VIDEO: Duel la categoria grea - Chevrolet Camaro şi Dodge Challenger

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.11.2010
În cel mai nou comparativ Fifth Gear, Tiff Needell încinge cauciucurile a două muscle-car-uri pe o pistă din Marea Britanie: Dodge Challenger şi Chevrolet Camaro.

Comentarii (17)

  • fain testul, cam muncea Needel la volanul ala

    Cat despre americani am tot respectul pentru ei: sunt singurii ce au reusit sa puna 4 roti unor cargoboturi si sa le vanda drept masini sport
    10 8
  • duelul CARAMIZILOR
    inca o dovada ca americani fac masini care merg doar in linie dreapta si sunt bune doar sa mergi cu 20 km/h pe bulevard sa te vada oamenii
    10 14
  • Fun to drive
    Baieti vad ca pentru voi nu exista elementul de fun to drive - pe care chiar il ai in aceste masini. Plus - americanii au inventat liniutele...nu prea ii preocupa curbele (ganditi-va putin la drumurile din SUA). Am avut ocazia sa conduc doar Camaro - si pot sa spun ca ti se cam zburleste parul dupa ce conduci masina asta si ai un zambetv pe fata...Cam asta e feelingul...Iar daca voi vreti sa fiti asistati la maxim atunic cand conduceti, este treaba voastra, insa va rog sa nu comentati in necunostinta de cauza. Cu stima!
    15 5
  • Muscle
    Era de asteptat sa fie Camaro mai rapid...e mai usor...Challenger e mai mare si mai fioros,dar mai lent...
    2 0
  • @vcip
    crezi ca este ,,fun'' sa iesi de pe carosabil ? este fun pentru niste tipi ca Tiff , dar pentru un sofer normal este mai degraba horror si inca ceva in Europa drumurile au si curbe asa ca in afara de faptul ca arata bine in rest.....nimic ps un M, un AMG sau chiar un RS sunt nu numai ,,more fun to drive'' dar si mult mai sigure si mai confortabile chiar daca nu arat asa ,,turbat'' si in ,od sigur nu i-ti iei rusinica de lau un golf gti spre exemplu :))
    6 7
  • masini superbe
    nu sunt asa rapide ca cele germane,dar la design le da clasa oricand!!!!
    8 4
  • 1 fun to drive il ai intr-un BMW (cine prefera virajele de pe munte iti poate confirma) Plus ca ACOLO e fun to drive unde iti ingheta singele in vine iar inima are mai multe "rotatii" decat motorul. Fun to drive il ai intr-un ferarri unde simti motorul ca vine peste tine si cu toate astea ramai intotdeauna in fata lui. Fun to drive il ai intr-un porsche adevarat si unde iti pui la bataie toate cunostintele intr-ale sofatului.
    2. ce treaba are inventia "liniutei" de catre americani? O fi noua masura a "fun to drive"? Linuta s-a inventat de catre "civili" ce foloseau masini clasice modificate. Iar monstrii astia actuali se vor ca facand parte din sec 21. Ma mira totusi ca i-au pus volan. Pen'ca incalca o conditie sine qua non a liniutei: tu poti vira dar nu poate masina!
    3. M-am gandit la soselele americane si din ce imi aduc aminte pe 90% dintre ele limitarea de viteza iti taie tot avantul in orice transatlantic ai fi tu.
    4. Ce te face sa crezi ca eu vorbesc in necunostinta de cauza? Faptul ca ai volanit tu 200 de metri un Camaro si acum esti "mester"?

    Cu stima!
    7 8
  • Vlad08
    @vcip
    Sper ca ai baut ceva cand ai scris comenatariul fiindca altfel nu-mi explic aberatiile alea.Daca americanii au facut masini "fun to drive",europenii ce au facut, un fel de "love to entertain you"? Nu are rost sa le iei apararea ca ei stiu ca fac masini nasoale,stiu ca folosesc materiale ieftine atat interior cat si exterior. Au ele farmecul lor,pentru americani sunt superbe,dar pentru noi astia care,apropo,traim in Europa, avem altceva mai bun gen M3,RS5,AMG-uri etc.
    5 7
  • kumite
    ioooooooi!
    Gelule,"fun to drive" masinile pe care le-ai spus tu acolo,inseamna sa ai o basca de bani.Daca tu cumperi una dintre masinile alea,cate generatii or sa-ti plateasca masina?Si nu conteaza daca este prostie americana sau bijuterie germana.BTW,in Anglia sunt strazi fara curbe?
    Credeti ca astia care produc masinile astea,tin cont de ce "pareri"aveti voi,expertii?Mda,furnica si elefantul,nu?
    6 3
  • Masini...
    Americanii fac si masini care matura cu orice AMG sau M pe jos:Corvette Z06 si ZR1, VIper, Ford GT, Saleen si chiar noul Cadillac CTS V8, primele enumerate luptandu-se de pe picior de egalitate cu Ferrari, Lamborghini si Porsche
    15 5
  • Run Dmc
    masini legendare
    Sunt oameni care nu ar da un camaro sau un challenger pe niciun bmw,merc,audi sau alte tinichele germane!!!!!!!! ....eu sunt unul dintre ei. Si cum zicea si ''bernd'' un corvette zr1 matura pe jos cu majoritatea masinilor europene!!!
    10 5
  • boring
    ..... ce poate sa fie "fun to drive" la niste barci de astea care abia stau pe sosea ..... motoare de neam prost cu un randament jalnic , consum monstruos , sigur nu ati vazut destule
    am condus un challenger si ....hm .... no more
    un EVO cu motor la un sfert le dadea lectii vacilor astea de masini americane
    @ Run Dmc .... dar cine crezi ca ti-ar da o masina germana pe un tractor de asta american ? ..... legenda ? legendele se fac la Hollywood ?
    3 8
  • copii atomici
    @bernd nu vorbea nimeni de NFS. Lasa prostiile copile.
    3 9
  • @fff
    :)) mi-a placut asta
    3 8
  • muscle....
    @rx8. daca si tu ai condus un challenger,ne-am dus naibii! Tu poti doar sa visezi la o asemenea masina!
    8 2
  • @fff
    Ce NFS visezi maaa!!!! Omul are dreptate,americanii fac si masini foarte performante!!! Camaro si challenger arata criminal de bine!!!!!!!
    9 2
  • Roboti
    Cam prea multa lume vorbeste fara sa stie. Masinile europene sunt mai sigure, materiale mai bune, dar va garantez ca trebuie extrem de multi bani sa ajungi sa SIMTI in una ce simti intr-o masina relativ ieftina americana cu un V8.

    Trebuie tinut cont de cost si efect cand vorbim. Americanii sunt singurii care fac masini care cu un cost minim ai senzatii maxime. Va dau un exemplu simplu: un Camaro V8 de 427cp manual costa 30.000 dolari in america si iti da senzatii mai bune decat un M3 care costa dublu. M3ul da senzatii tari mai mult cronometrelor dar soferului nu, M3ul doar merge repede. Camaro nu merge asa repede pe traseu, dar te face sa te simti de parca zbori pe traseu.

    Sper ca ati inteles ce vreau sa zic :)
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru