Clio

Luni, 01 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Clio va fi lansat în 2026. Va avea versiuni hibride și electrice

Renault a confirmat oficial că următoarea generație Clio va fi lansată oficial în 2026. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Renault 5 E-Tech și va avea versiuni cu motoare hibride și electrice.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Renault Clio facelift: design complet nou, fără piele la interior și păstrează un diesel

Renault a lansat oficial noul Clio facelift. Noul model aduce un design nou al părții frontale, cel mai agresiv văzut până acum în istoria subcompactei franceze. Acesta primește 5 motorizări diferite, printre care și un motor hibrid de 145 de cai putere.
Marti, 21 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini cu viitorul Renault Clio facelift. Parte frontală revizută

Viitorul Renault Clio facelift a fost surprins pe străzile din Valencia, Spania, cel mai probabil în timpul filmării unor materiale de promovare. Ar putea debuta în această primăvară.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Modificări pentru Renault Arkana. Clio și Captur primesc nivelul de echipare E-Tech Engineered

Constructorul francez de automobile a operat o serie de modificări în gama SUV-ului Arkana. Totodată, Clio și Captur au primit nivelul de echipare E-Tech Engineered.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Renault lansează ediția specială E-Tech Engineered pentru Clio, Captur, Megane și Arkana

Renault a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Clio, Captur, Megane și Arkana, numită E-Tech Engineered. Toate modelele sunt echipate cu motoare hibride, iar noua ediție adaugă o vopsea specială cu accente aurii, inspirate de noul model electric Renault Megane E-Tech.
Marti, 02 Martie 2021 | Intern

Renault Clio primește un motorul cu GPL de pe Dacia Logan: 100 CP și prețuri de la 14.300 de euro

Renault Clio poate fi comandat în România și cu versiunea cu GPL cu motor de 100 de cai putere. Prețurile pornesc de la 14.290 de euro pentru echiparea Life.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Intern

Renault Clio, disponibil în România și în versiunea hibridă E-Tech de 140 de cai putere: start de la aproape 18.800 de euro

Noua generație Renault Clio este disponibilă în România și în versiunea hibridă E-Tech cu motor de 1.6 litri și 140 de cai putere. Prețul de pornire este de 18.750 de euro, iar constructorul francez oferă patru versiuni de echipare.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Renault renunță treptat la diesel: Clio, Captur și Kadjar nu vor mai putea fi comandate cu motoare pe motorină începând din ianuarie

Renault va elimina motorizările diesel de pe Clio, Captur și Kadjar începând din 1 ianuarie, ca urmare a noilor norme de poluare din Uniunea Europeană, potrivit mai multor surse din presa franceză.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Dacia Sandero, apreciată de francezi: 67% dintre participanții la un sondaj cred că modelul are un design mai atractiv decât Renault Clio

67% dintre cei peste 8.000 de participanți la un sondaj de opinie considera că noua generație Dacia Sandero are un design mai agresiv decât Renault Clio.
Marti, 25 August 2020 | General

Renault Clio aniversează 30 de ani de la debut: modelul de clasă mică a fost produs în peste 15 milioane de unități

Renault sărbătorește 30 de ani de la debutul lui Clio. Modelul producătorului francez a ajuns la a cincea generație și a fost produs în peste 15 milioane de unități.
Marti, 23 Iunie 2020 | Industrie

Renault și Nissan, acuzate că au manipulat emisiile pentru 1.3 milioane de mașini în Marea Britanie: ar fi afectate modele precum Clio, Megane, Captur, Juke sau Qashqai

O firmă de avocatură acuză Renault și Nissan că ar fi manipulat emisiile pentru aproximativ 1.3 milioane de mașini din Marea Britanie, folosind dispozitive ilegale. Afectate ar fi modele precum Clio, Captur, Megane, Juke, Qashqai sau X-Trail, ce au fost produse între 2009 și 2018. Avocații spun că fiecare client are dreptul la despăgubiri de 5.000 de lire sterline. Nissan a respins toate acuzațiile.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault: "Noua gamă de hibrizi pentru Clio și Captur are rolul de a înlocui vânzările diesel în scădere"

Renault a admis că a introdus versiuni hibride pentru Clio și Captur cu scopul de a recupera o parte din scăderea vânzărilor înregistrate de versiunile diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Renault prezintă noua gamă de hibrizi: Clio E-Tech de 140 CP și Captur E-Tech Plug-in de 160 CP

Renault Clio a primit o versiune hibridă de 140 de cai putere, în timp ce Renault Captur este disponibil și într-o variantă plug-in hybrid de 160 de cai putere cu autonomie electrică de până la 65 de kilometri în regim urban.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Intern

Prețuri pentru Renault Clio în România: noua generație pleacă de la 11.900 de euro

Noua generație Renault Clio este disponibilă pe piața din România pentru prețuri care încep de la 11.900 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină SCe de un litru și 65 de cai putere.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noua generație Renault Clio: design modern, ecran multimedia de 9.3 inch și instrumentar de bord digital de 10 inch

Noua generație Renault Clio include un sistem multimedia cu ecran de 9.3 inch și un instrumentar de bord digital în versiuni de 7 inch și 10 inch.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Renault Clio: hatchback-ul se lansează în 28 ianuarie

Renault a publicat un teaser video care anticipează lansarea noii generații a hatchback-ului Clio prin prezentarea unor elemente de design.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Detalii despre versiunile hibride Renault: motor pe benzină de 1.6 litri, două motoare electrice și autonomie de 50 de kilometri

Versiunile hibride ale lui Renault Clio, Megane și Captur vor fi echipate cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice, iar autonomia în regim electric va ajunge la 50 de kilometri.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noutăți în gama Renault pentru 2020: Clio va primi versiune hibridă, iar Megane și Captur vor avea variante plug-in hybrid

Renault Clio va primi o variantă hibridă, în timp ce Megane și Captur vor beneficia de versiuni plug-in hybrid începând din 2020, o dată cu lansarea noilor generații.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Renault Clio, surprinsă în timpul testelor: hatchback-ul va debuta în 2019 cu un interior complet revizuit și tehnologii moderne

Noua generație Renault Clio va fi prezentată la începutul anului viitor. Hatchback-ul constructorului francez va avea un design inspirat de Megane, un interior revizuit și motorizări noi pe benzină. Conform zvonurilor, francezii nu renunță la propulsorul diesel de 1.5 litri.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru