Touareg

Miercuri, 14 Februarie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Volkswagen Touareg: versiune cu 7 locuri și ecran de 28 inch pentru ceasurile de bord și sistemul de infotainment

Noua generație Volkswagen Touareg va avea o lungime cu 60 de milimetri mai mare, o versiune cu 7 locuri și un Innovision Cockpit cu diagonală de 28 inch care va integra ceasurile de bord digitale și sistemul de infotainment, potrivit unor informații neoficiale.
Sambata, 10 Februarie 2018 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitoarea generație Volkswagen Touareg: SUV-ul german debutează în 23 martie și promite un cockpit nou și un sistem de direcție integrală

Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu noua generație Touareg. SUV-ul constructorului german debutează în 23 martie și va avea beneficia de un sistem de direcție integrală, dar și de un cockpit modern.
Vineri, 29 Decembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen a confirmat zvonurile: în primăvara anului viitor facem cunoștință cu noua generație Touareg

Oficialii Volkswagen au confirmat zvonurile care anunțau lansarea noii generații Touareg în primăvara anului viitor. Nemții spun că modelul a fost revizuit complet.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Touareg vine în aprilie: elemente de design preluate de la conceptul T-Prime GTE și interior premium

A treia generație Volkswagen Touareg va fi dezvăluită la Salonul Auto de la Shanghai din aprilie și va prelua o serie de elemente de design de la conceptul T-Prime GTE, în timp ce interiorul va avea caracteristici premium.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Industrie

Din nou în ofsaid: Volkswagen a fost prinsă că folosește dispozitive ilegale care manipulează emisiile pe modelele Touareg

Autoritatea de transport germană KBA a anunțat un recall global pentru unitățile Volkswagen Touareg cu motoare diesel de 3.0 litri, după ce două dispozitive ilegale care manipulează emisiile au fost găsite la un control al SUV-urilor.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Touareg vine în toamnă: va avea versiune plug-in hybrid și interior premium

Volkswagen a confirmat că noua generație Touareg va fi dezvăluită spre finalul anului. SUV-ul german va avea un interior premium și o versiune plug-in hybrid.
Marti, 07 Februarie 2017 | Modele noi

Volkswagen vrea să fure clienţii lui BMW X5 şi Volvo XC90: viitorul Touareg va avea un interior luxos

Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Touareg va avea un interior mai luxos cu scopul de a concura direct cu modele precum BMW X5 şi Volvo XC90.
Marti, 25 Octombrie 2016 | Modele noi

Despărțirea de Q7 și Cayenne: a treia generație VW Touareg vine în 2017 și va fi produsă pe platforma Golf-Passat-Tiguan

Platforma modulară MQB va fi baza construcției viitoarei generații VW Touareg, care va vedea lumina zilei în 2017. Este cea mai mare schimbare structurală din istoria modelului german lansat în 2002.
Luni, 16 Martie 2015 | Intern

Un recordman la Bucureşti: germanul Rainer Zietlow ne-a spus povestea traversării Globului de la nord la sud în 17.000 de kilometri

17.000 de kilometri între Norvegia şi Africa de Sud în 21 de zile şi 16 ore. Acesta este recordul pe care germanul Rainer Zietlow şi echipa sa l-au realizat în toamna anului trecut şi care a fost povestit acum şi la Bucureşti într-o prezentare specială.
Joi, 05 Februarie 2015 | General

Luptă între titani astăzi în Autovot: VW Touareg versus Mitsubishi Outlander

Touareg şi Outlander îşi încordează muşchii astăzi în competiţia popularităţii. În zona modelelor premium, Lexus CT se duelează cu noul Smart Forfour.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Touareg facelift: versiunea restilizată a SUV-ului german pleacă de la 43.900 euro

Importatorul Volkswagen în România publicat lista de preţuri a lui Touareg facelift. Conform preţurilor de listă, cea mai ieftină versiune pleacă de la 43.900 de euro, preţ valabil pentru un Touareg 3.0 TDI de 204 CP.
Luni, 22 Septembrie 2014 | General

Recordmenul Rainer Zietlow pleacă într-o nouă expediţie: 3 continente străbătute în 10 zile cu un Volkswagen Touareg V6 TDI

Un recordman va porni într-o expediţie de 17.000 de kilometri alături de un Volkswagen Touareg V6 TDI. Pentru fiecare kilometru parcurs în cele 10 zile ale expediţiei, aventurierul va dona 20 de eurocenţi unei organizaţii umanitare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Volkswagen introduce un motor diesel de 262 CP în gama Touareg facelift

Volkswagen va înlocui unitatea V6 TDI de 3.0 litri şi 245 CP din gama Touareg cu o versiune mai puternică, de 262 CP. Aceasta va debuta alături de Touareg facelift la Salonul Auto de la Paris.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen confirmă producţia unui SUV pe platforma lui Passat

Reprezentanţii Volkswagen au anunţat că vor demara producţia unui SUV cu şapte locuri bazat pe platforma lui Passat în ultima parte a anului 2016. Modelul va fi construit în SUA şi este versiunea de serie a conceptului CrossBlue.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Joi, 23 August 2012 | General

23.000 de kilometri în 17 zile şi 18 ore: record mondial cu un VW Touareg TDI

Melbourne-Sankt Petersburg în două săptămâni şi jumătate cu maşina? Este posibil: trei australieni au reuşit să facă acest lucru cu ajutorul unui VW Touareg TDI modificat special pentru această aventură.
Marti, 13 Decembrie 2011 | General

Volkswagen Touareg Panamericana a fost expus în Wolfsburg

Volkswagen Touareg Panamericana, modelul care a stabilit cea mai rapidă traversare a celor două Americi, a vizitat sediul Volkswagen din Wolfsburg.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automată cu opt trepte

Oficialii Jeep şi-au anunţat intenţia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automată cu opt trepte. Americanii investighează posibilitatea utilizării unei transmisii cu nouă rapoarte.
Luni, 19 Septembrie 2011 | O lume nebuna

Chinezii au copiat modelele Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4

Chinezii de la Yema Auto au venit la Salonul Auto de la Chengdu cu trei clone: E-SUV, T-SUV şi F-16, ”inspirate” din Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4 Avant. Yema Auto nu este la prima ispravă de acest gen, având în portofoliu şi o clonă a vehicului Subaru Forester.
Sambata, 27 August 2011 | Tuning

Total Race modifică VW Touareg W12 (VIDEO)

Tunerii de la Total Race au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă impresionant pentru Volkswagen Touareg W12. Mulţumită acestuia, SUV-ul german impresionează prin sportivitate şi agresivitate.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru