Royster GT 460, Touareg-ul de 480 CP

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.11.2009
Germanii de la Hofele Design au prezentat la SEMA ultima lor "victima". Aceasta este un Volkswagen Touareg, iar propulsorul modelului german modificat dispune de 480 CP.

Hofele Design, unul dintre tunerii de casa ai celor de la Volkswagen, a pregatit pentru SEMA un Touareg de 480 CP. Masina a primit un pachet de design si performanta pe care tunerii l-au botezat Royster GT 460. Pentru aceasta transformare, tunerii au ales modelul care dispune de propulsorul W12 de 6 litri.

In mod normal, acesta livreaza 450 CP la 6.000 rpm si dezvolta un cuplu motor de 600 Nm la 3.250 rpm. In urma cresterii puterii motorului cu ajutorul sistemului Hofele-power si prin recalibrarea unitatii ECU, Royster GT 460 ajunge in versiune Hofele la 480 CP.

In ceea ce priveste exteriorul masinii, designerii de la Hofele au dorit sa creeze ceva cat mai impunator. Acestia au adaugat o capota Power Dome, un spoiler pentru partea din fata, un eleron si praguri laterale. De asemenea, partea din fata a masinii dispune de prize de aer si de patru blocuri optice noi. Pentru ca modificarile exterioare sa fie complete, tunerii au adaugat jante de 22 de inch pe care le-au incaltat cu pneuri sport performante.

Royster GT 460 dispune si de un set de suspensii noi cu ajutorul carora garada la sol a masinii a fost micsorata.

via | leblogauto

Comentarii (4)

  • asdasdfsfsd
    daca nu e tdi degeaba.
    4 4
  • touareg tuning
    Asa ceva este o raritate pt. ca mai toate SUV-urile dopate sunt de regula Bmw,Mercedes,Audi,Porsche si altele.Touareg-uri mai putin.
    Arata bine........
    3 0
  • asta este tunning ?
    si cand zic tuning ma refer la motor , asta este tuning ?, la care ajunge de la 450 la 480 ? mi se pare jalnic , sa comunici asemenea performante , uitati-va ce au facut la Black Rocco , din 2.0 , au ajuns sa scoata 370 , cp s. i 519 Nm, fata de 200 cp si 250 Nm initial . asta numesc eu tuning
    3 4
  • Tunning
    Sincer sa fiu ma asteptam mai mult de la nemtzi.Cine se pricepe la motoare bine de tot,poate sa-si ia un Skyline GTR si poate sa-l faca de 900 cp la rotzi.daca ii mai pune si NOS pote sa depaseasca 1000cp la rotzi.E un motor de 6 cilindri in linie.Pt.asta iti mai trebuie si ceva euroi(20 000).Daca ai un garaj cu ce trebuie,potzi sa-l faci singur.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru