Primele imagini ale lui Chevrolet Camaro Cabrio in versiunea de productie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.04.2010
Platforma de socializare Facebook a fost aleasa de directorii General Motors pentru a prezenta primele imagini ale versiunii de productie a lui Chevrolet Camaro Cabrio.

General Motors a prezentat primele imagini ale lui Chevrolet Camaro Cabrio pe pagina de Facebook a acestui model. Dupa cum stiti, Chevrolet Camaro Coupe si Camaro Cabrio vor debuta si pe piata din Europa in cea de-a doua jumatate a lui 2011. Modelul din imagini reprezinta versiunea de productie a lui Camaro Cabrio, ale carei prime exemplare vor iesi pe poarta fabricii din Oshawa in primul sfert al lui 2011.

Chevrolet Camaro Cabrio va fi echipat fie cu un V6 de 3.6 litri, fie cu un motor V8 de 6.2 litri. Motorul V6 al lui Camaro a fost reomologat de inginerii General Motors si dezvolta acum 312 CP, cu 8 CP mai mult decat dezvolta initial si 7 CP mai mult decat Ford Mustang Cabrio in versiunea V6. Reomologarea motorului V6 a lui Camaro a avut loc fara niciun fel de modificare mecanica sau electronica, cei de la GM anuntand ca stiau de resursele suplimentare ale acestui motor inca de la introducerea pe piata.

In urma cu doua luni, Chevrolet a confirmat ca va lansa cinci modele noi in Europa in decursul anului 2011.

Doua dintre acestea sunt Camaro Cabrio si Camaro Coupe, in timp ce alte doua modele sunt Chevrolet Orlando si Aveo RS. Cel de-al cincilea model Chevrolet care va debuta pe piata din Europa in 2011 nu a fost inca anuntat. Exista posiblitatea dezvoltarii unei versiuni cu patru cilindri a lui Camaro, care ar fi destinata pietei din Europa pentru a oferit un plus de rentabilitate din punctul de vedere al impozitelor si asigurarilor.

Via | Facebook

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru