Studiu

Vineri, 09 August 2013 | General

Studiu: Vehiculele noi defavorizează şoferii scunzi

Americanii de la Edmunds au realizat un studiu pentru a afla cât de confortabil se simt şoferii mai scunzi decât media la bordul noilor modele lansate în 2013. Aparent, nu toţi constructorii de automobile îşi proiectează maşinile şi cu această categorie în minte.
Joi, 25 Iulie 2013 | General

JD Power: Porsche, Audi şi BMW sunt cele mai dorite mărci în SUA

Ediţia 18 a studiului APEAL derulat de JD Power arată că Porsche este, pentru a noua oară la rând, cea mai dorită marcă din SUA, iar Grupul Volkswagen punctează la capitolul "cele mai multe modele dezirabile".
Vineri, 05 Iulie 2013 | General

Studiu Brand Keys: Jeep este "cea mai patriotă marcă"

Un studiu derulat în Statele Unite ale Americii a relevat faptul că marca Jeep este "cel mai patriotic brand" american. A doua marcă auto din studiu a fost Ford, care a obţinut locul 16.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Tehnologie

Studiu: 90% din maşinile vândute în 2020 vor avea internet la bord

Suportul pentru acces internet, o facilitate găsită în 10% din modelele disponibile pe piaţă în prezent, va fi găsită pe 90% din maşinile aflate în circulaţie în 2020, estimează Telefonica Digital.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | O lume nebuna

Studiu: Partenerul de viaţă este cel mai enervant pasager

Un studiu făcut de un portal de asigurări auto din SUA a relevat faptul că pasagerul cel mai enervant este, în majoritatea cazurilor, partenerul de viaţă al şoferului, acesta având mereu indicaţii nedorite la condus.
Luni, 20 Mai 2013 | Tehnologie

Studiu Cisco: 83% dintre clienţii de automobile noi preferă să caute informaţii online

Un studiu Cisco Systems derulat la nivelul a zece ţări a relevat faptul că 83% dintre consumatorii intervievaţi se informează online înainte de a achiziţiona un automobil nou.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Siguranta

Studiu JD Power: Anvelopele run-flat sunt înlocuite mai des decât anvelopele convenţionale

Un studiu derulat de JD Power and Associates în SUA a relevat faptul că anvelopele run-flat cumpărate în 2011 sau 2012 în echiparea de fabrică au necesitat înlocuirea în mai multe cazuri decât pneurile convenţionale.
Joi, 21 Februarie 2013 | Intern

STUDIU: Honda este marca numărul unu la satisfacţie în România

Un studiu realizat online în România a relevat faptul că marca Honda este pe prima poziţie la mai multe capitole legate de satisfacţia clientului, atât în ceea ce priveşte vehiculul în sine, cât şi în privinţa serviciilor oferite clienţilor.
Luni, 18 Februarie 2013 | Premii auto

Ferrari a fost numit "Cel mai puternic brand din lume"

Studiul Global 500 al celor de la BrandFinance a relevat faptul că marca Ferrari este "Cel mai puternic brand din lume". Americanii de la Apple au primit titlul de "Cel mai valoros brand din lume".
Vineri, 07 Septembrie 2012 | General

STUDIU: Clienţii cu vârsta între 18 şi 34 de ani nu mai cumpără maşini noi, ci electronice

Un studiu derulat în Statele Unite ale Americii a relevat faptul că automobilele noi au scăzut în ochii celor născuţi între 1981 şi 2001 în favoarea gadget-urilor scumpe.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Industrie

STUDIU: Foştii posesori de Saab au trecut la Honda, Volkswagen şi Audi

Un studiu realizat pe piaţa din SUA a relevat faptul că marca Honda este cea mai populară în rândul foştilor posesori de Saab. Pe podium s-au clasat şi mărcile Volkswagen şi Audi, cu 7.0, respectiv 6.3 procente.
Miercuri, 08 August 2012 | O lume nebuna

STUDIU: Animalele de companie au o amprentă de carbon mai mare decât cea a automobilelor

Doi cercetători specializaţi în traiul sustenabil susţin că animalele de companie, îndeosebi câinii şi pisicile, au o amprentă de carbon mai mare decât un automobil pe întreaga durată a vieţii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 August 2012 | O lume nebuna

Bărbaţii folosesc mai des ca femeile sistemul de navigaţie din maşină

Conform unui studiu efectuat în Australia de către o asociaţie a asiguratorilor, bărbaţii folosesc mai des ca femeile sistemul de navigaţiei al automobilului.
Marti, 22 Mai 2012 | General

SUA: Consumul de carburant este factorul decisiv în alegerea unei maşini

Un studiu realizat de Consumer Reports a relevat faptul că americanii sunt interesaţi în principal de economia de carburant oferită de un model, caracteristici precum calitate şi siguranţă trecând în planul secund.
Marti, 08 Mai 2012 | General

STUDIU: Este mai periculos să mânânci la volan decât să scrii SMS-uri

Un studiu britanic a dezvăluit că a mânca la volan este mai periculos decât să scrii mesaje pe telefonul mobil. Timpii de reacţie scad considerabil în ambele situaţii.
Luni, 07 Mai 2012 | General

Şoferii obezi, predispuşi la deces în cazul unui accident auto

Un studiu desfăşurat de o echipă de cercetători americani a dezvăluit că şoferii obezi sunt predispuşi decesului în cazul unui accident auto grav.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Mediu

STUDIU: O treime din carburantul consumat de un motor este risipit prin frecare

Automobilele care vor fi lansate în următorii cinci ani vor fi cu până la 18% mai eficiente datorită noilor materiale şi tehnologii menite să reducă frecarea cu până la 80%, anunţă realizatorii unui studiu.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Industrie

Opel Astra şi Insignia, premiate de Dekra pentru calitate în raportul pentru 2012

Opel Astra a primit punctajul maxim pentru calitate în cadrul Raportului Dekra 2012. Compacta din Ruesselsheim a obţinut 96.9 procente din punctajul disponibil, rezultat de invidiat.
Sambata, 31 Decembrie 2011 | Mediu

STUDIU: Schimbarea uleiului la 5.000 kilometri este risipă

În fiecare an, 378.541.117 litri de ulei sunt risipiţi deoarece proprietarii ambiţioşi își schimbă prea devreme uleiul. Valoarea este valabilă doar pentru California, neexistând o statistică la nivel global.
Luni, 31 Octombrie 2011 | O lume nebuna

Pompa de la benzinărie, cel mai murdar obiect pe care îl atingem

Simţi că te-ai murdărit pe mâini după ce ai alimentat maşina? Nu, nu este de la bancnotele murdare, ci de la pompa de benzină, unul dintre cele mai contaminate obiecte întâlnite zilnic.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Honda, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru