Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R-Line pentru Touareg

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.09.2010
Constructorul german a lansat un pachet de accesorii R-Line pentru Touareg. SUV-ul primeşte un interior parsonalizat, jante noi şi o suspensie sportivă.

Volkswagen a anunţat astăzi lansarea primului pachet de personalizare R-Line pentru noua generaţie a modelului Touareg. Văzut ca un simplu kit de accesorii şi nu ca o versiune sportivă, pachetul nemţilor vine cu o serie de modificări importante pentru interiorul SUV-ului.

Look-ul exterior va rămâne neschimbat, cu excepţia jantelor, care vor fi oferite cu un design nou şi cu dimensiuni de 20 inch. Accesoriile aerodinamice şi celelalte detalii estetice sportive ale caroseriei vor veni probabil mai târziu, odată cu lansarea kitului complet.

Mulţumită pachetului de personalizare, Touareg primeşte mai multe logo-uri R-Line exterioare şi interioare, praguri cu inserţii noi şi un volan sport, cu trei spiţe, îmbrăcat în piele şi încălzit. Lista de dotări suplimentare continuă cu pedale şi mâner al schimătorului din aluminiu, cu scaune încălzite şi îmbrăcate în piele Nappa cu două nuanţe, acţionate electric pe 12 direcţii. Kitul R-Line vine şi cu o setare sportivă a suspensiei.

Lansat deja pe piaţa din Germania, pachetul de personalizare este aşteptat pe celelalte pieţe europene în următoarele două luni. Preţul pentru versiunea cu motor V8 este de 2760 de euro, în timp ce alternativa V6 scoate din buzunar 3485 de euro. Există şi opţiunea Plus, care costă 3355 de euro pentru versiunea V8 şi 8085 de euro pentru versiunea V6.

via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru