Baterii

Joi, 15 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes va investi 100 de milioane de euro în producția de baterii pentru mașini electrice în Thailanda

Mercedes-Benz a anunțat investiții de 100 de milioane de euro în producția de baterii pentru mașini electrice în Bangkok, capitala Thailandei. Investiția va fi derulată alături de partenerul său local Thonburi Automotive Assembly Plant (TAAP).
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Cea mai mare companie chimică din lume vrea să devină un furnizor de top pe piața mașinilor electrice: nemții de la BASF văd Europa drept o “poveste de succes” în următorii 10 ani

Grupul BASF țintește o poziție fruntașă în topul furnizorilor pentru producția mașinilor electrice. Nemții pregătesc investiții consistente pentru a intra pe această piață în continuă dezvoltare.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Intern

Investigație pe piața bateriilor auto: Rombat, amendată pentru stabilirea unor prețuri minime la acumulatori

Producătorul de acumulatori auto Rombat a fost amendat de Consiliul Concurenței pentru înțelegeri anti-concurențiale cu 11 furnizori prin care a impus prețuri minime sau fixe pentru vânzarea bateriilor către clienți finali.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Hyundai: “Prețurile mașinilor electrice vor începe să stagneze până în 2020”

Hyundai estimează că prețurile mașinilor electrice vor începe să stagneze în următorii 3 ani, datorită costurilor cu materia primă care vor rămâne la un nivel stabil.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Suzuki ar putea deveni furnizor pentru Toyota și Panasonic: “Nu este loc și pentru noi în alianța lor privind dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice”

Președintele Suzuki a declarat că nu va intra în alianța formată de Toyota și Panasonic pentru dezvoltarea de baterii dedicate mașinilor electrice, dar că ar putea să joace rolul de furnizor pentru cele două companii.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Alianță japoneză: Toyota și Panasonic se gândesc să dezvolte împreună baterii pentru mașinile electrice

Toyota și Panasonic au spus că iau în calcul o colaborare de tip joint-venture pentru dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Economic

Lupta pentru resurse: constructorii auto germani au fost avertizați că vor rămâne fără materie primă pentru producția mașinilor electrice

Industria auto din Germania riscă să rămână fără materie primă pentru producția de baterii destinate mașinilor electrice, potrivit unui avertisment lansat de Federația Industriei Germane (BDI).
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Extinderea activității: Continental ia în calcul deschiderea unor fabrici de baterii pentru mașinile electrice

Producătorul german de componente auto şi anvelope Continental se gândește să investească în producția de baterii pentru mașinile electrice.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Jaguar se gândește la încă un model electric după SUV-ul I-Pace: “Analizăm mai multe configurații de baterii”

Designerul-șef de la Jaguar lasă de înțeles că britanicii vor încă un model electric pe lângă SUV-ul Jaguar I-Pace. Pentru asta, compania se gândește să modifice configurația bateriilor electrice, spune Ian Callum.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Conectați la rețeaua electrică a Germaniei: Mercedes-Benz a construit un sistem care stochează energia folosind bateriile pentru mașinile electrice

Mercedes-Benz a construit un sistem de stocare a energiei folosind bateriile pentru mașinile electrice. Sistemul nemților este capabil să se conecteze la rețeaua electrică a țării în caz de nevoie.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Industrie

Investiție în Polonia: LG vrea să deschidă cea mai mare fabrică de baterii pentru mașini electrice din Europa

Firma sud-coreeană LG Chem (subsidiara grupului LG) vrea să deschidă în Polonia cea mai mare fabrică de baterii pentru mașini electrice din Europa.
Marti, 20 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Avalanşa de modele electrice se va simţi la buzunar: preţul litiului folosit pentru baterii s-a triplat în ultimii doi ani

Numărul mare de modele electrice lansate de constructorii auto a generat o creştere de peste 3 ori a preţului pentru litiul folosit la baterii, iar trendul va continua până în 2018.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Daimler aprinde lumina în casele germanilor: bateriile uzate ale maşinilor electrice, folosite la alimentarea cu energie

Bateriile Li-Ion folosite pe maşinile electrice şi hibride plug-in ale constructorului Daimler vor fi utilizate la alimentarea cu energie electrică a unei localităţi germane cu aproape 90.000 de locuitori.
Luni, 18 Februarie 2013 | Industrie

Fisker Automotive ar putea fi cumpărat de un concern din China

Chinezii de la Dongfeng Motor Corp au plasat o ofertă pentru achiziţia mărcii Fisker, anunţă americanii de la Bloomberg. Reprezentanţii Fisker au confirmat faptul că au primit oferte din mai multe ţări.
Sambata, 01 Decembrie 2012 | Industrie

Fisker întrerupe producția modelului Karma din cauza lipsei de baterii

Furnizorul de acumulatori pentru modelul Fisker Karma a dat faliment forțând astfel producătorul să întrerupă producția acestui automobil.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Tehnologie

Americanii propun baterii litiu-ion cu 25% mai ieftine şi de două ori mai uşor de încărcat

Doi cercetători americani au reuşit să înţeleagă mai bine funcţionarea bateriilor litiu-ion şi promit dezvoltarea unor tehnologii care să reducă costurile de producţie şi să reducă durata de încărcare.
Luni, 27 August 2012 | Tehnologie

Un grup de cercetători coreeni a dezvoltat bateriile auto care se încarcă într-un minut

Dacă autonomia şi preţul rămân o problemă, bateriile maşinilor electrice ar putea scăpa în viitorul apropiat de timpul de încărcare după ce cercetătorii coreeni au inventat o metodă de încărcare ultrarapidă.
Marti, 20 Martie 2012 | Tehnologie

STUDIU: Preţul bateriilor litiu-ion va fi mai mic cu 30% în 2017

Un studiu american a dezvăluit tendinţa de reducere a costurilor pe care îl înregistrează segmentul bateriilor litiu-ion. În 5 ani ele vor fi mai ieftine cu 30% decât în prezent.
Marti, 03 Mai 2011 | Tehnologie

Modelele hibride şi electrice Toyota vor fi încărcate wireless

Toyota a semnat un parteneriat cu compania americană WiTricity pentru dezvoltarea unui sistem de reîncărcare wireless a bateriilor modelelor hibride şi electrice.
Sambata, 05 Iunie 2010 | General

Cartierul general BYD Europa va fi construit în Germania

BYD îşi va stabili sediul european în Germania. Locul ales de oficialii companiei va fi anunţat în decursul acestui an.

Tag-uri similare

Volkswagen, Toyota, Honda, Tesla, China, Concept, Europa, Frankfurt, Mitsubishi, SUA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru