Un nou pachet de tuning pentru BMW X6

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.06.2010
Ruşii de la Status Design au creat un pachet de tuning pentru BMW X6. Pe lângă kit-ul estetic, acesta conţine şi o creştere de putere pentru versiunea xDrive35i a acestui model, echipată cu un motor bi-turbo de 3.0 litri.

Ruşii de la Status Design au realizat un pachet de tuning pentru BMW X6. Kit-ul se numeşte SD F 16 şi este compus dintr-un pachet estetic şi de modificări suplimentare sub capota versiunii xDrive35i. Suspensia acestui model nu a fost modificată în niciun fel, iar garda la sol rămâne nemodificată. Opţional, clienţii pot alege un set de jante Hartge de 22 inch realizate din aliaj usor, un set de LED-uri de poziţie pentru zi, patru proiectoare – dintre care două funcţionează doar în momentul în care rotiţi volanul şi un plafon vopsit în negru.

Kit-ul de caroserie pentru BMW X6 realizat de cei de la Status Design este fabricat exclusiv din fibră de carbon. Acesta conţine o nouă bară faţă, o bară de protecţie spate cu difuzor de aer integrat, capace din carbon pentru oglinzi şi o grilă faţă din carbon. Blocurile optice au primit angel eyes de culoare albă şi LED-urile provin de la marca germană Hella.

Pachetul de putere pentru xDrive35i este reprezentat de un sistem de evacuare Status Design, un filtru de ar sport şi o unitate ECU resoftată. Motorul N54B30 al lui X6 xDrive35i dezvoltă 306 CP în versiunea standard şi oferă acum 380 CP graţie modificărilor operate de tunerii ruşi.

Peformanţele versiunii modificate ale acestui model nu au fost dezvăluite, iar cei de la Status Design nu au anunţat dacă se vor ocupa şi de alte versiuni de motorizare ale lui X6 sau vor propune doar această versiune pentru modificări. Desigur, toate modificările estetice sunt oferite pentru toate versiunile de motorizare ale lui BMW X6.

Via | Automotto

Comentarii (15)

  • BRAVO
    se bat tuneri pt ea. Au dat lovitura BMW
    4 4
  • neinteresant:)))
    o sa ramana cu ea in muzeu ca majoritatea modelelor tunate....
    2 7
  • cea mai urata masina
    e urat cu draci x6!! x5 arata mult mai bine..asta parca e carutaa! si cu tunningul asta de exceptie iti asiguri locul unu pe podiumul cocalarilor...
    2 7
  • frumoasa:))
    OR SA SE BATA PE EA MINUNILE CA SI VIJELIILE.PE URMA OR SA VINA DIFERITE SOIURI DE SALAM SA O CUMPERE...SI IN FINAL NU O SA MAI FIE LA MODA...
    7 4
  • :))))))
    da asa e o adora cocalarii ca tine:))) care nu pot dormi noaptea si ar vrea si ei una:))) si in generali multi din romania:)) nu ai sa vezi prea multe in alte tari decat in kktu asta de tara plina de cocalari ca tine care scuipa seminte din o asemenea masina si atunca chistoacele din mers cu manele la maxim..:))) asta e romania!! de asta se vand ca painea calda isi fac rata la ele pe 20 de ani :)))
    2 5
  • Victor
    X6
    Frate ce mai porcarie,imi vine sa vomit cand o vad,numa COCALARII aia ca BMW isi iau asa cva(ma rog si altii)
    3 3
  • ....dar se vinde...si inca foarte bine....
    4 1
  • ce e cu uratenia asta, dupa ce k e naspa modelu de serie astia l-au facut urat cu spume.

    balaurii viseaza cu okii deskisi la o asemenea "bijuterie"..:):)
    3 2
  • 77Aidi
    Pastrati-va comentariile!
    In primul rand salut pe domni! in al doilea rand imi plac masinile si mai citesc articole de pe acest site iar in al treilea rand m-am saturat de toti copii ce acuza posesorii de BMW ca sunt "cocalari",sunt profesor universitar si detin un bmw,nu scuip seminte si nu arunc tigari pe geam,nu ascult manele...si atunci???de ce faceti afirmatii necuvenite???La absolut toate articolele ce au in obiectiv o masina BMW se fac afirmatii de genul!
    Va rog!!!incercati sa va abtineti!!!!
    4 2
  • ce numi place??
    pleoapele de pe faruri..........
    cred ca au fost facute de unu legat la ochi si cu mana in ghips.......
    3 1
  • 77aidi
    asa asa!!! sunteti de toata jena deja.Asta a devenit egala cu "blondele sunt proaste".
    3 0
  • @77Aidi
    prietene nu faci parte din aia 1% dintre posesorii de Bmw-uri care ai un alt nivel de inteligenta.

    Ptr k majoritatea posesorilor sunt frustrati maxim, numai cand treci pe langa ei cu alta masina sa-i vezi cum reactioneaza, nu mai zic de alte scheme care le fac pe drumurile publice si care pun in pericol siguranta celorlati participanti la trafic.

    ei sunt "jemkeri" k au Bmw da sunt lesinati de foame, da pe sosea nu se vede decat masina si prostia celui de la volan....:).
    0 2
  • @77Aidi
    scuze am gresit la prima formulare " tu faci parte din aia 1%" k restul sunt sub nivelul marii...:):).
    0 2
  • foarte bun dar ploapele de pe faruri nu-mi plac
    cine vorbeste na avut niciodata un bmw si nici no sa aiba si din cauza asta vb asa adica de invidie ca deci nu toti poate sa cumpere un bmw x6 cand vrei si deaici vine de vorba cocalari si tot felu de scuipaturi de seminte ca daca aveau si ei x6 nu mai era asa . asa ca va las pe voi care stiti sa comentati masina nu inculti si amarati ce na-u vazut in viata lor sa-i stea la poarta sau in garaj un 4x4 ca asta
    0 0
  • ovidiu_g69@yahoo.com
    x6
    voi nu stiti despre ce vb .hai sa fim seriosi ca de aiureli deastea am mai citit . eu nu detin asa ceva pt ca nu-mi permit dar sa nu ziceti ca nu vreti si voi 1-nul. nu stiu cat de bun o fi dar din punct de vedere estetic e bestial . hai nu mai plangeti ca va dori si voi 1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru