Chevrolet Camaro

Vineri, 04 Februarie 2011 | General

VIDEO: Două reclame interesante pentru Chevy Camaro la Superbowl

Chevrolet a publicat cele două reclame la Camaro pe care le va difuza în pauzele Superbowl, finala Campionatul Naţional de Fotbal American din SUA. Este unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din lume.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Tuning

Camaro SS a primit un kit de tuning de la Speed Box

Tunerii germani de la Speed Box au prezentat pachetul lor de modificări pentru Chevrolet Camaro SS. Modelul dezvoltă 625 CP în versiunea Speed Box şi este echipat cu jante de 22 inch.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Industrie

Rezultate record pentru Chevrolet în Europa în 2010

Anul 2010 reprezintă cel mai înalt nivel în materie de vânzări şi cotă de piaţă realizat de cei de la Chevrolet de la debutul pe piaţa europeană. Cel mai bine vândut model este Spark.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Modele noi

Camaro a depăşit Mustang la vânzări pentru prima dată în 25 de ani

Chevrolet Camaro a devenit cel mai bine vândut model sport din Statele Unite ale Americii. Modelul GM a surclasat Ford Mustang la vânzările anuale pentru prima dată în ultimii 25 de ani.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Cum să NU fugi de poliţie

O şoferiţă din SUA a încercat să împingă maşina de poliţie cu ajutorul Camaro-ului din dotare, dar a reuşit doar să facă un burnout furtunos, după care s-a predat.
Luni, 29 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Duel la categoria grea - Chevrolet Camaro şi Dodge Challenger

În cel mai nou comparativ Fifth Gear, Tiff Needell încinge cauciucurile a două muscle-car-uri pe o pistă din Marea Britanie: Dodge Challenger şi Chevrolet Camaro.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Bumblebee face accident pe platoul filmului Transformers 3

Personajul Bumblebee, un Chevrolet Camaro galben, a făcut un accident în timpul filmărilor pentru pelicula Transformers 3. Aparent, echipajul de poliţie acroşat traversa platoul pentru a răspunde la o ameninţare cu bombă.
Marti, 03 August 2010 | Video

VIDEO: Autocar testează Chevrolet Camaro în Marea Britanie

Autocar şi-a dorit să vadă cum se comportă un muscle-car american pe şoselele din Marea Britanie. Motorul V8 sună foarte bine, însă există din nou obiecţii legate de calitatea materialelor de la interior.
Sambata, 31 Iulie 2010 | Tuning

Tuning canadian pentru Chevrolet Camaro

Tunerul Serge Leger a creat un Chevrolet Camaro de 1.400 de cai putere. Preţul pentru modificările aduse de canadian este de 244.872 de euro.
Vineri, 25 Iunie 2010 | Modele noi

Hyundai Genesis Coupe primeşte un motor V8 pentru duelul cu Ford Mustang

Hyundai intenţionează să demoleze supremaţia muscle-car-ului Ford Mustang pe piaţa americană odată cu introducerea unui motor V8 de 429 de cai putere pe actualul Genesis Coupe.
Vineri, 21 Mai 2010 | Video

VIDEO: Cum se aude un Camaro SS Twin-Turbo de la Hennessey

Tunerii de la Hennessey au prezentat rularea pe dinamometru a celei mai noi creaţii: Chevrolet Camaro SS Twin-turbo de 1000 CP. Modelul obţine această putere cu benzină cu cifra octanică de 104, iar cu benzină de C.O. 93 dezvoltă 815 CP.
Sambata, 01 Mai 2010 | Economic

GM va introduce Chevrolet in Coreea

In cadrul conferintei de presa tinuta odata cu deschiderea Salonului Auto de la Busan, directorul executiv GM Daewoo a declarat ca marca Chevrolet va fi introdusa si in Coreea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale lui Chevrolet Camaro Cabrio in versiunea de productie

Platforma de socializare Facebook a fost aleasa de directorii General Motors pentru a prezenta primele imagini ale versiunii de productie a lui Chevrolet Camaro Cabrio.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Premii auto

OFICIAL: Volkswagen Polo este Masina Anului 2010 in lume

Volkswagen Polo este primul model din lume care a reusit sa castige atat titlul World Car of the Year, cat si Masina Anului in Europa.
Duminica, 07 Martie 2010 | Premii auto

Au fost alesi cei trei finalisti World Car of the Year 2010

Juriul "World Car of the Year" a selectat cei trei finalisti ai acestui concurs. Premiul va fi decernat in cadrul Salonului Auto de la New York.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Mika Salo isi prezinta noua masina, un Camaro de 600 CP

Fostul pilot de Formula 1 Mika Salo a fost invitat de la olandezii de la Autoblog.nl sa isi prezinte noua masina, un Chevrolet Camaro V8 supraalimentat, care furnizeaza 600 CP.
Luni, 28 Decembrie 2009 | Industrie

Designerul lui Chevrolet Camaro lasa GM pentru Volkswagen

Coreeanul care a gandit liniile noii generatii Chevrolet Camaro va parasi GM pentru un post de designer in cadrul grupului VW. El va fi responsabil de look-ul exterior a doua branduri din cadrul conglomeratului german.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Chevrolet ar putea dezvolta o versiune twin-turbo a lui Camaro

Chevrolet ar putea crea o versiune Z28 a lui Camaro, care va fi echipata cu un motor V6 twin-turbo. Inginerii GM au creat deja un asemenea model pentru Jay Leno, dar acesta nu a fost confirmat pentru productie.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Tuning

Chevrolet Camaro a primit un pachet de tuning de la Chroma

Americanii de la Chroma au creat un kit de tuning pentru Chevrolet Camaro. Modelul a debutat in cadrul Salonului de Tuning SEMA din Statele Unite ale Americii.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Cel mai batran posesor al noului Camaro are 101 ani

Virgil Coffman este oficial cel mai batran posesor al noului Chevrolet Camaro. Americanul a cumparat recent o editie Transformers a muscle-car-ului, care ofera 400 de cai putere.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, video, GM, Chevrolet, General Motors, Formula 1, Golf, Volkswagen Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru