Studiu

Luni, 26 Februarie 2018 | Intern

Studiu de piață: peste 10% dintre șoferii români nu au mers cu mașina la o verificare în service de peste un an

Peste 10% dintre șoferii din România nu și-au verificat mașinile la service de peste un an, 1.6% dintre ei și-o repară singuri, iar 2% aleg întotdeauna cele mai ieftine piese de schimb, potrivit un studiu de piață.
Luni, 05 Februarie 2018 | Intern

Strategie de mobilitate urbană: serviciile de car sharing ar putea reduce traficul din București cu 25%

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din București cu 25%, condiţia fiind ca autorităţile locale să includă acest tip de servicii în strategii integrate de mobilitate urbană, pe modelul metropolelor europene, potrivit unui studiu citat de agenția Agerpres.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Creștere a pieței cu 155%: aproape 3 milioane de mașini hibride ar urma să fie vândute la nivel global în următorii 5 ani

Aproape 3 milioane de mașini hibride ar urma să fie vândute în următorii 5 ani, la nivel global, potrivit unui studiu publicat recent.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Industrie

Raport: “Unele mașini hibride consumă de patru ori mai mult combustibil decât indică producătorii”

Autovehiculele de tip hibrid, considerate “prietenoase cu mediul”, produc de patru ori mai mult dioxid de carbon (CO2) în comparație cu specificațiile producătorilor, se arată într-un raport australian.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Intern

Studiu: Peste 60% dintre români vor să-și cumpere o mașină electrică, dar nu mai devreme de trei ani

Prețul ridicat este motivul pentru care o treime dintre români nu ar cumpăra o mașină electrică, iar 61% dintre ei se gândesc să facă o astfel de achiziție, dar nu mai devreme de trei ani, arată un studiu efectuat de compania de market research 4Service Group.
Luni, 17 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Tot mai mulți șoferi își doresc mașini electrice: un studiu a arătat că 40% dintre ei vor un automobil cu zero emisii în maxim cinci ani

Un studiu recent, desfășurat în 52 de țări, a arătat că 40% dintre șoferi își doresc o mașină electrică în următorii cinci ani.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | General

Studiu: 29 de ore pierdute pe an din pricina sistemelor de navigație

2.000 de șoferi au luat parte la un studiu cu privire la sistemele de navigație. 31% dintre respondenți spun că se ceartă serios cu vocea din spatele tehnologiei.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Industrie

Unii cu investiţiile, alţii cu studiile: Bulgaria şi România sunt cele mai atractive ţări pentru industria auto

Bulgaria şi România ocupă primele două locuri într-un studiu realizat de vecinii de la sud de Dunăre care analizează cele mai atractive ţări pentru industria auto, deşi Polonia şi Ungaria au obţinut investiţii majore în ultimele luni.
Miercuri, 17 August 2016 | Masini electrice si hibride

Benzina nu moare: un studiu american arată că mașinile electrice acoperă doar 87% din nevoile anuale ale unui șofer

Maşinile electrice ale viitorului vor asigura nevoile şoferilor în 87% dintre zilele anului, însă pentru anumite activităţi oamenii vor apela la servicii de ride-sharing cu maşini cu motoare termice.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | Siguranta

Prezenţa copiilor în maşină nu ne face mai prudenţi la volan: 9 părinţi din 10 nu renunţă la comportamentul periculos

Părinţii continuă să efectueze manevre riscante la volan chiar şi atunci când pe bancheta din spate se află copii, potrivit unui studiu realizat în Franţa.
Marti, 24 Mai 2016 | Masini autonome

Pentru cine se fac maşinile autonome? Doar 16% dintre şoferi vor să cumpere una, jumătate nu vor funcţii autonome

Doar 16% dintre şoferi sunt interesaţi să cumpere o maşină autonome, în timp ce aproape jumătate nu vor să beneficieze de niciun fel de tehnologie care să uşureze condusul.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Masini autonome

Frica de tehnologie: trei sferturi dintre americani se tem de maşinile autonome, dar peste jumătate vor funcţii automatizate

Un studiu realizat în SUA arată că trei sferturi dintre americani se tem de maşinile autonome, însă 60% dintre ei vor funcţii automatizate pentru asistenţă la parcare sau frână de urgenţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Octombrie 2015 | Tehnologie

Camerele de pe bord devin o modă în Europa: 66% dintre șoferii britanici vor să-şi monteze una pe maşină

Dacă în România ești puțin excentric pentru că folosești o cameră video în bord, dispozitivele de acest tip sunt dorite de peste 66% din șoferii britanici, arată un studiu Garmin.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Cum viciază constructorii cu 40% cifrele reale de consum. "Scandalul Volkswagen este doar vârful aisbergului"

Asociaţia Transport&Environment a publicat astăzi un studiu care dezvăluie metodele prin care maşinile sunt "dopate" pentru a consuma cu 40% mai puţin la testele oficiale de emisii şi consum. Cele mai mari diferenţe se află în dreptul Daimler, Peugeot-Citroen şi General Motors.
Luni, 27 Aprilie 2015 | General

Studiu: Clienţii de maşini noi optează pentru monitorizarea unghiului mort şi vedere pe timp de noapte

Un studiu desfăşurat recent în Statele Unite a arătat că cei care îşi cumpără o maşină nouă preferă sisteme de siguranţă activă şi nu elemente de conectivitate.
Vineri, 30 Mai 2014 | General

Studiu Kumho: 20% dintre şoferi nu ştiu de unde se deschide capota

Un studiu realizat la cererea Kumho a relevat faptul că jumătate dintre şoferii intervievaţi nu stiu să schimbe o roată în caz că fac pană, iar unul din cinci nici nu ştie cum să deschidă capota propriei maşini.
Vineri, 07 Martie 2014 | General

Studiu: maşinile femeilor sunt mai noi şi mai bine întreţinute decât ale bărbaţilor

Un studiul al Daedalus Millward Brown a relevat faptul că doamnele şi domnişoarele sunt mai atente cu autovehiculele pe care le conduc, acestea fiind mai bine întreţinute şi chiar mai noi decât cele ale bărbaţilor cu venituri apropiate.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Industrie

Mărcile japoneze conduc din nou clasamentul fiabilităţii Consumer Reports SUA

Consumer Reports (SUA) a publicat ediţia 2013 a clasamentului său privind fiabilitatea estimată a modelelor noi, defalcat pe mărci. Lexus a obţinut prima poziţie, urmat de Toyota, în timp ce Audi a fost marca europeană clasată cel mai bine.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | O lume nebuna

Studiu: Femeile nu sunt atrase de maşinile sport extravagante

Un studiu realizat în Regatul Unit spune că doamnele nu sunt atrase de şoferii maşinilor sport extravagante, 53% dintre respondente declarând că aceştia sunt aroganţi, în timp ce multe îi consideră un pericol public şi egoişti.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Tehnologie

Studiu: consumatorii nu sunt interesaţi de vehiculele autonome

Un studiu realizat de ORC Internaţional şi publicat de Forbes a relevat faptul că vehiculele autonome nu sunt cea mai dorită inovaţie pentru consumatorii actuali.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Honda, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru