Pasionat de automobilele Mercedes-Benz? Vino la Sighişoara!

Îţi plac modelele “mărcii în stea” din Stuttgart? Deţii un Mercedes-Benz, indiferent de anul de fabricaţie? Atunci eşti invitat la Sighişoara, la întâlnirea anuală a posesorilor de Mercedes-Benz. Întâlnirea se va organiza în weekend-ul 30 iulie – 1 august 2010.

De data aceasta, întâlnirea anuală Mercedes-Benz va fi marcată de participarea reprezentantului din Târgu Mureş al Mercedes-Benz, ALIAT.

Persoanele interesate de acest eveniment îi pot contacta pentru detalii suplimentare fie pe d-na ing Diana Popşor (ALIAT Tg. Mureş ) la adresa dpopsor@mbo.ro , fie pe dl Ştefan Alexandru la adresa doktor4carz@yahoo.com .

Va spun de pe acum că întrunirea va fi “axată” pe oldtimere şi pe modele ledin anii ‘80-’90, deci să nu va aşteptaţi la vreun SLS 63 AMG prezent la faţă locului. Cu toate acestea, sunt convins că adevăraţii pasionaţi ai mărcii au ce discută la faţă locului.

4 comentarii la “Pasionat de automobilele Mercedes-Benz? Vino la Sighişoara!”

  1. moa spune

    pai de ce sa nu vine SLS-ul? e la Sibiu la reprezentanta de vanzare… e mare scofala sa-l puna pe un trailer?

  2. Sebastian Toma spune

    Evident că există posibilitatea să vină dealerul cu un SLS pentru prezentare, dar nu bag mâna în foc că se va întâmpla acest lucru.

  3. iulian spune

    as dori sa stiu si eu cite ceva despre E270
    vreau sa imi cumpar unul si nu ma pot decide, masina as vrea sa fie din 2004-2005
    la ce sa ma uit ?ce se uzeaza?cit consuma ?
    etc?
    multumesc mult

  4. iulian spune

    aaaaa si nu am precizat e vorba de diesel 177cai