Vokswagen Touareg hibrid modificat de Je Design

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 03.04.2011
Tunerii germani de la Je Design au prezentat publicului un kit de caroserie şi un pachet de performanţă creat special pentru Volkswagen Touareg hibrid. Mulţumită acestuia, SUV-ul german produce 440 de cai şi dezvoltă 630 Nm.

Tunerii germani de la Je Design au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru noul Volkswagen Touareg hibrid. La exterior, casa de tuning din Leingarten a montat un spoiler faţă restilizat, a înlocuit aripile cu unele mai late, a adăugat un deflector de aer şi un eleron discret. Toate aceste modificări operate de Je Design sunt cotate la 5.355 de euro.

De asemenea, ţevile de eşapament au fost înlocuite şi sunt oferite fie într-o formă rotundă, fie într-o formă trapezoidală pentru 595 de euro. Pentru ca ecuaţia să fie completă, Je Design a adăugat un set de jante de 22 de inch care pot fi vopsite în funcţie de cerinţele clientului.

Sub capota SUV-ului german se ascunde propulsorul de 3.0 litri TFSI care în mod normal este capabil să producă 379 de cai şi să dezvolte 580 Nm. În urma recalibrării unităţii ECU, Volkswagen Touareg livrează 440 de cai şi produce 630 Nm. Mulţumită noilor cifre, sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 5.9 secunde, cu 0.6 secunde mai puţin decât versiunea de serie.

Preţul pentru pachetul de performanţă este de 3.999 de euro. Germanii de la Je Design nu au uitat nici de suspensiile lui Touareg. Astfel, garda la sol a SUV-ului german poate fi micşorată cu 35 mm. Preţul final pentru toate modificările operate de casa de tuning din Leingarten ajunge la 21.105 euro cu tot cu TVA.

Via | Je Design

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru