Volkswagen vine cu 30 de exponate la Hanovra

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.04.2010
Germanii de la Volkswagen se vor prezenta la una dintre cele mai importante expozitii de tehnologie din lume cu 30 de exponate care subliniaza viziunea marcii asupra ecologiei.

Volkswagen va prezenta peste 30 de exponate in cadrul standului sau de la expozitia Hanonover Messe care incepe luni. Constructorul din Wolfsburg va prezenta numeroase vehicule cu consum redus, productie durabila si alte tehnologii ecologice, care reprezinta mobilitatea responsabila de astazi si de maine in viziunea inginerilor Volkswagen. Totodata, cei de la Volkswagen isi vor prezenta noul motto la Hannover Messe, “Think Blue”.

Conceptul “Think Blue” reprezinta un spectru larg de solutii durabile care transmit in mod plastic gandirea si actiunile responsabile. Vizitatorii acestui salon sunt provocati in mod activ si incurajati sa reflecteze asupra acestor subiecte. Aplicarea consecventa a laitmotivului “Think Blue” se reflecta si in productia auto Volkswagen, prin metodele de fabricatie ale noilor modele. Un robot media va explica tehnologiile folosite de Volkswagen pentru construirea modelelor BlueMotion, unul dintre subiectele de discutie fiind sistemul inovator de schimbare al culorii, care reduce semnificativ consumul de vopsea utilizat la vopsirea unui model in fabrica, precum si reducerea impactului ecologic al vopsirii unei masini asupra mediului.

Printre exponatele Volkswagen prezente la Hannover Messe putem enumera conceptul L1, Touare Hybrid, Noul Sharan, Polo BlueMotion si altele.

Conceptul L1 este un full-hybrid propulsat de un propulsor TDI extrem de avansat si de un motor electric. Consumul mixt al acestui automobil este de numai 1.38 litri la 100 kilometri, in timp ce valoarea coeficientului aerodinamic este de 0.195. Volkswagen se mandreste si cu cel mai economic monovolum din clasa sa, Noul Sharan in versiunea 2.0 TDI de 140 CP, care are un consum de 5.5 litri la 100 kilometri.

Hannover Messe este una dintre cele mai importante expozitii de tehnologie din lume. Aproximativ 4.800 de expozanti din 64 de tari isi expun in acest an produsele si cunostintele tehnice pe o suprafata de expunere totala de 155.000 metri patrati.

Via | Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru