Volkswagen Touareg

Miercuri, 16 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Volkswagen testează noul Touareg pentru Dakar 2011

Inginerii Volkswagen s-au dus în Alpi pentru a testa noul lor model de curse - Race Touareg 2 pentru ediţia 2011 a Raliului Dakar.
Marti, 08 Iunie 2010 | Intern

Iată câştigătorii ediţiei 2010 a concursului "Cel mai 4x4"

Automarket a făcut parte şi anul acesta din juriul concursului "Cel mai 4x4" derulat în weekend-ul 5-6 iunie. Câştigătorii sunt Volkswagen Touareg, Dacia Duster, Mitsubishi L200 şi Audi Q5.
Duminica, 25 Aprilie 2010 | Tuning

Touareg W12 Sport Edition by Cover EFX

Tunerii germani de la Cover EFX au creat un pachet de performanta pentru Volkswagen Touareg W12.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Modele noi

Volkswagen Touareg va fi disponibil si cu tractiune spate in SUA

Volkswagen a anuntat ca noua generatie Touareg va fi disponibila in SUA si fara tractiune integrala. Versiunea se va numi 2Motion si va primi toata puterea pe puntea spate.
Joi, 25 Martie 2010 | Modele noi

Volkswagen ofera programul de personalizare Exclusive si pentru noul Touareg

Pachetul de optionale Exclusive va fi disponibil si pentru noul VW Touareg. Aceasta posibilitate de personalizare este compusa in principal de materiale noi si combinatii de culori formate de noile materiale.
Marti, 16 Martie 2010 | Intern

OFICIAL: VW Touareg in Romania, de la 44.763 de euro

Versiunea entry-level a lui Volkswagen Touareg este echipata cu un motor V6 TDI de 3.0 litri care dezvolta 240 CP si 550 Nm si porneste de la 44.763 de euro cu TVA inclus.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Volkswagen a prezentat noul Touareg la Geneva

Noul Volkswagen Touareg a debutat alaturi de versiunea sa hibrida la Salonul Auto de la Geneva. Modelul promite un consum scazut de carburant si versiunea hibrida a acestuia este un exemplu pentru ceea ce va urma in gama Volkswagen
Miercuri, 17 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Volkswagen Polo GTI, 180 CP

Volkswagen a publicat astazi primele imagini si informatii ale noului Polo GTI, mezinul gamei de performanta, care calca pe urmele fratelui mai mare Golf GTI. Sub capota se ascund 180 de cai, struniti de o cutie DSG.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul VW Touareg versus principalii sai rivali

Automarket va prezinta prima comparatie intre noul Touareg si rivalii sai directi. Pentru un rezultat corect, am creat doua clasamente: unul cu Touareg in segmentul premium si unul cu SUV-ul Volkswagen in segmentul non-premium.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Iata noul Volkswagen Touareg!

Volkswagen a prezentat oficial fotografiile oficiale ale celei de-a doua generatii Touareg. Noul model preia liniile Golf si le aplica la scara mare. Marea noutate: Touareg e acum si hibrid!
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Modele noi

Noul VW Touareg, tradat de propriile machete din metal

Liniile estetice ale noii generatii Touareg au fost tradate de miniaturile din metal care vor putea fi cumparate dupa lansarea modelului.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Volkswagen testeaza noul Touareg la -20 grade Celsius

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, cele mai noi imagini cu Volkswagen Touareg in timpul testelor. Modelul debuteaza luna viitoare la Salonul Auto de la Detroit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Decembrie 2009 | Motorsport

Urmareste Raliul Dakar 2010 pe iPhone si iPod Touch!

Aflati in postura de favoriti ai Raliului Dakar din 2010, cei de la Volkswagen au lansat o aplicatie pentru iPhone care va permite monitozarea in timp real a progresului inregistrat in aceasta competitie.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen prezinta noul Touareg pentru Raliul Dakar 2010

Versiunea de competitie a lui VW Touareg dezvolta 280 CP si 596 Nm dintr-un motor TDI de 2.5 litri. Modelul va alerga in Raliul Dakar editia 2010, care se va desfasura in Argentina.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Motorsport

Volkswagen Amarok este vehiculul de asistenta oficial al Raliului Dakar

VW Amarok isi va face debutul public in Raliul Dakar, ca vehicul oficial de asistenta. Modelul va fi lansat ulterior pe piata din America de Sud.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Noul VW Touareg debuteaza in ianuarie la Detroit

Volkswagen intentioneaza sa lanseze in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie noua generatie a modelului Touareg. SUV-ul va fi lansat si cu o versiune hibrida.
Sambata, 07 Noiembrie 2009 | Tuning

Royster GT 460, Touareg-ul de 480 CP

Germanii de la Hofele Design au prezentat la SEMA ultima lor "victima". Aceasta este un Volkswagen Touareg, iar propulsorul modelului german modificat dispune de 480 CP.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Modele noi

Noua generatie Porsche Cayenne debuteaza in martie

Porsche va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generatie a modelului Cayenne, dezvoltata pe o platforma noua care ar urma sa reduca masa cu pana la 300 de kilograme.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Industrie

Volkswagen va cumpara 49.9% din actiunile Porsche

Volkswagen va achizitiona cu 7.9% mai multe actiuni Porsche decat a anuntat anterior. Cu aceasta achizitie, Volkswagen este cu un pas mai aproape de a fi cel mai mare producator de automobile din lume.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul VW Touareg, surprins in teste

Volkswagen pregateste lansarea unei noi generatii Touareg. Am pus mana pe cele mai clare imagini spion cu modelul german si vi le prezentam impreuna cu unele informatii noi legate de acesta.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai, Volvo, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru