X6

Miercuri, 22 Februarie 2023 | Modele noi

Noile BMW X5 M Competition și X6 M Competition facelift: motorizare mild hybrid și ecran curbat

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile X5 M Competition și X6 M Competition. Marea noutatea primită de cele două modele este prezența unui sistem mild hybird la 48V pentru motorul V8.
Joi, 18 Iunie 2020 | Intern

Noile BMW X5 M și X6 M au ajuns în România: SUV-urile de performanță au prețuri începând de la peste 125.000 de euro

BMW a început livrările SUV-urilor X5 M și X6 M pe piața din România. BMW X5 M poate fi comandat începând de la 125.070 de euro, în timp ce X6 M pornește de la 127.925 de euro. Ambele SUV-uri sunt echipate cu motorul V8 de 4.4 litri disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru BMW X5 M, X6, X6 M și X7: elemente de caroserie din fibră de carbon și un sistem de frânare mai bun

BMW a pregătit pachete M Performance pentru SUV-urile X5 M, X6, X6 M și X7. Nemții propun elemente de caroserie din plastic ranforsat cu fibră de carbon, câteva accesorii sport de interior și un sistem de frânare mai performant.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Modele noi

Imagini și detalii tehnice pentru noua generație BMW X6: motor pe benzină V8 de 530 de cai putere și grilă iluminată

Noua generație BMW X6 a crescut în dimensiuni și primește un motor pe benzină V8 de 4.4 litri și 530 de cai putere, în timp ce grila poate fi iluminată inclusiv în timpul mersului.
Marti, 02 Iulie 2019 | Modele noi

Primele fotografii cu noua generație BMW X6 au "scăpat" pe internet: SUV-ul primește o grilă frontală mai mare

Primele imagini cu noua generație BMW X6 au apărut pe internet cu numai o zi înainte de prezentarea oficială, iar acestea scot în evidență o grilă frontală mai mare.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Citroen are un nou șef de design: francezii l-au angajat pe omul care a desenat modelele BMW X5 și X6

Citroen aduce un suflu proaspăt în fruntea departamentului de design exterior. Francezii l-au angajat pe Pierre Leclercq, actualul șef de design de la Kia, care a fost responsabil în trecut și de desenul modelelor BMW X5 și X6.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Excentricități arăbești: cumperi o casă, primești gratis un Lamborghini Huracan

Se întâmplă în Dubai: un dezvoltator imobiliar derulează o promoție prin care cumpărătorii locuințelor de lux scoase la vânzare primesc bonus mașini precum BMW X6, Seria 7 sau chiar Lamborghini Huracan.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Reportaj

X6 Omul

Maşinile sunt desenate de oameni. E un detaliu pe care-l uităm deseori atunci când admirăm sau urâm liniile unei maşini. Iar când omul care a desenat noua generaţie BMW X6 ţi se prezintă, eşti fascinat de simplitatea complexă a personalităţii sale. "Eu sunt Tommy Forsgren. Designer".
Sambata, 06 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru X6

Divizia M de la BMW a realizat un pachet de accesorii pentru noul X6. Acesta include şi modificări pentru motorizările xDrive30d şi xDrive35i care le ridică nivelul de performanţă fără a modifica valoarea consumului mixt sau a emisiilor de CO2.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Modele noi

PARIS 2014 LIVE: BMW X6 ajunge la a doua generaţie

BMW X6, fratele mai stilizat al lui X5, a ajuns la a doua generaţie. Debutul SAV-ului german a avut loc la Salonul Auto de la Paris.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Drifturi cu BMW la 2800 de metri altitudine

Cei care vor să înveţe cum se controlează o maşină în mediu 100% sigur chiar şi după ce ninsorile au acoperit România se pot înscrie la cursurile organizate de BMW în Austria sau Finlanda. Automarket a participat la acestea şi vă prezintă la ce trebuie să vă aşteptaţi de la un astfel de program.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Tuning

BMW X6 primeşte o transformare completă de la Kahn Design

Englezii de la Kahn Design şi-au pus experienţa la treabă şi au dezvoltat un pachet de tuning complet pentru BMW X6. De la ceasurile de bord până la spoilere, totul este schimbat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

BMW a confirmat X4 şi X2

Gama de crossovere a celor de la BMW va fi mărită cu două modele noi X4 şi X2. BMW X4 va deveni o versiune SAC a lui X3, în timp ce X2 va deveni un SAC bazat pe X1.
Marti, 21 Iunie 2011 | Modele noi

Viitorul lui BMW X4 este incert

Surse din cadrul BMW anunţă că viitorul X4 trece prin modificări drastice, care ar putea duce fie la anularea proiectului, fie la amânarea datei de lansare.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | Tuning

Romeo Ferraris modifică BMW X5 M şi X6 M

Italianul Romeo Ferraris a creat un kit de performanţă pentru BMW X5 M şi X6 M care îmbunătăţeşte resursele V8-ului cu 100 de cai putere şi cu 185 Nm.
Sambata, 04 Decembrie 2010 | Tuning

Vorsteiner prezintă pachetul VRS Aero pentru BMW X6 M

Germanii de la Vorsteiner au prezentat publicului detaliile despre pachetul VRS Aero. Conceput special pentru BMW X6 M, kit-ul aerodinamic îi oferă SAC-ului bavarez un plus de agresivitate şi sportivitate.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Autoipoteze

BMW X4 ar putea primi aprobarea de producţie în curând

BMW X6 ar putea primi un frate mai mic în persoana lui X4. Potrivit unor surse din cadrul BMW, modelul urmează să primească aprobarea de intrare în producţie în curând.
Joi, 17 Iunie 2010 | Tuning

Un nou pachet de tuning pentru BMW X6

Ruşii de la Status Design au creat un pachet de tuning pentru BMW X6. Pe lângă kit-ul estetic, acesta conţine şi o creştere de putere pentru versiunea xDrive35i a acestui model, echipată cu un motor bi-turbo de 3.0 litri.
Sambata, 29 Mai 2010 | Tuning

Ruşii de la Met-R au creat BMW X6 Interceptor

Tunerii de la Met-R au creat un kit de caroserie pentru BMW X6 pe care l-au botezat Interceptor.
Luni, 17 Mai 2010 | General

BMW pregăteşte cinci locuri opţionale pentru X6

După ce clienţii şi presa s-au plâns de faptul că X6 nu poate găzdui la bord decât patru persoane, bavarezii vor introduce între dotările opţionale ale lui X6 o banchetă posterioară cu trei locuri individuale.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, Honda, Mini, General Motors, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru