VIDEO: Bumblebee face accident pe platoul filmului Transformers 3

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Personajul Bumblebee, un Chevrolet Camaro galben, a făcut un accident în timpul filmărilor pentru pelicula Transformers 3. Aparent, echipajul de poliţie acroşat traversa platoul pentru a răspunde la o ameninţare cu bombă.

Un cameraman de la Fox News a reuşit să surprindă un accident auto pe platoul filmului Transformers 3. Accidentul nu făcea parte din scenariu şi a avut loc din cauza unei scăpări a procedurilor de siguranţă, respectiv cascadorul aflat la volanul modelului Chevrolet Camaro nu a fost anunţat că poliţia va traversa platoul de filmare. Un Chevrolet Camaro galben, care joacă rolul personajului Bumblebee în unele ipostaze, a intrat în partea din faţă dreapta a unui SUV aparţinând poliţiei din Washington DC.Poliţiştii au decis să investigheze modul în care decurg filmările la Transformers 3 şi procedurile de siguranţă aplicate în ziua respectivă. 

Filmările peliculei Transformers 3 vor reîncepe de miercuri. Echipa de filmare pregăteşte o scenă importantă în care va folosi focuri de armă simulate şi efecte pirotehnice. Luna trecută, un figurant a fost rănit la filmările din Chicago, când un obiect a trecut prin parbrizul vehiculului în care se afla persoana respectivă şi a lovit-o la cap. Figurantul a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală complicată în urma accidentului respectiv.

Via | Cinemagia

Comentarii (8)

  • Myth Busted !
    Cred ca masina de politie era Decepticon :(
    9 3
  • ce cauta masina ai ade politie pe platou...mai bine zis pe strada...ala nu cred ca era platou
    7 1
  • demonel
    mai dar nu se ciobeste cam rau camaro? masina de politie e un pic indoita si camaro e infundat binisor.

    ps: saracul bumblebee e bolnav acuma :))
    3 10
  • asa , si ...
    se mai intampla pe platourile de filmare . au masini de rezerva care sunt identice si le inlocuiesc in caz ca scenele nu ies bine ( ca aici ) , in Fas and Furios 4 a mai ramas doar o masina pentru Fenix ( Laz Alonso )
    6 0
  • @demodel:
    acel Camaro se ciobeste rau ca sa absoarba socul impactului, se vede ca nu sti nimic legat de cum trebuie sa se deformeze o masina a.i. sa absoarba socurile si soferul sa nu pateasca nimic
    6 3
  • Pilgrim
    si bineinteles ca va fi vina cascadorului pentru ca organul nu greseste niciodata nu-i asa????
    4 1
  • police ca la noi
    Dupa viteza cu care a intrat camionul acela, in curba de la inceputul clipului, era clar ca se filma, inca o dovada fiind si faptul ca spectatorii (desi cred ca erau personal al studiourilor de filmare) nu erau deloc imprastiati pe strada; numai ca au venit/dat buzna, niste dobitoci = police man; adica, asa cum am mai spus-o de multe ori (chiar daca nu ma incalzeste cu nimic) nu numai la noi, sunt retardati....
    2 0
  • @taz
    titi, ce de sti!!!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru