Volkswagen Touareg

Vineri, 29 Decembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen a confirmat zvonurile: în primăvara anului viitor facem cunoștință cu noua generație Touareg

Oficialii Volkswagen au confirmat zvonurile care anunțau lansarea noii generații Touareg în primăvara anului viitor. Nemții spun că modelul a fost revizuit complet.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Touareg vine în aprilie: elemente de design preluate de la conceptul T-Prime GTE și interior premium

A treia generație Volkswagen Touareg va fi dezvăluită la Salonul Auto de la Shanghai din aprilie și va prelua o serie de elemente de design de la conceptul T-Prime GTE, în timp ce interiorul va avea caracteristici premium.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Industrie

Din nou în ofsaid: Volkswagen a fost prinsă că folosește dispozitive ilegale care manipulează emisiile pe modelele Touareg

Autoritatea de transport germană KBA a anunțat un recall global pentru unitățile Volkswagen Touareg cu motoare diesel de 3.0 litri, după ce două dispozitive ilegale care manipulează emisiile au fost găsite la un control al SUV-urilor.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Touareg vine în toamnă: va avea versiune plug-in hybrid și interior premium

Volkswagen a confirmat că noua generație Touareg va fi dezvăluită spre finalul anului. SUV-ul german va avea un interior premium și o versiune plug-in hybrid.
Marti, 21 Martie 2017 | Modele noi

Germanii nu știu să țină secrete: noile Volkswagen Polo și Touareg, dezvăluite accidental în Africa de Sud

Noile generații ale modelelor Volkswagen Polo și Touareg urmează să apară abia în toamna acestui an, însă ambele au fost dezvăluite accidental la un eveniment din Africa de Sud.
Marti, 07 Februarie 2017 | Modele noi

Volkswagen vrea să fure clienţii lui BMW X5 şi Volvo XC90: viitorul Touareg va avea un interior luxos

Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Touareg va avea un interior mai luxos cu scopul de a concura direct cu modele precum BMW X5 şi Volvo XC90.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Industrie

Ce face Dieselgate din Volkswagen: subcompacta Polo şi SUV-ul Touareg vor utiliza aceeaşi platformă

Volkswagen va transfera numeroase modele pe platforma MQB, astfel că subcompacta Polo va avea aceeaşi bază tehnică cu SUV-ul Touareg.
Joi, 30 Iunie 2016 | Modele noi

Vara aduce condimente noi pentru Volkswagen Touareg: ediția specială Exclusive

Volkswagen lansează în Europa o nouă ediție specială a modelului Touareg. Aceasta se numește Touareg Executive Edition și vine cu multe elemente de personalizare
Luni, 18 Aprilie 2016 | Concepte

Volkswagen ne ademenește cu un SUV luxos: conceptul ar putea anticipa viitorul Touareg

Volkswagen a anunțat dezvăluirea unui SUV luxos, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. SUV-ul va fi prezantat la stadiul de concept și ar putea anticipa viitoarea generație Touareg.
Vineri, 25 Martie 2016 | Siguranta

Volkswagen nu are probleme doar cu Dieselgate: 800.000 de unități Touareg şi Porsche Cayenne, rechemate în service

Volkswagen va rechema în service aproximativ 800.000 de unități Touareg şi Porsche Cayenne după ce a identificat o defecţiune la sistemul de pedale.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | General

Autovot şi-a desemnat finaliştii după dueluri la sânge: Mazda6 şi Audi A7 Sportback au avut cele mai dificile meciuri

Semifinalele Autovot au adus dueluri interesante. Cele mai strânse confruntări au fost între Mazda6 şi Volkswagen Touareg facelift, la categoria Maşini Accesibile, şi între Audi A7 şi mercedes CLS, la categoria Maşini Premium.
Marti, 24 Februarie 2015 | General

Astăzi se decid ultimii finalişti: Mercedes-Benz S-Klasse Coupe vs Jaguar F-Type şi VW Touareg vs Mazda6 facelift

A doua zi de semifinale în Autovot 2015 va pune faţă în faţă două coupe-uri premium: Mercedes S-Klasse Coupe şi Jaguar F-Type Coupe. La categoria Maşini Accesibile lupta se va da între VW Touareg şi Mazda6 facelift.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Februarie 2015 | General

Ultima zi a sferturilor aduce dueluri încinse în Autovot: VW Touareg vs. Ford Mondeo şi BMW X5 vs. Mercedes S Coupe

Astăzi vom afla ultimii semifinalişti ai ediţiei 2015 în comnpetiţia de popularitate Autovot, organizată de Automarket. Iar numele mari nu lipsesc: Mondeo, Touareg, X5 şi Clasa S Coupe intră în ringul votanţilor.
Duminica, 15 Februarie 2015 | General

BMW X5 şi BMW Seria 2 Coupe se luptă astăzi în familie pentru a trece mai departe în Autovot 2015

Duminica ne aduce o nouă luptă în familie, dar de această dată în lumea Maşinilor Premium: BMW X5 îşi măsoară forţele împotriva lui BMW Seria 2 Coupe.
Luni, 02 Februarie 2015 | O lume nebuna

Chinezii au copiat exteriorul şi interiorul noului Volkswagen Touareg facelift

Se întâmplă din nou în China. producătorul Yema a lansat un SUV care copiază aspectul frontal al noului Volkswagen Touareg. Până şi interiorul poate fi acuzat de plagiat.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Concepte

Volkswagen va prezenta în ianuarie conceptul unui crossover mai mare decât Touareg

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului viitor un concept care va prefigura viitorul crossover al mărcii, aşteptat să fie mai mare decât Touareg, modelul urmând să devină ofere şapte locuri la bord.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Touareg facelift: versiunea restilizată a SUV-ului german pleacă de la 43.900 euro

Importatorul Volkswagen în România publicat lista de preţuri a lui Touareg facelift. Conform preţurilor de listă, cea mai ieftină versiune pleacă de la 43.900 de euro, preţ valabil pentru un Touareg 3.0 TDI de 204 CP.
Luni, 22 Septembrie 2014 | General

Recordmenul Rainer Zietlow pleacă într-o nouă expediţie: 3 continente străbătute în 10 zile cu un Volkswagen Touareg V6 TDI

Un recordman va porni într-o expediţie de 17.000 de kilometri alături de un Volkswagen Touareg V6 TDI. Pentru fiecare kilometru parcurs în cele 10 zile ale expediţiei, aventurierul va dona 20 de eurocenţi unei organizaţii umanitare.
Marti, 16 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Volkswagen introduce un motor diesel de 262 CP în gama Touareg facelift

Volkswagen va înlocui unitatea V6 TDI de 3.0 litri şi 245 CP din gama Touareg cu o versiune mai puternică, de 262 CP. Aceasta va debuta alături de Touareg facelift la Salonul Auto de la Paris.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Concepte

Volkswagen CrossBlue - conceptul care anunţă un SUV cu 7 locuri

Volkswagen a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul CrossCoupe, promotorul unui viitor model de serie poziţionat între Tiguan şi Touareg, cu 7 locuri disponibile în standard.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai, Volvo, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru