Masini electrice Volkswagen

Vineri, 23 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen promite mașini electrice de 1700 de cai putere și baterii cu încărcare în 12 minute

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a anunțat că vor exista viitoare modele electrice care să atingă 1700 de cai putere. Acest lucru va fi posibil datorită viitoarei platforme dedicate SSP, care va debuta în 2026.
Luni, 15 Mai 2023 | Industrie

Volkswagen, încrezător că poate produce mașini electrice de 25.000 de euro

Potrivit directorului comercial al Volkswagen, Arno Antlitz, marca din Wolfsburg este foarte încrezătoare că poate produce și comercializa mașini electrice care au un preț de aproximativ 25.000 de euro.
Joi, 15 Iulie 2021 | Industrie

Volkswagen vrea să devină cel mai mare producător de mașini electrice până în 2025

Constructorul german de automobile are planuri mari. Până în 2025, Volkswagen intenționează să devină cel mai mare producător de mașini electrice, întrecându-i astfel pe americanii de la Tesla.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Teasere noi cu Volkswagen ID.4: SUV-ul electric cu autonomie de 500 de kilometri va fi prezentat peste câteva săptămâni

Volkswagen a publicat câteva teasere noi cu SUV-ul electric ID.4, care va avea o autonomie maximă de 500 de kilometri. Prezentarea oficială va avea loc peste câteva săptămâni.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen ID.3 va disponibil la comandă pentru toți clienții interesați începând din 20 iulie: livrările vor începe în octombrie

Volkswagen a anunțat că hatchback-ul electric ID.3 va putea fi comandat de toți clienții interesați începând din 20 iulie, iar livrările sunt programate să înceapă în luna octombrie.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Volkswagen ID.4 au apărut pe internet: SUV-ul electric cu autonomie de 500 de kilometri va fi prezentat în acest an

Mai multe imagini cu SUV-ul electric Volkswagen ID.4 au apărut pe internet cu câteva luni înainte de prezentarea oficială. Modelul va avea o autonomie de 500 de kilometri.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | General

Livrările lui Volkswagen ID.3 încep în septembrie: primii clienți nu vor putea utiliza inițial App Connect și o funcție a sistemului Head-Up Display

Livrările lui Volkswagen ID.3 vor începe în luna septembrie, însă primii clienți nu vor putea utiliza inițial funcția App Connect care oferă compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay și una dintre opțiunile sistemului Head-Up Display.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Volkswagen confirmă startul comenzilor pentru ID.3: hatchback-ul electric va fi disponibil din 17 iunie

Volkswagen a anunțat că persoanele care au efectuat pre-comenzi pentru hatchback-ul electric ID.3 vor putea finaliza comenzile începând din 17 iunie.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru gama de mașini electrice de oraș: Seat a pierdut proiectul inițiat în 2018

Grupul Volkswagen a decis ca Seat să nu se mai ocupe de gama de mașini electrice de oraș cu prețuri mai mici de 20.000 de euro, după ce spaniolii au amânat intrarea pe piața chineză. Cel mai probabil, proiectul va fi dezvoltat sub brandul Volkswagen.
Luni, 06 Aprilie 2020 | General

În așteptarea lui Volkswagen ID.3: germanii extind producția lui e-Golf până în luna noiembrie

Volkswagen va extinde producția lui e-Golf până în luna noiembrie, potrivit unui document intern al constructorului, în contextul speculațiilor cu privire la problemele software ale hatchback-ului electric ID.3.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen anunță noi măsuri pentru lansarea hatchback-ului electric ID.3: primele unități produse vor fi testate de angajați

Volkswagen a anunțat că primele unități ale hatchback-ului electric ID.3 vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților, ca parte a măsurilor adoptate pentru creșterea calității.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Volkswagen nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate, potrivit unui purtător de cuvânt al germanilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Volkswagen pregătește un model electric de oraș ID.1 cu autonomie de până la 300 de kilometri

Volkswagen intenționează să dezvolte un model electric de oraș cu numele ID.1 care să aibă o autonomie de până la 300 de kilometri, potrivit presei britanice.
Duminica, 15 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen susține că hatchback-ul electric ID.3 va avea costuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie internă

Volkswagen susține că prețul de achiziție și costurile de întreținere pentru hatchback-ul electric ID.3 vor fi comparabile cu cele ale unei mașini cu motor cu combustie internă.
Joi, 05 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen neagă zvonurile despre întârzierea livrărilor pentru hatchback-ul electric ID.3: "Termenul stabilit pentru vară nu s-a schimbat"

Volkswagen a negat speculațiile cu privire la posibila întârziere a livrărilor pentru hatchback-ul electric ID.3 din cauza unor probleme software și insistă că modelul va ajunge la clienți în vara acestui an.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla, producătorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice în 2019: peste 360.000 de unități la nivel global

Tesla a fost în 2019 cel mai mare producător auto în funcție de vânzările globale de mașini electrice cu peste 360.000 de unități.
Marti, 18 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen ar putea lansa un SUV electric pentru off-road în 2023: modelul este cunoscut sub numele de cod Ruggdzz

Volkswagen analizează posibilitatea de a dezvolta un SUV electric pentru teren accidentat pe care să îl lanseze pe piață în 2023 ca parte a gamei ID. Modelul este cunoscut intern sub numele Ruggdzz.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Volkswagen va lansa 34 de modele în 2020: pe listă sunt 12 SUV-uri și 8 modele electrice și hibride

Volkswagen a anunțat că pe parcursul anului viitor va lansa nu mai puțin de 34 de modele, printre care se numără 12 SUV-uri, cel puțin două modele electrice și până la 6 hibrizi.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Intern

Volkswagen ID.3 ajunge în România: hatchback-ul electric va fi expus la Băneasa Shopping City în 30 noiembrie și 1 decembrie

Volkswagen a anunțat că hatchback-ul electric ID.3 va ajunge în premieră în România și va fi expus la Băneasa Shopping City timp de două zile, în 30 noiembrie și 1 decembrie.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Volkswagen e-Golf a atins pragul de 100.000 de unități vândute: performanța, la 5 ani de la debutul producției

Volkwagen e-Golf, versiunea electrică a celui mai vândut model din Europa, a atins pragul simbolic de 100.000 de unități vândute la aproximativ 5 ani de la lansarea producției în 2014.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, VW, Germania, Golf, Volkswagen Golf, VW Golf, masini electrice Volkswagen, Martin Winterkorn, Golf electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru