Hofele Design lansează pachetul Royal GT 470 pentru Volkswagen Touareg

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.06.2011
Tunerii de la Hofele Design au realizat un pachet pentru Volkswagen Touareg. Versiunea 3.0 TDI dezvoltă 275 CP, accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde şi poate să atingă 229 km/h.

Esential

580 Nm dezvoltă versiunea Hofele a lui Volkswagen Touareg 3.0 TDI, cu 80 Nm în plus faţă de standard.

Volkswagen Touareg a primit un pachet de tuning din partea casei Hofele. Specialiştii din Donzdorf au realizat un pachet de tuning care modifică atât aspectul lui Touareg, cât şi performanţele acestuia. SUV-ul Volkswagen este echipat acum cu un pachet estetic special, un kit pentru interior şi cu mai mulţi cai putere sub capotă. În ciuda denumirii neobişnuite a pachetului, modelul nu dezvoltă 470 CP în nicio versiune de motorizare, indiferent de modificările operate de Hofele Design.

Clienţilor li se oferă o gamă de jante din aliaj, oferite atât în versiunea cu diametrul de 20 de inch, cât şi în versiuni de 21 şi 22 de inch. Suspensia pneumatică a lui Touareg a fost echipată cu un modul electronic, care reduce garda la sol cu 40 de milimetri în modul de şosea. În urma modificărilor operate la unitatea ECU, propulsorul TDI de 3.0 litri dezvoltă 35 CP în plus, oferind un total de 275 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde. Viteza maximă a lui Touareg 3.0 TDI în versiunea Hofele este de 229 km/h.

Interiorul lui Touareg primeşte piele în două culori, cu dungi contrastante şi cusături decorative.

Opţional, clienţii pot opta pentru decorarea cotierei şi a feţelor de uşi în aceeaşi manieră. Preţul pachetului de tuning pentru Touareg nu a fost încă dezvăluit.

Via | Germancarscene

Comentarii (8)

  • muahahahahaa
    in poza 5 ii sta volanul stramb.... exact cum banuiam, vw = 0
    9 14
  • @ldk
    Pe bune? esti atat de limitat mental?cum sa faci o asemenea afirmatie privind volanul?si sa mai si zici ca V-dub e zero? Baiete,esti jalnic!
    10 8
  • Rotzile
    Si rotile snt bracate in directia volanului, vezi poza 4.
    10 0
  • afara ninge
    omul (ldk in speta) facea doar caterinca si aluzie la reclama cu audi-ul ala a8 care e rupt in 14 (in realitatea i-ar sarii toate plasticele, vezi forumul audi cate probleme de calitate are) si la sfarsit ii indreapta volanul...
    9 4
  • :D
    Ce ma amuz cand ii aud pe oameni zicand "vezi pe forum" In primul rand e normal pe forum sa ii gasesti doar pe cei cu probleme pt ca de obicei acolo se gasesc si rezolvarile. Mai mult chiar sunt curios cati Manageri si Directori stau seara pe forumuri sa se planga de audi-urile lor :)

    @idk AKA afara ninge,

    Ma amuz si mai tare cum vad ca iti explici singur "caterinca" de proasta calitate.
    8 10
  • daca ai un a4 din 98 cu numere de bulgaria la 2000 de euro nu inseamna ca trebuie sa te identifici cu aceasta marca si sa ii iei apararea...probleme exista si asta e realitatea.
    8 5
  • PFUAI...m-ai spart
    Daca ai avea carnet ai vedea ca in trafic masinile cu nr de bg...incep cu b si se termina cu mw..

    Normal ca exista probleme, ia zi-mi tu marca sau model fara cusur ? DAR nici pe de parte cum zici tu... oricum te sfatuiesc sa iti dai cu parerea dupe ce mergi cu un audi nu din ce citestii pe forumuri...
    7 7
  • Erata
    Dupa*

    PS: nu te mai vota singur ca nu este base!
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru