Touareg

Duminica, 26 Iunie 2011 | Industrie

Volkswagen va continua să producă non-stop în cadrul uzinei din Slovacia

Germanii de la Volkswagen au prelugit până la finalul anului programul de producţie non-stop din cadrul uzinei de lângă Bratislava pentru a putea satisface cererea de SUV-uri, aflată în creştere.
Marti, 21 Iunie 2011 | Tuning

Hofele Design lansează pachetul Royal GT 470 pentru Volkswagen Touareg

Tunerii de la Hofele Design au realizat un pachet pentru Volkswagen Touareg. Versiunea 3.0 TDI dezvoltă 275 CP, accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde şi poate să atingă 229 km/h.
Duminica, 03 Aprilie 2011 | Tuning

Vokswagen Touareg hibrid modificat de Je Design

Tunerii germani de la Je Design au prezentat publicului un kit de caroserie şi un pachet de performanţă creat special pentru Volkswagen Touareg hibrid. Mulţumită acestuia, SUV-ul german produce 440 de cai şi dezvoltă 630 Nm.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen a lansat în Qatar un Touareg cu ornamente şi jante din aur

Volkswagen a prezentat o versiune specială a lui Touareg la Salonul Auto din Qatar, alături de o versiune stilizată similar a lui Race Touareg 3. Touareg Gold Edition are ornamente din aur de 24 de carate.
Joi, 20 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte un SUV cu şapte locuri

Americanii vor primi o versiune mai ieftină şi mai mare a lui Touareg. Modelul va avea şapte locuri, dar nu se ştie dacă va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | Tuning

ABT Sportsline modifică Volkswagen Touareg

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Volkswagen Touareg. SUV-ul nemţilor a devenit astfel mult mai agresiv şi mai sportiv.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Tuning

JE Design a creat un pachet de modificări pentru noul Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg V8 4.2 TDI a primit un pachet de tuning de la JE Design. Kit-ul costă 19.750 de euro şi îi permite lui Touareg să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Duminica, 25 Aprilie 2010 | Tuning

Touareg W12 Sport Edition by Cover EFX

Tunerii germani de la Cover EFX au creat un pachet de performanta pentru Volkswagen Touareg W12.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Mediu

Volkswagen vine cu 30 de exponate la Hanovra

Germanii de la Volkswagen se vor prezenta la una dintre cele mai importante expozitii de tehnologie din lume cu 30 de exponate care subliniaza viziunea marcii asupra ecologiei.
Joi, 25 Martie 2010 | Modele noi

Volkswagen ofera programul de personalizare Exclusive si pentru noul Touareg

Pachetul de optionale Exclusive va fi disponibil si pentru noul VW Touareg. Aceasta posibilitate de personalizare este compusa in principal de materiale noi si combinatii de culori formate de noile materiale.
Marti, 16 Martie 2010 | Intern

OFICIAL: VW Touareg in Romania, de la 44.763 de euro

Versiunea entry-level a lui Volkswagen Touareg este echipata cu un motor V6 TDI de 3.0 litri care dezvolta 240 CP si 550 Nm si porneste de la 44.763 de euro cu TVA inclus.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Volkswagen a prezentat noul Touareg la Geneva

Noul Volkswagen Touareg a debutat alaturi de versiunea sa hibrida la Salonul Auto de la Geneva. Modelul promite un consum scazut de carburant si versiunea hibrida a acestuia este un exemplu pentru ceea ce va urma in gama Volkswagen
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Februarie 2010 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul VW Touareg versus principalii sai rivali

Automarket va prezinta prima comparatie intre noul Touareg si rivalii sai directi. Pentru un rezultat corect, am creat doua clasamente: unul cu Touareg in segmentul premium si unul cu SUV-ul Volkswagen in segmentul non-premium.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Iata noul Volkswagen Touareg!

Volkswagen a prezentat oficial fotografiile oficiale ale celei de-a doua generatii Touareg. Noul model preia liniile Golf si le aplica la scara mare. Marea noutate: Touareg e acum si hibrid!
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Modele noi

Noul VW Touareg, tradat de propriile machete din metal

Liniile estetice ale noii generatii Touareg au fost tradate de miniaturile din metal care vor putea fi cumparate dupa lansarea modelului.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Volkswagen testeaza noul Touareg la -20 grade Celsius

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, cele mai noi imagini cu Volkswagen Touareg in timpul testelor. Modelul debuteaza luna viitoare la Salonul Auto de la Detroit.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Motorsport

Urmareste Raliul Dakar 2010 pe iPhone si iPod Touch!

Aflati in postura de favoriti ai Raliului Dakar din 2010, cei de la Volkswagen au lansat o aplicatie pentru iPhone care va permite monitozarea in timp real a progresului inregistrat in aceasta competitie.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen prezinta noul Touareg pentru Raliul Dakar 2010

Versiunea de competitie a lui VW Touareg dezvolta 280 CP si 596 Nm dintr-un motor TDI de 2.5 litri. Modelul va alerga in Raliul Dakar editia 2010, care se va desfasura in Argentina.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Motorsport

Volkswagen inscrie cinci Touareg-uri in Raliul Dakar din 2010

Editia 2010 a Raliului Dakar va porni pe 1 ianuarie din Buenos Aires, iar Volkswagen va avea 5 Touareg-uri la start. Constructorul german spera sa reediteze performanta din acest an.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Accidente exotice

Accident "ecologic": Tesla Roadster, facuta praf de un Prius si un Touareg

Posesorul unuia dintre putinele exemplare Tesla Roadster din Europa a fost calcat in picioare de un Touareg si lovit de un Prius. A rezultat un "balet" cu daune ridicate.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru