Studiu

Joi, 25 August 2022 | Industrie

STUDIU: Livrările întârziate de mașini afectează negativ reputația dealerilor auto

Un studiu realizat de o companie britanică arată faptul că reputația unui dealer auto este afectată în mod negativ de livrările întârziate de mașini. Studiul arată că dealerii au mai mult de suferit din această cauză decât producătorii auto.
Vineri, 19 August 2022 | Siguranta

STUDIU: Utilizarea butoanelor este mai sigură decât funcțiile tactile, în mașină

Utilizarea butoanelor este mai sigură decât funcțiile tactile, în timpul condusului, arată un studiu realizat de o publicație auto din Suedia.
Marti, 19 Iulie 2022 | General

STUDIU: Cum sunt fidelizați clienții service-urilor auto

Potrivit unui studiu realizat de Castrol în România, comunicarea și fiabilitatea sunt cei mai importanți factori în ceea ce privește fidelizarea clienților la un service auto. Studiul relevă faptul că 40% dintre clienți rămân fideli aceluiași service auto dacă sunt explicate lucrările și dacă sunt solicitați de service ca aceștia să aprobe lucrările înainte de a fi efectuate.
Marti, 12 Iulie 2022 | General

STUDIU: Cele mai prietenoase țări pentru mașini electrice. România, în fața Germaniei, Franței și Marii Britanii

Un studiu realizat de compania britanică Uswitch arată care sunt cele mai bune țări din Europa pentru mașinile electrice. Studiul relevă că Olanda este cea mai bună țară europeană pentru vehicule cu zero emisii, în timp ce România stă surprinzător de bine la acest capitol. Țara noastră se află în fața unor state importante, precum Germania, Franța și Marea Britanie.
Luni, 04 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Ford și General Motors vor depăși vânzările Tesla până în 2025

Studiul anual Car Wars, realizat de Bank of America, arată că Ford și General Motors vor depăși Tesla în segmentul mașinilor electrice până în anul 2025. Conform studiului, cota de piață Tesla va scădea la 11%, iar Ford și GM vor avea, fiecare, o cotă de piață de circa 15%.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Siguranta

STUDIU: Prețurile mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv

Potrivit unui studiu realizat de cea mai mare organizație de caritate independentă pentru siguranță rutieră din Marea Britanie, prețurile tot mai mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv.
Luni, 27 Iunie 2022 | Economic

STUDIU: Mercedes-Benz este cea mai valoroasă marcă din Germania

Potrivit unui studiu realizat de Brand Finance, Mercedes-Benz este cea mai valoroasă marcă din Germania în acest an. Valoarea producătorului de mașini premium și de lux este cotată la 52.4 miliarde de euro. Doar Volkswagen, BMW și Porsche sunt ceilalți constructori aflați în primii 10 în acest clasament.
Joi, 23 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: 33% din piața auto mondială va fi reprezentată de mașini electrice în 2028

Un studiu realizat de compania de consultanță AlixPartners arată că mașinile electrice vor reprezenta 33% din piața auto mondială în anul 2028. Același studiu relevă și că vehiculele electrice vor reprezenta 54% din vânzările totale în 2035.
Luni, 20 Iunie 2022 | Industrie

STUDIU: Mărcile auto premium se depreciază cel mai repede dintre toți constructorii

Un studiu realizat de CarVertical arată că mărcile auto premium se depreciază cel mai rapid dintre toate companiile din industria auto. Rezultatele studiului dezvăluie că Porsche își menține cel mai bine valoarea, cu o rată de depreciere de 64%.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Siguranta

Mașini care rulau semi-autonom, implicate în 392 de accidente în doar 10 luni

Potrivit datelor furnizate de NHTSA (din SUA), pe o perioadă de 10 luni au fost înregistrate 392 de accidente în care au fost implicate mașini care rulau semi-autonom.
Joi, 16 Iunie 2022 | Industrie

STUDIU: 97% din liderii industrei auto cred că mașinile termice vor fi retrase până în 2035

Conform unui studiu realizat de Castrol și de BP Pulse, 97% dintre liderii din industria auto sunt de părere că mașinile termice vor fi retrase până în 2035 și înlocuite cu cele electrice. La studiu au participat inclusiv posesori de mașini convenționale și electrice și au fost întrebați care sunt cei mai importanți factori ai tranziției, precum și obstacolele care ar putea să o încetinească.
Luni, 23 Mai 2022 | Intern

STUDIU: Tot mai mulți români își doresc mașini electrice

Potrivit unui studiu realizat de Deloitte, aproximativ 46% dintre români doresc să-și cumpere o mașină electrică. Printre motivele identificate se numără costurile mai mici la alimentare, precum și o mai bună protecție a mediului înconjurător.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Modelele electrice BMW emit un nivel de CO2 mai mic cu o treime decât cele cu motoare termice

Un studiu realizat de BMW alături de TÜV Rheinland arată că mai multe modele electrice au un nivel de emisii mai scăzut cu o treime față de modelele echivalente cu motoare termice în perioada ciclului lor de viață.
Luni, 18 Aprilie 2022 | Intern

STUDIU: Mașina personală rămâne mijlocul de transport preferat al românilor

Potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță Deloitte, mașina personală rămâne mijlocul de transport zilnic preferat de 40% dintre români. Tot același studiu arată că românii ar plăti mai mult pentru o mașină electrică decât pentru una termică.
Duminica, 10 Aprilie 2022 | Industrie

STUDIU: Muzica influențează autonomia reală a unei mașini electrice

Potrivit unui studiu realizat de Kia, muzica influențează "dramatic" autonomia reală a unei mașini electrice. Muzica clasică este, după cum susțin specialiștii, cea mai potrivită pentru o eficiență maximă.
Luni, 21 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Mașinile cu motoare convenționale, mai fiabile decât cele electrice

Potrivit unui studiu realizat de o companie britanică, mașinile cu motoare convenționale sunt mai fiabile decât cele electrice în primii 4 ani.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Intern

STUDIU: TomTom susține că Bucureștiul este cea mai aglomerată capitală din Uniunea Europeană

Potrivit unui studiu realizat de către firma olandeză de sisteme de navigație TomTom, București este cea mai aglomerată capitală din Uniunea Europeană și este al optulea cel mai aglomerat oraș din lume. În medie, șoferii pierd 115 ore pe an în traficul din capitală.
Marti, 08 Februarie 2022 | Economic

STUDIU: Prețurile mașinilor germane vor continua să crească

Potrivit unui studiu realizat de Institutul german ifo, producătorii de automobile din această țară vor continua să majoreze prețurile, cât timp producția este mai mică decât cererea.
Luni, 07 Februarie 2022 | Siguranta

STUDIU: Sistemele de siguranță cu funcție de detectare a pietonilor nu sunt eficiente în condiții de lumină slabă

Potrivit unui studiu realizat de IIHS (Insurance Institute for Highway Safety), sistemele de siguranță cu funcție de detectare a pietonilor nu sunt eficiente în condiții de lumină slabă și la viteze mai mari de 80 km/h.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Siguranta

STUDIU: Sistemele multimedia și cele de rulare autonomă pot crește riscul de accidente

Potrivit unor studii efectuate în Statele Unite și în Canada, complexitatea sistemelor multimedia și conținutul lor pot crește riscul de producere a unui accident. Astfel, se pune problema dacă aceste sisteme contribuie mai mult la distragerea șoferilor, decât la protejarea lor.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru