Studiu

Luni, 17 Ianuarie 2022 | Siguranta

STUDIU: România, locul 1 într-un top al celor mai stresante țări pentru șoferii începători

Utilizând date de la Banca Mondială, Forumul Economic Mondial și producătorul de sisteme de navigație TomTom, cei de la Zutobi au realizat un top al celor mai stresante țări pentru cei care învață să conducă și pentru șoferii care tocmai și-au luat permisul de conducere.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Economic

STUDIU: Mașinile second-hand s-au scumpit cu circa 20% în Europa, în ultimele 12 luni

Potrivit unui studiu realizat de AutoScout24, prețurile mașinilor second-hand au crescut cu circa 20% în Europa, în ultimele 12 luni. O electrică la mâna a doua a ajuns să coste cu 9% mai mult.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Peste 66% dintre șoferi cred că mașinile electrice au motoare pe benzină

Toyota a realizat recent un studiu cu privire la mașinile electrice. Mai mult de 66% din respondenți sunt de părere că mașinile electrice dispun și de un motor termic pe benzină.
Sambata, 09 Octombrie 2021 | Tehnologie

STUDIU: Noile tehnologii oferite de automobile nu sunt folosite de clienți

Un studiu realizat de compania J.D Power arată că foarte multe dintre noile tehnologii instalate pe automobile nu sunt folosite de clienți. Camera video care înlocuiește oglinda retrovizoare clasică este cea mai folosită tehnologie de către proprietarii de mașini noi.
Duminica, 05 Septembrie 2021 | Economic

STUDIU: Cu cât s-au scumpit mașinile compacte în perioada 2002 - 2020

Potrivit unui studiu recent, mașinile compacte de segment C, comercializate în Europa, s-au scumpit cu 63% în perioada 2002 - 2020. De asemenea, și prețul mașinilor de segment B a crescut cu 59% în aceeași perioadă.
Sambata, 28 August 2021 | Industrie

STUDIU: Dacia și Lexus, declarate cele mai fiabile mărci din Marea Britanie

Un studiu efectual de revista britanică What Car? a scos la iveală faptul că Lexus și Dacia sunt percepute drept cele mai fiabile mărci la vânzare în Marea Britanie.
Marti, 24 August 2021 | Industrie

STUDIU: Care sunt cele mai frecvent avariate mașini din Europa

Un studiu realizat de platforma carVertical prin analizarea unui număr de un milion de rapoarte ale istoricului mașinilor a scos la iveală topul celor mai frecvent avariate vehicule din Europa.
Joi, 22 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: 41% dintre șoferi vor ca următoarea lor mașină să fie electrificată

Un studiu recent arată că 41% dintre șoferii din 13 țări și-ar dori ca viitoarea lor mașină să fie echipată cu un sistem de propulsie electrificat. Studiul a fost făcut pe un eșantion de 9.000 de persoane din 13 țări.
Joi, 06 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: 19% dintre proprietarii de mașini electrificate s-au întors la un vehicul cu motor termic

Un studiu realizat de Universitatea din California a dezvăluit că 18% dintre proprietarii de vehicule electrice și 20% dintre cei care au deținut o mașină plug-in hybrid, s-au întors la o mașină echipată doar cu motor termic.
Luni, 26 Aprilie 2021 | General

STUDIU: Top 5 înșelătorii de care te lovești la cumpărarea unei mașini second hand

Platforma carVertical a realizat un top 5 al celor mai comune escrocherii pe care să le eviți la cumpărarea unei mașini la mâna a doua. Studiul a fost realizat în perioada aprilie 2020 - aprilie 2021.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: 70% dintre șoferii europeni ar face trecerea la o mașină electrică

Un studiu realizat de o companie britanică, la cererea Nissan, arată că 70% dintre șoferii din Europa ar considera oportună trecerea de la o mașină cu motor termic la una 100% electrică.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: România, printre țările din Europa cu cel mai mic interes pentru mașinile electrice

Un studiu al unei companii britanice plasează România printre țările din Europa cu cel mai mic interes pentru mașinile cu zero emisii. Cel mai mare interes este arătat de Norvegia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Martie 2021 | Siguranta

STUDIU: Șoferii care folosesc pilotul automat adaptiv depășesc viteza legală mai des

Un nou studiu, publicat de Institutul de Asigurare a Siguranței pe Autostrăzi din SUA, arată că șoferii care folosesc pilotul automat adaptiv tind să circule cu o viteză mai mare decât cea indicată pe indicatorul rutier.
Marti, 09 Martie 2021 | General

STUDIU: Cât sunt de încrezătoare femeile atunci când sunt la volan

Un studiu realizat de o companie britanică arată cât sunt de încrezătoare femeile atunci când se află la volan. 87% dintre cele chestionate nu au nici o problema atunci când vine vorba de parcarea mașinii.
Joi, 11 Februarie 2021 | Siguranta

STUDIU: Fiecare 10 km/h în plus peste limita legală de viteză poate avea urmări tragice

Un studiu condus de mai multe organizații din America ne arată că limitele de viteză mai mari cresc riscul de accidente de circulație soldate cu rănirea sau decesul persoanelor.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Siguranta

STUDIU: majoritatea românilor care circulă pe contrasens pe autostradă o fac în mod conștient

Cei mai mulți șoferi români care merg pe contrasens pe autostradă o fac în mod conștient. Aceasta este concluzia surprinzătoare a unor anchete realizate de autorități.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Intern

Studiu: jumătate dintre șoferii români afectați de pandemie au amânat achiziția unei mașini sau au ales o variantă mai ieftină

Pandemia a determinat jumătate dintre șoferii români să își modifice planurile de achiziție a unei mașini și să aleagă o mașină mai ieftină sau să amâne achiziția, potrivit unui studiu EY. Unul din cinci români a amânat achiziția unei mașini pentru o perioadă de până la 2 ani.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Studiu: Cota de piață a mașinilor electrice va ajunge la 15% în Europa în 2021, dar se va plafona la 20% în 2025

Cota de piață a mașinilor electrice va ajunge în Europa la 10% în acest an și la 15% în 2021, însă se va plafona la circa 20% în 2025, potrivit unui studiu bazat pe vânzările din acest an și viitoarele norme de poluare.
Joi, 20 August 2020 | Tehnologie

Studiu JD Power: Volvo este constructorul care adoptă cele mai multe tehnologii pe noile modele

Volvo este perceput de clienți drept constructorul cu cea mai mare rată de adopție a noilor tehnologii disponibile pentru mașini, potrivit unui studiu realizat de compania americană JD Power.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | General

Studiu: Peste jumătate dintre europeni vor amâna cumpărarea unei mașini noi

52% dintre europeni vor amâna achiziționarea unei mașini noi ca urmare a efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, 72% dintre europeni consideră că deținerea unei mașini este valoroasă în această perioadă.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru