Studiu

Joi, 02 Februarie 2023 | General

Care au fost cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022

Studiul unei platforme online de verificare a istoricului auto arată că cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022 au fost BMW Seria 3 și Seria 5, Volkswagen Golf și Passat și Audi A4.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Economic

STUDIU: România, în top 3 țări cu cele mai mici costuri de întreținere a unei mașini

Potrivit unui studiu realizat de o firmă de leasing olandeză, România este a treia țară din Europa cu cele mai mici costuri de întreținere a unei mașini. Studiul mai relevă și costurile scăzute pentru proprietarii de mașini electrice prin comparație cu posesorii de vehicule cu motoare termice.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: Șoferii au pierdut 91 de ore în traficul din București, în 2022

Potrivit unui studiu nou, Bucureștiul a fost al 19-lea cel mai aglomerat oraș din lume în 2022. În total, șoferii au pierdut 91 de ore în traficul din capitală și s-a revenit, astfel, la nivelul de trafic înregistrat înainte de pandemie.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: În ultimul an, la noi în țară au fost descoperite aproape 200 de mașini furate

Potrivit celor mai recente date Eurostat, în Europa au fost furate circa 450.000 de mașini în 2020. În România au fost descoperite aproape 200 de vehicule furate în ultimul an, potrivit unui studiu realizat de platforma CarVertical.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

STUDIU: Peste 800.000 de mașini produse în China vor fi importate în Europa, în 2025

Potrivit unui nou studiu, peste 800.000 de automobile produse în China ar urma să fie importate în Europa, în anul 2025. Astfel, Bătrânul Continent are șanse mari de a deveni un importator net de automobile produse în țara asiatică.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: Prețul mediu al mașinilor second-hand din România a crescut cu 46% în ultimii 2 ani

Un studiu realizat de Autovit relevă faptul că prețul mediu al vehiculelor vândute la mâna a doua a crescut cu 46% din 2020 până la finalul lui 2022. Anul trecut au fost înmatriculate 325.062 de astfel de mașini în România.
Vineri, 30 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Șoferii care au și mașină electrică și termică, o preferă pe cea cu zero emisii pentru majoritatea călătoriilor

Un studiu realizat de către britanicii de la Zap-Map arată că cei care au în garaj atât o mașină cu zero emisii cât și una echipată cu motor termic, o preferă pe cea electrică pentru majoritatea drumurilor pe care le au de făcut cu mașina.
Luni, 26 Decembrie 2022 | Intern

STUDIU: 10% din șoferi recunosc că au condus după ce au consumat băuturi alcoolice

Un studiu realizat de Cult Market Research a arătat că unul din zece şoferi a recunoscut că a condus după ce a băut băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
Marti, 06 Decembrie 2022 | General

STUDIU: Ce culoare vinde cel mai bine o mașină second-hand?

Un studiu nou arată ce culoare se vinde cel mai bine la o mașină second-hand din România. Rezultatele arată că galben este culoarea preferată a românilor, urmat de argintiu și negru.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Șoferii de Tesla acuză tot mai multe cazuri de agresivitate împotriva lor

Potrivit unui studiu realizat de o publicație americană, șoferii de Tesla acuză tot mai multe cazuri de agresivitate la volan împotriva lor. Blocarea accesului la stațiile de încărcare este una dintre cele mai răspândite metode de "răzbunare".
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Majoritatea americanilor preferă mașinile termice, în defavoarea celor electrice

Potrivit unui studiu realizat de o companie australiană, majoritatea americanilor ar alege în continuare o mașină cu motor termic în locul unui model pur electric, indiferent de prețul de achiziție.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

STUDIU: În România, una din 5 mașini nu are kilometri reali

Potrivit unui studiu realizat de către carVertical, România este una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa. Totodată, una din 5 mașini rulate, verificate prin intermediul acestei platforme, are kilometrajul dat înapoi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Industrie

STUDIU: 800.000 de mașini produse în China ar putea fi importate în Europa până în 2025

Potrivit unui studiu recent, până în 2025, în Europa ar putea fi importate până la 800.000 de mașini produse în China. Majoritatea vor avea sistem de propulsie full electric.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Intern

STUDIU: 25.000 de mașini electrice, în România, până la finalul anului

Potrivit unui studiu recent, țara noastră va atinge borna de 25.000 de vehicule electrice înmatriculate până la finalul anului. Dacia Spring rămâne cea mai populară mașină cu zero emisii din România.
Luni, 12 Septembrie 2022 | Intern

STUDIU: 75% din mașinile din România vor avea motoare termice în 2030

Un studiu realizat de compania Deloitte relevă faptul că mașinile cu motoare termice vor continua să domine piața auto din România și în 2030. Mai exact, 3 din 4 mașini vor avea în continuare motoare termice la începutul deceniului următor.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Care sunt cele mai bine pregătite țări pentru adoptarea transportului electric? China, pe primul loc

Un studiu realizat de EY relevă care sunt cele mai bine pregătite țări pentru trecerea la vehicule electrice. Potrivit studiului, care a luat în calcul 14 țări din lume, China este cea mai bine pregătită țară la acest capitol, urmată de Norvegia și de Suedia.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Intern

Cele mai congestionate orașe din lume: București este pe locul 4, după Mumbai

Potrivit unui studiu, Bucureștiul este al patrulea cel mai congestionat oraș din lume. Pe prima poziție regăsim Istanbulul, Bogota este pe doi, iar Mumbai completează podiumul.
Miercuri, 31 August 2022 | Siguranta

STUDIU: Accidentele cu mașini electrice produc daune mai scumpe și mai grave

Asiguratorul francez AXA a publicat un studiu care arată că accidentele în care sunt implicate mașinile electrice sunt mai costisitoare și mai periculoase, comparativ cu cele în care sunt implicate mașini convenționate.
Marti, 30 August 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Timpul de încărcare al unei mașini electrice va scădea la 10 minute până în 2027

Un studiu arată că timpul de încărcare complet al mașinilor electrice va scădea în următorii 5 ani. Bateriile vehiculelor electrice vor putea fi alimentate în doar 10 minute până în 2027.
Joi, 25 August 2022 | Industrie

STUDIU: Livrările întârziate de mașini afectează negativ reputația dealerilor auto

Un studiu realizat de o companie britanică arată faptul că reputația unui dealer auto este afectată în mod negativ de livrările întârziate de mașini. Studiul arată că dealerii au mai mult de suferit din această cauză decât producătorii auto.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru