Total Race modifică VW Touareg W12 (VIDEO)

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.08.2011
Tunerii de la Total Race au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă impresionant pentru Volkswagen Touareg W12. Mulţumită acestuia, SUV-ul german impresionează prin sportivitate şi agresivitate.

Tunerii de la Total Race au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Volkwsagen Touareg W12. În mod normal, propulsorul W12 de 6.0 litri oferit de germani produce 444 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de 600 Nm.

Sprintul de la 0 la 100 este realizat în 5.9 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h. Cei de la Total Race au montat un sistem twin-turbo şi au adăugat opţiunea "Smart" în cadrul tracţiunii. Mulţumită acesteia, agregatul SUV-ului german este capabil să livreze toată puterea punţii spate.

Informaţiile cu privire la noua putere pe care o poate oferi Touareg W12 sau detaliile despre performanţele acestuia nu au fost făcute publice de oficialii casei de tuning Total Race. Totuşi, pentru a ne mai îndulci starea, tunerul ne oferă un video cu testul sistemul "Smart".

Via | WCF

Comentarii (3)

  • pacpac
    aaa
    kitch e urat ca dracu tunningu asta sau ce o fi
    4 6
  • o mica eroare
    modelul 6.0 w 12 are de serie 450 de cai , cel din articol dispune de mai multi prin dubla turbina
    2 0
  • shtrumph
    @ teom
    IN MOD NORMAL, propulsorul W12 de 6.0 litri oferit de germani produce 444 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de 600 Nm.
    Informaţiile cu privire la noua putere pe care o poate oferi Touareg W12 sau detaliile despre performanţele acestuia NU AU FOST FACUTE PUBLICE de oficialii casei de tuning Total Race.
    E asa de greu ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru