Chevrolet Camaro

Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Dodge Challenger pierde în fața lui Ford Mustang, în ultimul său an de vânzări

Dodge Challenger a pierdut titlul de cel mai bine vândut muscle car în SUA, în 2023. Modelul de performanță al celor de la Mopar a reușit să se impună doar în fața lui Chevrolet Camaro, însă a fost depășit categoric de Ford Mustang.
Duminica, 17 Decembrie 2023 | Industrie

Adio, Chevrolet Camaro. A fost produs ultimul exemplar al legendarului muscle car

Chevrolet a anunțat oficial că a produs ultimul exemplar al legendarului Camaro, la uzina de la Lansing din statul Michigan. Ultimul exemplar al muscle car-ului american este un Camaro ZL1 1LE cu cutie manuală.
Sambata, 18 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Patru mașini din seria de filme „Transformers”, puse la vânzare pentru două milioane de dolari

Câteva mașini celebre din filmele „Transformers” au fost scoase la vânzare de către un dealer de mașini exotice din Miami. Printre mașini se numără: Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG și Ford Mustang. Toate acestea se vând împreună pentru suma de două milioane de dolari.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift: muscle car-ul a primit modificări estetice și tehnologii noi

Chevrolet a publicat primele imagini cu Camaro facelift. Muscle car-ul este disponibil cu tehnologii moderne și primește o serie de îmbunătățiri la nivel de design. Acum, pachetul 1LE poate fi comandat și pe varianta echipată cu motorul de 2.0 litri de 275 CP.
Marti, 23 August 2016 | Modele noi

Ford pregătește cel mai puternic Muscle Car de pe piață: Mustang Shelby GT500 va avea 740 CP

Cu un motor V8 twin-turbo sub capotă, noul Shelby 500GT va reuși să-și depășească clar rivalii direcți, Camaro ZL1 și Challenger SRT Hellcat. Are Ford în mânecă asul perfect?
Marti, 05 Iulie 2016 | Tehnologie

Rivali de o viață, frați de transmisie: Chevrolet Camaro și Ford Mustang vor folosi aceeași cutie cu 10 trepte

Chevrolet Camaro și Ford Mustang vor folosi începând de anul viitor aceeași transmisie. Este vorba despre o cutie cu 10 rapoarte, pe care cei doi constructori au dezvoltat-o împreună.
Marti, 24 Mai 2016 | Siguranta

Mușchi și cam atât: Mustang, Camaro și Challenger au fost testate în SUA la capitolul siguranță. Niciunul nu a luat distincția supremă

Autoritatea americană IIHS a testat la capitolul siguranță trei dintre cele mai cunoscute muscle car-uri din State. Niciuna nu s-a calificat pentru distincția de vârf Top Safety Pick.
Vineri, 18 Martie 2016 | Modele noi

Fibră, nu doar masă musculară: Chevrolet Camaro ZL1 este versiunea supersport a muscle car-ului american

Chevrolet a dezvăluit noul Camaro ZL1, cea mai puternică versiune de stradă a actualei generații a modelului american. Avem modificări estetice și tehnice, plus un motor V8 supraalimentat care dezvoltă 640 CP.
Luni, 30 Martie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Chevrolet Camaro va fi mai uşoară cu 90 de kilograme

Chevrolet a publicat noi detalii despre viitoarea generaţie Camaro, programată să debuteze în data de 16 mai la Detroit. Muscle-car-ul american va folosi mult aluminiu pentru a reduce masa totală.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Noul Chevrolet Camaro va fi complet diferit de actualul muscle-car: 70% din componente sunt unice

Chevrolet caută să sublinieze avansul tehnologic pe care îl promite noua generaţie Camaro, programată să debuteze la mijlocul lunii mai. Americanii se laudă cu o platformă nouă, botezată Alpha.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească rivalul: lansarea lui Chevrolet Camaro a fost anunţată oficial

Chevrolet a anunţat oficial că va dezvălui cea de-a şasea generaţie a modelului Camaro peste două luni. Debutul va avea loc la Detroit, în cadrul unui eveniment special.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | General

Presa britanică: "Jucătorii lui Manchester United nu au condus maşinile din flota oferită de Chevrolet"

Englezii de la Daily Mail au descoperit că jucătorii echipei Manchester United nu s-au atins de flota de Corvette şi Camaro oferită de Chevrolet încă din aprilie în baza contractului de sponsorizare al echipei. Oficialii clubului şi responsabilii mărcii auto au confirmat informaţia anunţată de tabloidul britanic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Camaro va primi o nouă generaţie în 2016

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că generaţia actuală a lui Camaro va fi fabricată până la jumătatea anului 2016. După aceea va fi lansat un nou model, care va fi oferit şi cu o motorizare 2.0 turbo.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | General

Gest de fair-play: Chevrolet Camaro îi urează „La mulţi ani!” rivalului Ford Mustang

Într-un gest de fair-play din ce în ce mai rar întâlnit în lumea auto, Chevrolet Camaro i-a urat „La mulţi ani!” rivalului său din ultimii 50 de ani, Ford Mustang.
Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Miercuri, 21 August 2013 | FRANKFURT 2013

Chevrolet Camaro facelift vine la Frankfurt cu MyLink şi cu un retuş

Chevrolet a anunţat că-l va aduce pe Camaro facelift la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul va primi sistemul MyLink alături de mici retuşuri estetice.
Joi, 28 Martie 2013 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift şi versiunea de circuit Camaro Z/28 au debutat la New York

Chevrolet a expus în cadrul Salonului Auto de la New York faceliftul modelului Camaro. Alături de el, şi-a făcut apariţia şi noul Camaro Z/28, o versiune de 500 de cai putere, dedicată exclusiv circuitului.
Vineri, 22 Martie 2013 | Modele noi

Chevrolet Camaro SS - primul teaser anunţă un facelift pe modelul american

Salonul Auto de la New York, care îşi deschide porţile în cursul săptămânii viitoare, va fi gazda lansării versiunii 2014 a lui Camaro. Printre repere: versiunea SS şi un facelift adânc a modelului american.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, video, GM, Chevrolet, General Motors, Formula 1, Golf, Volkswagen Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru