Noul VW Touareg, tradat de propriile machete din metal

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.01.2010
Liniile estetice ale noii generatii Touareg au fost tradate de miniaturile din metal care vor putea fi cumparate dupa lansarea modelului.

Esential

2 martie este ziua in care Volkswagen va lansa noua generatie Touareg la Salonul Auto de la Geneva.

Producatorii de machete tind sa le faca viata grea producatorilor auto. Dupa ce ieri am vazut viitorul model Renault cabrio de oras bazat pe Twingo dat in vileag de o serie de miniaturi, astazi trecem in Germania. Vorbim de noul VW Touareg, model ale carui forme exterioare au fost astazi divulgate de doua miniaturi care prezinta noua fata a modelului german. Imaginile au fost publicate in premiera pe site-ul olandez Telegraaf.

Pregatit pentru lansare in 2 martie, la Salonul Auto de la Geneva, noul Touareg va scoate nasul pe piata dezvaluind o fata noua pentru modelul off-road Volkswagen, dar una deloc surprinzatoare avand in vedere antecedentele recente ale producatorului german. Astfel, noua generatie Touareg imprumuta liniile frontale ale lui Golf, diferentele regasindu-se la nivelul masivitatii partii frontale, care in cazul lui Touareg este ceva mai pronuntata datorita scutului si latimii mai mari.

Cea mai importanta noutate este reprezentata de faptul ca noua generatie Touareg va avea o masa proprie mult mai scazuta decat cea a predecesorului sau, scopul final al celor de la Volkswagen fiind atingerea unor nivele foarte scazute de emisii si consum.

Pe langa clasicele motorizari pe benzina si diesel, noul Touareg va fi disponibil ulterior lansarii si intr-o varianta hibrida.

via | telegraaf

Comentarii (14)

  • Mestereee ce faci?
    au fost tradate tradate de miniaturile
    10 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    TOT CA PRIMUL...
    4 8
  • dacia
    seamna cu dacia duster :))
    9 10
  • banal
    Deja intinde coarda vw cu conservatorismul designului, sa pui la noul touareg niste faruri de polo nou ....si cam atat ??? Si-l mai tin in productie inca vreo 7 ani, iar la viitorul touaareg, prin 2017 ii pune faruri de polo care va fi atunci, designul general fiind tot cam asa, si ia uite inca un model de succes..ar fi in stare:))
    10 6
  • vw
    sunt fan touareg, dar la capitolul design s-au stricat rau de tot. toate modelele au prea multe elemente comune.
    6 7
  • la banii unui tuareg prefer un infiniti EX35...infinit mai frumos ...insa am o mica retinere...in privinta asta...n-am banii necesari...
    3 8
  • Asta e platforma noua sau face-lift??!!?!?!
    2 2
  • robopuppy
    am 10 ani
    decat sa faci comentarii precum ''tot ca primu'', ''seamana cu dacia'' sau ''deja se intinde coarda cu conservatorismul'', eu zic ca mai bine te abtii si nu te mai chinui sa pari inteligent.
    linia de baza a producatorului e absolut normal sa se regaseasca in toate modelele, daca nu-ti place ia o japoneza sau un 'chev' si ai rezolvat problema, dar nu cred ca asta e problema.
    prea multi pusti care numara zilele pana 18ani sa dea de carnet sau posesori de logan tunat cu semnu nike pe luneta isi dau cu parerea in comentariile astea. eu as opta sa dispara optiunea de a comenta articolele. cheers
    8 6
  • robopuppy(hahahha).este un forum pentru elitisti.povesteste acolo.
    2 3
  • Andrei
    re:
    In realitate sunt convins ca va arata cu totul altfel.Oricum gusturile nu se discuta...interesant este ca lansarea mult asteptata din Ianuarie se amana pentru 2 Martie.Asta inseamna ca pe mijlocul anului va fi si la noi prezent.
    3 0
  • george
    nu asta e noul touareg
    Eu lucrez la VW si l-am vazut deja . Nici macar nu seamana !
    6 0
  • A LUI DUMI
    si eu lucrez tot la VW si are dreptate george nu seamana deloc....mai are macheta pana sa ajunga la faruri de polo:)) are pozitii led:) atat pot spune
    cui nu-i place sa nu isi cumpere
    5 0
  • eu@eu.eu
    De ce la "Voteaza cea mai tare masina din 2009" nu am nici o Dacie? Eu nu o sa votez pentru ca nu am Dacia! Si apropo, reclama asta cu remat 2010 de la Dacia este extrem de enervanta.........
    0 0
  • Si io' aici
    parerea mea
    Si eu lucrez la ei , si stiu ca nue ste asa , fata este inspirata dupa sandero la modelul real , au vazut suuccesul la vamzari al acestui model dacia si au zis sa se inscrie in trend ;-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru