Bentayga

Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Bentley Bentayga: scaunele Airline Seat Specification, disponibile pentru toate versiunile

Bentley a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de lux Bentayga. Cea mai mare noutate este reprezentată de scaunele avansate Airline Seat Specification, disponibile acum pentru toate versiunile lui Bentayga.
Luni, 21 August 2023 | Modele noi

Bentley Bentayga EWB Mulliner: noua navă amiral a mărcii

Bentley a prezentat oficial noul Bentayga EWB Mulliner. Acesta este noul etalon al mărcii britanice de mașini de lux și primește jante exclusive, piele specială și scaunele avansate Airline Seat Specification.
Vineri, 26 Mai 2023 | Modele noi

Bentley prezintă ediția specială Huntsman pentru Continental GTC și Bentayga

Bentley a dezvăluit oficial o ediție specială pentru două modele din gama sa. Mai exact, este vorba despre noua ediție specială Huntsman, disponibilă în serie foarte limitată pentru modelele Continental GTC Speed și Bentayga EWB.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

Bentley încheie anul 2022 cu record de vânzări. Cel mai popular model rămâne Bentayga

Bentley a comercializat peste 15.000 de mașini, la nivel global, în 2022, un nou record pentru marca britanică. Cel mai popular model rămâne, desigur, SUV-ul Bentayga.
Miercuri, 02 Noiembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Bentley Bentayga Odyssean Edition. Interior din materiale ecologice

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Bentayga, numită Odyssean Edition. Noua ediție specială beneficiază de un interior confecționat din materiale sustenabile, iar producția lui Bentayga Odyssean Edition va fi limitată la 70 de exemplare.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Bentley Bentayga Hybrid: linii de echipare noi și autonomie mărită

Bentley a lansat o serie de actualizări pentru versiunea cu motor hibrid a lui Bentayga. Noul model este disponibil în două linii de echipare noi: S și Azure. Totodată, autonomia în modul electric a fost mărită până la 43 de kilometri, iar puterea motorului electric a fost mărită până la 136 de cai putere.
Sambata, 13 August 2022 | Industrie

Bentley: Startul producției pentru Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie

Bentley anunță startul producției pentru noul Bentayga EWB, versiunea cu ampatament lung a SUV-ului britanic. Artizanii Bentley au nevoie de mai bine de 132 de ore pentru a finaliza un exemplar.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Modele noi

Din dragoste pentru cai: ediție specială Bentley Bentayga Equestrian Collection

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Bentayga, numită Equestrian Collection. Mașina aduce un omagiu echitației din Belgia, acolo unde va fi vândută. Doar 10 exemplare vor fi produse pentru această țară.
Marti, 10 Mai 2022 | Modele noi

Bentley Bentayga EWB: ampatament lung și cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină

Bentley a publicat primele imagini și informații despre noul Bentayga Extended Wheelbase (EWB) sau, cu alte cuvinte, o versiune cu ampatament lung. Aceasta este echipată cu motorul V8, twin-turbo, care dezvoltă 550 de cai putere.
Vineri, 18 Martie 2022 | Modele noi

Bentley Bentayga Speed Space Edition, un exemplar unic, inspirat de cosmos

Bentley a publicat imagini cu un exemplar unicat al modelului Bentayga Speed, numit Space Edition. Mașina a fost creată de Mulliner și dispune de elemente și culori inspirate din spațiu, de unde vine și numele.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Modele noi

Bentley lansează colecția Russian Heritage: primul model este un Bentayga dedicat baletului

Constructorul britanic de automobile lansează colecția Russian Heritage. Primul model este o ediție specială Bentayga, replicată în doar 6 exemplare, care aduce un tribut baletului rusesc.
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 | Industrie

Record istoric pentru Bentley: peste 11.200 de unități vândute în 2020

Bentley a sfidat pandemia în 2020 și a obținut un record de vânzări, cu circa 11.200 de unități, în creștere ușoară față de 2019, cu toate că producția sa a fost oprită sau redusă pentru circa 4 luni. Cel mai căutat model a fost Bentayga, cu 37% din vânzările totale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 August 2020 | General

Bentley introduce opționale noi pentru Bentayga: sistem de evacuare Akrapovic și suport pentru biciclete

Bentley a introdus patru pachete opționale pentru Bentayga facelift. Pe lista noutăților se află un sistem de evacuare Akrapovič, un suport pentru biciclete sau un portbagaj exterior.
Marti, 21 Iulie 2020 | Industrie

Bentley a început producția lui Bentayga facelift: uzina din Crewe lucrează la capacitate maximă

Bentley Bentayga facelift a intrat pe liniile de producție la fabrica din Crewe, care acum funcționează la capacitate maximă, potrivit unui anunț al producătorului britanic. Bentley se așteaptă ca Bentayga facelift să aibă vânzări de cel puțin 20.000 de unități.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Bentley lansează Bentayga facelift: noutăți estetice, îmbunătățiri pentru interior și motorizare V8

Bentley a prezentat Bentayga facelift. Versiunea îmbunătățită a SUV-ului britanic propune o serie de modificări atât la nivel exterior, cât și la interior. Pentru moment, britanicii oferă doar motorizarea V8 cu 550 CP.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Bentley Bentayga facelift: SUV-ul va fi prezentat în 30 iunie

Bentley a publicat primul teaser video cu viitorul Bentayga facelift. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 30 iunie în cadrul unui eveniment online.
Joi, 04 Iunie 2020 | Industrie

Bentley deschide șampania: constructorul britanic a produs 20.000 de unități Bentayga

Bentley are motive de sărbătoare: Bentayga, primul SUV al companiei, a atins borna 20.000. Modelul a fost prezentat în toamna anului 2015, iar producția a demarat în 2016.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru Bentley Bentayga: SUV-ul producătorului britanic va fi disponibil în variante cu patru sau șapte locuri

Bentley a introdus două versiuni noi pentru Bentayga. SUV-ul britanicilor va putea fi comandat fie într-o variantă de top cu patru locuri, fie într-o versiune care poate găzdui până la șapte pasageri.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Modele noi

Bentley Bentayga primește o versiune specială: Design Series promite modificări de design și îmbunătățiri la nivelul interiorului

Bentley a lansat Bentayga Design Series. Britanicii propun mici modificări la nivel estetic și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Clienții vor putea comanda noua versiune doar alături de motorul V8 pe benzină de 4.0 litri.
Vineri, 15 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Bentley Bentayga Speed este cel mai rapid SUV de serie din lume: motor W12 de 635 CP și viteza maximă de 306 km/h

Bentley a prezentat noul Bentayga Speed. SUV-ul constructorului britanic mizează pe un motor W12 de 6.0 litri care oferă 635 CP și 900 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.9 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 306 km/h.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Bentayga, Bentayga, modele noi Bentley, noutati Bentley, SUV Bentley, EXP 9F
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru