Volkswagen Touareg

Joi, 22 Noiembrie 2012 | Autoipoteze

Audi ar putea lansa Q8, un rival pentru Range Rover

Audi lucrează la un model nou. Acesta se va numi Q8, va fi mai mare decât Q7 şi va fi dezvoltat pe platforma din aluminiu a viitoarelor modele Volkswagen Touareg şi Porsche Cayenne.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen anunţă un SUV bazat pe Polo, rival pentru Nissan Juke

Volkswagen vrea să atace segmentul SUV-urilor de clasă mică cu un model dezvoltat pe baza viitoarei generaţii Polo. Lansarea este programată pentru 2014.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Luni, 06 August 2012 | Autoipoteze

Volkswagen plănuieşte Touareg CC - rival pentru BMW X6

Moda SUV-urilor-coupe se extinde din Munchen la Wolfsburg. Volkswagen are de gând să scoată în 2015 un Touareg cu spatele "tăiat" care va primi particula CC.
Marti, 13 Decembrie 2011 | General

Volkswagen Touareg Panamericana a fost expus în Wolfsburg

Volkswagen Touareg Panamericana, modelul care a stabilit cea mai rapidă traversare a celor două Americi, a vizitat sediul Volkswagen din Wolfsburg.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automată cu opt trepte

Oficialii Jeep şi-au anunţat intenţia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automată cu opt trepte. Americanii investighează posibilitatea utilizării unei transmisii cu nouă rapoarte.
Sambata, 27 August 2011 | Tuning

Total Race modifică VW Touareg W12 (VIDEO)

Tunerii de la Total Race au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă impresionant pentru Volkswagen Touareg W12. Mulţumită acestuia, SUV-ul german impresionează prin sportivitate şi agresivitate.
Joi, 21 Iulie 2011 | General

Volkswagen Touareg a stabilit cea mai rapidă traversare a celor două Americi

Volkswagen Touareg şi echipa lui Rainer Zietlow deţin recordul mondial pentru cea mai rapidă traversare a autostrăzii Pan-Americana, cea mai lungă autostradă din lume.
Luni, 27 Iunie 2011 | General

VW Touareg va traversa cele două Americi într-o expediţie de 25.000 de km

Volkswagen Touareg celebrează cei 75 de ani ai rutei Pan-Amaricana cu o expediţie de 25.000 de kilometri, menită să dovedească fiabilitatea unui motor diesel ecologic.
Marti, 21 Iunie 2011 | Tuning

Hofele Design lansează pachetul Royal GT 470 pentru Volkswagen Touareg

Tunerii de la Hofele Design au realizat un pachet pentru Volkswagen Touareg. Versiunea 3.0 TDI dezvoltă 275 CP, accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde şi poate să atingă 229 km/h.
Marti, 14 Iunie 2011 | Premii auto

Automarket a fost în juriul concursului de off-road "Cel mai 4x4"

Mitsubishi ASX, Volkswagen Amarok, Volvo XC60 şi Land Rover Discovery sunt câştigătorii ediţiei de anul acesta a concursului "Cel mai 4x4".
Duminica, 03 Aprilie 2011 | Tuning

Vokswagen Touareg hibrid modificat de Je Design

Tunerii germani de la Je Design au prezentat publicului un kit de caroserie şi un pachet de performanţă creat special pentru Volkswagen Touareg hibrid. Mulţumită acestuia, SUV-ul german produce 440 de cai şi dezvoltă 630 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Februarie 2011 | Modele noi

Volkswagen Touareg primeşte pachetul estetic R-Line

Volkswagen propune publicului pachetul estetic R-Line pentru SUV-ul Touareg. Kitul oferă un look mai agresiv modelului din Wolfsburg.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen a lansat în Qatar un Touareg cu ornamente şi jante din aur

Volkswagen a prezentat o versiune specială a lui Touareg la Salonul Auto din Qatar, alături de o versiune stilizată similar a lui Race Touareg 3. Touareg Gold Edition are ornamente din aur de 24 de carate.
Joi, 20 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte un SUV cu şapte locuri

Americanii vor primi o versiune mai ieftină şi mai mare a lui Touareg. Modelul va avea şapte locuri, dar nu se ştie dacă va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen plănuieşte un SUV cu şapte locuri pentru SUA

Volkswagen intenţionează să îşi mărească cota de piaţă în Statele Unite. Pentru asta, constructorul are nevoie de un SUV de mari dimensiuni, cu şapte locuri.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | Tuning

ABT Sportsline modifică Volkswagen Touareg

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Volkswagen Touareg. SUV-ul nemţilor a devenit astfel mult mai agresiv şi mai sportiv.
Vineri, 10 Decembrie 2010 | Industrie

Audi va dezvolta viitoarea generaţie Porsche Cayenne

Sarcinile împărţite de grupul Volkswagen brandurilor de sub tutela sa au făcut ca Audi să devină responsabil pentru dezvoltarea SUV-urilor Q7, Touareg şi Cayenne.
Marti, 28 Septembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R-Line pentru Touareg

Constructorul german a lansat un pachet de accesorii R-Line pentru Touareg. SUV-ul primeşte un interior parsonalizat, jante noi şi o suspensie sportivă.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Tuning

JE Design a creat un pachet de modificări pentru noul Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg V8 4.2 TDI a primit un pachet de tuning de la JE Design. Kit-ul costă 19.750 de euro şi îi permite lui Touareg să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai, Volvo, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru