Dacia a produs 300.000 unităţi Logan MCV

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.06.2010
Uzina de Automobile Dacia din Mioveni a construit 300.000 de unităţi Logan MCV de la introducerea acestui model în producţie. Modelul "aniversar" va fi trimis unui client din Italia, care a ales motorul 1.5 dCi şi versiunea cu cinci locuri a lui Logan MCV.

Fabrica Dacia din Mioveni sărbătoreşte producţia a 300.000 de exemplare Logan MCV. Modelul aniversează patru ani de la lansarea oficială şi s-a dovedit a fi extrem de popular pe pieţele din Europa de Vest. MCV este cel de-al doilea membru al familiei de modele Logan şi a debutat pe piaţă în octombrie 2006, imediat după prezentarea de la Salonul Auto de la Paris din anul respetiv. Gama Logan MCV a fost restilizată în octombrie 2008 şi este alcătuită din patru versiuni de echipare – Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige. Toate cele patru versiuni de echipare sunt disponibile în două configuraţii – cu cinci şi respectiv cu şapte locuri.

Exemplarul Logan MCV cu numărul 300.000 este vopsit în roşu, are un motor 1.5 dCi, este în versiunea cu cinci locuri şi va ajunge la un client din Italia. După cum ştiţi, Dacia exportă 91% din producţie şi construieşte doar pe bază de comandă. Mai mult decât atât, constructorul din Mioveni are comenzi suficient de multe încât să fie ocupat pentru întregul an 2010.

Aşa cum a specificat şi vicepreşedintele Automobile Dacia, creşterea TVA nu va afecta constructorul român de automobile în aceeaşi măsură în care sunt afectaţi alţi agenţi economici de pe piaţa din România graţie procentului ridicat pe care îl reprezintă exportul în raport cu producţia totală.

În România, cel mai ieftin Logan MCV pleacă de la 8.400 de euro cu toate taxele incluse. Cea mai scumpă versiune a lui Logan MCV pleacă de la 12.900 de euro şi reprezintă modelul cu şapte locuri echipat cu un motor 1.5 dCi 85 CP în nivelul de echipare Prestige.

CLICK AICI PENTRU LISTA DE PREŢURI ŞI DATE TEHNICE A LUI DACIA LOGAN MCV.

Via | Dacia

Comentarii (4)

  • Probleme cu usile unui Sandero aflat pe linia de asamblare la uzina Renault din Rusia
    http://www.youtube.com/watch?v=6hEx-wgrdAw&feature=player_embedded
    6 8
  • calitate
    te mai miri ca troncane dupa cateva mii de km.uite ce indivizi le asambleaza =)) zici ca planteaza ceapa =))
    4 7
  • bogdan
    eu nu vad nicio problema. bravo dacia!
    4 0
  • Observatie
    Vad ca pe haionul Dusterului ala din stanga scrie Renault oare in alte tari se comercializeaza sub sigla Renault?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru