Club4×4 organizează un concurs off-road şi o actiune umanitară

Pasionaţii de 4×4 din România vor participa la un nou concurs off-road urmat de o misiune umanitară. Mai exact, membrii Club 4×4 vor organiza ediţia a doua a evenimentului intitulat ”Împotmoliada” în data de 12.12.2010. Evenimentul va fi structurat pe două clase – hobby, respectiv open şi va fi urmat de un eveniment umanitar pe 18.12.2010.

DSC_0222Large-2

Taxa de participare este de 200 de ron per echipaj. Odată achitată această sumă, echipajul va primi două tricouri şi alte materiale personalizate pentru această întâlnire. Până în acest moment s-au înscris 36 de concurenţi la clasa Open şi 6 concurenţi la casa Hobby. Limita de echipaje este de 50 la clasa open şi 50 la clasa hobby. În schimb, nu există nicio limită pentru donaţii.

Toate sumele adunate în urma concursului de 4×4 vor fi utilizate pentru achiziţia de alimente de bază pentru cetăţenii comunelor Frunzăneşti-Fundeni, Poşta şi comunele învecinate.

Avansul de 100 de ron per echipaj se poate plăti începând cu 01.12.2010 într-un cont care va fi anunţat ulterior. Data limită pentru plata avansului este 10.12.2010. Taxa de participare va fi de 300 de ron per echipaj din acel moment.

Via | Club4×4 (click pentru mai multe detalii)

2 comentarii la “Club4×4 organizează un concurs off-road şi o actiune umanitară”

  1. Revista presei, 2 dec: Capitala are centura noua in Nord. Dacia continua cresterea in Franta | 0-100.ro spune

    [...] Club4×4 organizeaza un concurs off-road si o actiune umanitara, titreaza automarket.ro. [...]

  2. Roxana spune

    Un eveniment foarte frumos!
    De curand am inceput sa ma implic in diferite activitati umanitare alaturi de o asociatie gasita aici http://www.asociatie-umanitara.ro/timisoara
    Daca mai desfasurati astfel de evenimente poate va este de folos link-ul de mai sus pentru a gasi un colaborator pe terment lung.
    Mult succes!