pentru Ateca facelift, care va fi prezentat în 15 iunie. Constructorul spaniol promite noutăți de design exterior și interior, dar și o gamă de motoare mai eficientă.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Seat extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră între 1 martie și 31 mai

Seat a anunțat extinderea garanției cu trei luni pentru modelele Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Tarraco, Alhambra, Mii Electric, dar și pentru vehiculele Cupra. Oferta este valabilă pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai.
Duminica, 10 Mai 2020 | General

Câinii, "medicament" pentru șoferi: peste 50% dintre conducătorii auto merg mai prudent cu un câine în mașină

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că patrupedele aflate în mașină reușesc să-i facă pe șoferi să fie mai prudenți la volan și să se relaxeze în același timp.
Joi, 07 Mai 2020 | Industrie

Seat împlinește 70 de ani: 75 de modele lansate de-a lungul istoriei și peste 19 milioane de mașini vândute

Seat celebrează 70 de ani de existență și anunță că este pregătit pentru un viitor modelat de electrificare, digitalizare și mobilitate urbană. Fondat în 1950, constructorul spaniol a lansat până în prezent 75 de modele și a vândut peste 19 milioane de mașini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru gama de mașini electrice de oraș: Seat a pierdut proiectul inițiat în 2018

Grupul Volkswagen a decis ca Seat să nu se mai ocupe de gama de mașini electrice de oraș cu prețuri mai mici de 20.000 de euro, după ce spaniolii au amânat intrarea pe piața chineză. Cel mai probabil, proiectul va fi dezvoltat sub brandul Volkswagen.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Intern

Noul Seat Leon este disponibil și în România: prețurile hatchback-ului compact pornesc de la 17.000 de euro

Seat a publicat lista de prețuri a noului Leon. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pleacă de la 17.035 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de un litru cu 110 CP.
Marti, 14 Aprilie 2020 | General

Seat culegele roadele pentru dezvoltarea brandului de performanță Cupra: "Am avut critici, dar vânzările au crescut cu 70% în 2019"

Seat consideră că dezvoltarea brandului de performanță Cupra a fost cea mai bună decizie, în contextul în care vânzările au crescut cu 70% în 2019, iar noua divizie are potențialul de a deveni cea mai profitabilă pentru spanioli.
Vineri, 27 Martie 2020 | General

SUV-urile mai fac o victimă: monovolumul Seat Alhambra a fost scos din producție

Monovolumul Seat Alhambra a fost scos din producție. Modelul producătorului spaniol era asamblat la uzina Grupului Volkswagen din Palmela, Portugalia.
Luni, 23 Martie 2020 | Economic

Prime pentru angajații Seat: bonus de 1.550 de euro brut pentru performanțele realizate în 2019

Angajații Seat vor primi un bonus de performanță de 1.550 de euro brut ca urmare a rezultatelor realizate de constructorul spaniol în 2019. Prima din acest an este mai mare cu peste 45% față de cea plătită în 2019.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Seat pregătește un facelift pentru Ateca: modificări estetice minore și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Seat Ateca facelift va fi lansat în scurt timp, iar conform surselor, SUV-ul producătorului spaniol va fi disponibil cu motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Din pachet nu vor lipsi modificările estetice inspirate de noile Tarraco și Leon.
Marti, 17 Martie 2020 | Industrie

Renault închide temporar toate fabricile din Franța: Seat a oprit producția din Spania

Renault a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor din Franța, “până la o notificare ulterioară”, pentru a proteja cei 18.000 de angajați de epidemia de coronavirus. În Spania, Seat a decis să oprească temporar toată producția din cauza lipsei componentelor și pentru protejarea sănătății angajaților.
Duminica, 15 Martie 2020 | Industrie

Renault, Nissan, Seat și Ferrari încep să închidă uzine din cauza coronavirusului: constructorii nu mai primesc componente

Renault, Nissan, Seat și Ferrari se numără printre constructorii care au fost nevoiți să închidă mai multe uzine din cauza lipsei de componente ca urmare a restricțiilor impuse de mai multe țări în urma pandemiei de coronavirus.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru