Ruşii de la Met-R au creat BMW X6 Interceptor

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.05.2010
Tunerii de la Met-R au creat un kit de caroserie pentru BMW X6 pe care l-au botezat Interceptor.

Casa de tuning rusească Met-R a creat un pachet de design pentru BMW X6 pe care l-au botezat Interceptor. Kit-ul de caroserie a fost realizat de designer-ul Zaur Khalilov cu ajutorul unui program special iar o masină de frezat cu comandă numerică a transformat desenele rusului în produse reale.

BMW X6 Interceptor a primit din partea casei de tuning un spoiler nou pentru partea din faţă, o grilă redesenată şi un deflector de aer pentru partea din spate. De asemenea, spoilerul spate a fost şi el redesenat iar pragurile laterale au fost înlocuite.

Toate aceste modificări îi oferă modelului bavarez un plus de agresivitate. Pentru cei care sunt interesaţi să achiziţioneze pachetul de tuning al celor de la Mer-R acesta costă 7.840 euro, în versiunea de bază, în timp ce varianta cu fibra de carbon scoate din buzunarele doritorilor 10.480 euro.

Via | WCF

Comentarii (11)

  • Vortex66
    rahat
    Decat sa arunce o groaza de bani pe un X6 tunat mai bine faceau un Nissan GT-R calumea care iti intercepta orice supercar, poate mai putin veyron.
    8 17
  • nice
    7500 nu-i chiar asa mult pentru X6, mai ales ca arata destul de frumusel si in plus mult mai bine prinde la public un kit de X6 decat unul pentru GTR-R.
    9 3
  • kit-ul e ok ...insa daca-l asezi pe un 3Litri e clar: imagie adica,sa apari cu el undeva, sa se stranga lumea ca mustele si sa te intrebe ...de cati litri-i bolidu ?si sa te faci ca n-ai inteles si ... sincer ar fi umpic fenomenul ala....zi-i...cocalarism...bine...la un alt nivel ,,lux cocalarius edition,,,
    8 2
  • X6 interceptor
    e singurul kit de tuning care imi place la X6.
    5 2
  • Victor
    BMW X6
    Au facut o porcarie mai mare decat au reusit aia de la BMW cand au facut X6,ce sa mai X6 dupa mine e cea mai cretina masina,bine io cred k toate suv urile,sav urile bla bla sunt niste idiotenii de la Duster si pana la X5M,da asta este regele suv urilor cretine si tuning u asta a lu peste o face si mai urata si inutila...
    2 9
  • serifu
    @victor
    comentam designul, nu utilitatea, ce mai daca ai bani si ti-o doresti ti-o cumperi.

    cat despre kit super, am vazut tot asa in zurich (vara 2009) x6 negru mat, beton
    9 2
  • Victor
    @serifu
    Designu este hidos:)
    1 10
  • Au enlgezii un cuvant pentru ratarea asta: "horrid".
    Americanii ar spune:"fucked-up"
    Romaneste cred ca ar fi corect sa spunem: gresit sau avorton mental; dejectie schizoida.

    Imi gasesc greu cuvintele pentru hidosenia asta. Trebuie sa existe si din astea ca sa existe in mod clar o referinta pentru punctul cel mai de jos al scalei de comparatie.
    0 2
  • @maka
    omu are si el o vorba pentru asta: "gusturile nu se discuta".Pentru tine e "horrid" pentru cel de langa tine e superba.Oricum nu intereseaza pe nimeni ce parere avem noi.Cifrele vorbesc.Daca cei de la BMW decid sa scoata un model nou pe poarta, eu am toata convingerea ca sunt de 1000X mai competenti ca noi si stiu mai bine ce merge si ce nu.Plus ca noi romanii vedem unele lucruri in ceata datorita manelizarii tarii si a cocalarilor care murdaresc anumite branduri.Stai linistit ca nemtii cand vad un BMW-Audi-Merc pe strada nu stau sa se gandeasca ce tepe a tras soferul pentru ea, cate lanturi are si ce muzica asculta.
    1 1
  • Domnilor,

    Mowgli are perfecta dreptate ... Gusturile nu se discuta ! Personal mi se pare mult mai de bun gust decat multe dintre "creatiile " tunnerilor occidentali. Si lasand incrancenarile fara rost la o parte, haideti da sa admitem faptul ca s-a intamplat o minune. Chiar exista o legatura intre X6 si Lada Niva! -:) -:) -:).
    2 1
  • Lucille
    X6?
    Daca e BMW, e negru si se poate asculta manele la maxim in el, ce mai conteaza cum arata..
    hai cu maneaua!!!!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru