Touareg W12 Sport Edition by Cover EFX

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 25.04.2010
Tunerii germani de la Cover EFX au creat un pachet de performanta pentru Volkswagen Touareg W12.

Esential

500 de Touareg W12 Sport Edition vor fi produse
493 CP livreaza propulsorul lui Touareg W12 Sport Edition

Casa de tuning germana Cover EFX a prezentat o viziune proprie asupra lui Volkswagen Touareg W12. Acestia au creat un pachet aerodinamic si de performanta pentru SUV-ul german pe care l-au botezat Sport Edition, si care va fi fabricat in 500 de exemplare. La exterior, tunerii de la Cover EFX au ales sa vopseasca masina in doua nunate, negru si gri, iar pentru a-i accentua sportivitatea si agresivitatea au adaugat cateva linii de culoare rosie.

Ca orice tuner care se respecta, Cover EFX a ales sa doteze SUV-ul german cu jante din aliaj usor de 22 de inch produse de Kahn pe care le-au incaltat cu pneuri de inalta performanta fabricate de Pirelli. In ceea ce priveste propulsorul, tunerul german a decis scoaterea limitatorului de viteza electronic, adaugarea unor filtre de aer sport si recalibrarea unitatii ECU.

Cu toate aceste modificari propulsorul lui VW Touareg W12 Sport Edition poate produce pana la 493 de cai putere. Pretul anuntat de tunerul german pentru acest model este de 140.500 de euro.

Via | WCF

Comentarii (1)

  • paisan
    ...
    este hidos de-a dreptul.
    stopurile par facute in spatele blocului.
    arata ca un kitsch de golf tunarit in weekend.
    caramida asta de touareg, desi asortata in culori, nu o sa arate niciodata ca o sportiva... e ditamai jeep-ul, care ar fi rostul pentru care sa faci asa ceva?
    un jeep arata bine tunat.... pentru offroad, nu onroad.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru