Logan MCV

Luni, 08 August 2022 | Masini electrice si hibride

Prototipul primului model electric Lada. Bazat pe vechea Dacia Logan MCV

Lada a publicat o serie de imagini cu prototipul primului său model electric. Acesta este bazat pe vechea generație Dacia Logan MCV și va avea, potrivit zvonurilor, circa 400 de kilometri autonomie.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Intern

Dacia nu mai produce Logan MCV la uzina de la Mioveni: constructorul anunță o "nouă generație diferită"

Dacia a confirmat că oprește producția Logan MCV la uzina de la Mioveni și sugerează că acesta va fi înlocuit de un nou model. Presa a relatat anterior că Dacia va lansa un model nou cu 7 locuri ca înlocuitor pentru Lodgy și Logan MCV.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Intern

România a produs aproape 58.000 de mașini în septembrie, în creștere cu 55% față de anul trecut: peste 36.000 de unități pentru Dacia, iar Ford a depășit 21.000 de exemplare

Producția auto națională în luna septembrie a fost în creștere cu 55.7% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Uzina Dacia de la Mioveni a produs peste 36.000 de mașini noi, în creștere cu 23%, în timp ce uzina Ford de la Craiova a asamblat circa 21.000 de mașini, în creștere cu peste 180%.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre noua generație Dacia Logan: modificări de design și versiune mild-hybrid

Noua generație Dacia Logan va primi modificări majore de design și un interior mai modern, pentru ca din 2023 să fie disponibilă și într-o versiune mild-hybrid, potrivit presei franceze.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Break pseudo-cross: Dacia Logan MCV primește o versiune Stepway

Versiunea break a lui Logan primește începând cu această primăvară o variantă Stepway. Aceasta oferă o gardă la sol ridicată cu 5 centimetri și ornamente estetice specifice. Tracțiunea integrală nu e inclusă în ofertă.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | Intern

Producţia lui Logan MCV va fi mutată parțial în Maroc din 2017. Dacia: "Facem loc pentru cererile mari pentru Duster"

Renault va muta o parte din producţia modelului Dacia Logan MCV de la Piteşti în Maroc începând din 2017, potrivit directorului general al uzinei franceze de la Tanger.
Luni, 30 Mai 2016 | Modele noi

Prețul cutiei automate Easy-R pe Dacia Logan, Logan MCV și Sandero: 500 de euro în plus față de manuală

Dacia a scos la vânzare în România prima cutie automată din istoria companiei. Transmisia robotizată costă cu 500 de euro mai mult decât manuala și e disponibilă pe motorizările 0.9 TCe de 90 CP și 1.5 dCi de 90 CP.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Cutia automată de pe Dacia Logan şi Sandero va costa 600 de euro în Franţa

Dacia Logan şi Dacia Sandero cu transmisie automată Easy-R vor fi mai scumpe cu 600 de euro în Franţa comparativ cu versiunile dotate cu transmisii manuale. Dacia România nu a anunţat încă data la care noile versiuni vor fi disponibile pe piaţa noastră.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia introduce o transmisie automată pentru Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.
Luni, 07 Iulie 2014 | Industrie

Vânzările Dacia au crescut cu 24% în primele şase luni ale anului

Dacia a reuşit din nou să-şi depăşească vechile rezultate de vânzări, arată rezultatele publicate de companie. În primele şase luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 24%, titrează cei de la Mediafax.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Noul Dacia Logan MCV: deschidere verticală a hayon-ului, design modernizat

Principala premieră a celor de la Dacia la Salonul Auto de la Geneva este versiunea break a lui Logan. Denumit tot MCV, ca în cazul primei generaţii, modelul se modernizează vizibil.
Marti, 12 Octombrie 2010 | Intern

Automobilul Dacia Logan cu numărul 1.000.000 a părăsit astăzi fabrica

Dacia aniversează producţia a 1.000.000 unităţi Logan în şase ani de producţie la Mioveni. Exemplarul aniversar a fost livrat unei cliente din Bucureşti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Septembrie 2010 | General

Franţa: În weekend are loc marele picnic Dacia

A doua întâlnire a pasionaţilor şi posesorilor de Dacia din Franţa va avea loc în acest weekend. Picnicul va avea loc în două locuri diferite, pentru a beneficia de suficient spaţiu pentru toţi participanţii.
Miercuri, 25 August 2010 | Modele noi

Salonul de la Moscova: Logan MCV se transformă în Lada R90!

Standul AvtoVAZ de la Salonul Auto de la Moscova a prezentat astăzi o versiune Lada a lui Dacia Logan MCV. Modelul va fi mai ieftin decât Renault Logan pe piaţa din Rusia şi va fi construit la uzina din Togliatti.
Marti, 29 Iunie 2010 | Intern

Dacia a produs 300.000 unităţi Logan MCV

Uzina de Automobile Dacia din Mioveni a construit 300.000 de unităţi Logan MCV de la introducerea acestui model în producţie. Modelul "aniversar" va fi trimis unui client din Italia, care a ales motorul 1.5 dCi şi versiunea cu cinci locuri a lui Logan MCV.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Industrie

Dacia va avea propria sa retea de dealeri in Franta

In 2010, o parte din reprezentantele Renault care vindeau modele Dacia vor crea un showroom separat pentru modelele din Mioveni, pentru a-i oferi marcii romanesti un spatiu exclusiv de prezentare.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Industrie

Franta: Dacia este pe locul trei in topul fiabilitatii

Modelele Dacia au urcat pe locul trei in topul fiabilitatii din Franta, in urma unei analize a publicatiei UFC-Que Choisir. Marca romaneasca este lidera la costuri de intretinere si reparatii pe piata din Franta.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Intern

Siemens a cumparat o flota de Dacia Logan MCV

Dacia a vandut o flota de 10 Logan-uri MCV germanilor de la Siemens, care au cerut ca acestea sa fie inscriptionate cu enuntul "We trust Romanian technology".
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Intern

Dacia va livra o flota de 183 de masini unei companii romanesti

Constructorul din Mioveni sarbatoreste livrarea a 183 de unitati vandute in cadrul celei mai mari achizitii de flota de automobile Dacia din anul 2009 in Romania.
Luni, 21 Septembrie 2009 | General

Franta: Dacia va organiza un picnic pentru clientii sai

Posesorii de Dacia din Franta se vor intalni weeekend-ul acesta pentru un picnic organizat de divizia franceza a marcii Dacia.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, vanzari, Kia, Romania, productie, Salon Auto, Concept, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru