Chevrolet ar putea dezvolta o versiune twin-turbo a lui Camaro

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Chevrolet ar putea crea o versiune Z28 a lui Camaro, care va fi echipata cu un motor V6 twin-turbo. Inginerii GM au creat deja un asemenea model pentru Jay Leno, dar acesta nu a fost confirmat pentru productie.

Inginerii Chevrolet ar putea sa creeze si o versiune twin-turbo a lui Camaro, dezvoltata pe versiunea V6 a acestui model. Dupa cum stiti, cei de la Chevrolet au prezentat un asemenea model in cadrul salonului de tuning SEMA, care era creat pentru Jay Leno. Bob Lutz a raspuns la intrebarea privind dezvoltarea unui asemenea model cu "poate", ceea ce inseamna ca exista totusi o posibilitate ca producatorul american sa introduca un asemenea model in productie.

Supraalimentarea versiunii V6 a lui Camaro nu este un lucru nou in Statele Unite ale Americii, tunerii specializati pe Chevrolet oferind deja o serie de pachete pentru acest model. Desigur, de la tuning la productie de serie este o diferenta mare, Chevrolet fiind nevoit sa ofere un grad superior de fiabilitate si performante, la un pret rezonabil. Versiunea twin-turbo a lui Chevrolet Camaro V6 ar putea dezvolta in jur de 425 CP, daca va avea specificatii similare cu cea a lui Jay Leno si ar putea deveni versiunea Z28 a acestui model.

Bob Lutz a confirmat versiunea de productie a conceptului Camaro Synergy, dar si a unei versiuni complet negre a lui Camaro. Conceptul Camro Synergy este un model creat special pentru a prezenta accesoriile oferite de General Motors pentru acest model de la Chevrolet.

Dealerii GM le vor oferi viitorilor posesori de Camaro posibilitatea de a-si personaliza cu usurinta masinile prin intermediul gamei de accesorii oferite pentru Camaro.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru