Volkswagen Touareg primeşte pachetul estetic R-Line

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.02.2011
Volkswagen propune publicului pachetul estetic R-Line pentru SUV-ul Touareg. Kitul oferă un look mai agresiv modelului din Wolfsburg.

Volkswagen a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale pachetului R-Line, disponibil pentru actuala generaţie Touareg. Ca de obicei, pachetul aduce cu sine o serie de accesorii estetice, menite să sporească agresivitatea SUV-ului din Wolfsburg.

Designerii au ales să instaleze două spoilere modificate, cel posterior fiind echipat şi cu un deflector care înglobează două evacuări cromate. Nu puteau lipsi pragurile laterale, eleronul posterior, montat pe hayon, şi nici elementele cromate. Pachetul poate include şi jante de 20 de inch, din aliaj, suspensii sportive, un volan sport cu inserţii negre, pedale din aluminiu şi elemente decorative din acelaşi material.

Cei care optează pentru R-Line Plus, vârful pachetului estetic, primesc în plus, pe lângă cele enumerate mai sus, şi un set de scaune sport, îmbrăcate în două nuanţe de piele.

Accesoriile R-Line sunt disponibile pentru toată gama Touareg, chiar şi pentru versiunea hibridă. Preţul pachetului estetic, pe piaţa din Germania, este cuprins între 1840 şi 2200 de euro. 

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Christian
    Impecabil
    Superb design chiar si fara pachetul R*
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru