Romeo Ferraris modifică BMW X5 M şi X6 M

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.04.2011
Italianul Romeo Ferraris a creat un kit de performanţă pentru BMW X5 M şi X6 M care îmbunătăţeşte resursele V8-ului cu 100 de cai putere şi cu 185 Nm.

Tunerul italian Romeo Ferraris a pregătit un pachet de performanţă şi un kit de caroserie pentru BMW X5 M şi X6 M. În ceea ce priveşte modificările aduse puterii, italianul a optat pentru două stagii. Primul dintre acestea constă în recalibrarea unităţii ECU, operaţie care îi oferă propulsorului V8 de 555 de cai şi 679 Nm un plus de 49 de cai şi 98 Nm.

Italianul s-a gândit că este mult prea puţin pentru resursele pe care le poate oferi motorul celor două SUV-uri şi a decis să înlocuiască o serie de elemente cu unele sport pentru a creşte performanţele cu 100 de cai şi 185 Nm. Pentru a putea ţine în frâu cei 655 de cai putere, Romeo Ferraris a optat pentru un sistem de frânare nou care dispune de etriere cu şase şi patru pistonaşe.

Conform declaraţiilor italianului, la exterior clienţii pot beneficia de folii de diferite nuanţe, iar la interior aceştia se pot bucura de o tapiserie îmbracată în Alcantara sau piele naturală şi de pedale sport.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru