Volkswagen ofera programul de personalizare Exclusive si pentru noul Touareg

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.03.2010
Pachetul de optionale Exclusive va fi disponibil si pentru noul VW Touareg. Aceasta posibilitate de personalizare este compusa in principal de materiale noi si combinatii de culori formate de noile materiale.

Oficialii Volkswagen au anuntat ca au creat o gama de accesorii Exclusive pentru Touareg. Modelul poate fi echipat cu numeroase echipamente speciale si materiale deosebite pentru a oferi un plus de individualizare. Spre exemplu, modelul poate avea o tapiterie imbracata in piele Nappa in doua combinatii de culori, Pepper Beige si Titan Black sau Dark Burgundy si Titan Black. Aceasta combinatie de culori are un efect special de racire, care ofera o suprafata mult mai rece a scaunelor in cazul in care vehiculul este parcat in lumina puternica a soarelui, ceea ce ofera un avantaj in timpul verii.

Pachetul de optionale Exclusive pentru Touareg include scaune imbracate in piele cu sistem de ajustare electric pe 12 directii, suport lateral pentru scaune reglabil eletro-pneumatic si tetiere reglabile pe inaltime si fata/spate. Tapiteria plafonului este de culoare neagra, iar intregul interior este imbracat in piele care are insertii intr-o nuanta cu care formeaza un contrast interesant. Pachetul de piele in combinatii de culori pleaca de la 1.725 euro.

Printre elementele Volkswagen Exclusive putem enumera si insertii din lemn autentic.

Aceste insertii sunt vopsite in nuanta "Olive Ash Silky Lustre", dar si jante de aliaj de 19 inch echipate cu anvelope de 265/50 R19. Pretul de pornire al setului de jante si anvelope este de 1.205 euro.

Via | Volkswagen

Comentarii (1)

  • mihai2001
    Super
    plictisitor...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru