GM va introduce Chevrolet in Coreea

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.05.2010
In cadrul conferintei de presa tinuta odata cu deschiderea Salonului Auto de la Busan, directorul executiv GM Daewoo a declarat ca marca Chevrolet va fi introdusa si in Coreea.

General Motors a anuntat ca incepand cu anul 2011 va introduce in Coreea marca Chevrolet. Aceasta afirmatie a fost facuta de directorul executiv al companiei GM Daewoo Auto & Technology, Mike Arcamone, in cadrul conferintei de presa organizata cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Busan.

"Prin introducerea brandului Chevrolet, suntem in masura sa oferim clientilor nostrii o serie de autovehicule noi incluse in gama de modele promovata la nivel international. Aceasta decizie va perimite cresterea cifrei de vanzari a companiei GM Daewoo si a cotei de piata locale, generand totodata si o crestere a veniturilor, oferind siguranta locurilor de munca pentru angajati, creand noi locuri de munca si aducand investitii suplimentare in Coreea. Aceasta miscare va reprezenta cheia succesului pe termen lung", a declarat Mike Arcamone.

De asemenea, directorul executiv GM Daewoo a dorit sa accentueze faptul ca decizia GM se refera la coexistenta celor doua marci, si nu la inlocuirea unui brand cu un altul.

In cadrul Salonului Auto de la Busan, Chevrolet a prezentat modelul Camaro, urmand ca acesta sa fie comercializat pe piata auto din Coreea incepand cu anul 2011.

Via | thisweekinmotors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru