Tuning canadian pentru Chevrolet Camaro

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 31.07.2010
Tunerul Serge Leger a creat un Chevrolet Camaro de 1.400 de cai putere. Preţul pentru modificările aduse de canadian este de 244.872 de euro.

Tunerul canadian Serge Leger, un nume necunoscut în Europa, a decis să arate lumii întregi ce poate face cu adevărat. Iar pentru a-şi îndeplini obiectivul, compania nord-americană a creat un Chevrolet Camaro dragster. Creaţia tunerului dispune de o unitate V8 LSX de 6.0 litri, de o turbină de 91 de mm şi de un intercooler de 6 inch. Mulţumită acestor modificări, modelul american produce până la 1.400 de cai putere şi poate dezvolta un cuplu motor de maxim 1.219 Nm.

Pentru a putea ţine în frâu cei 1.400 de cai putere, caroseria lui Camaro a fost întărită, iar suspensiile au fost înlocuite De asemenea, tunerul a înlocuit puntea spate cu una de provenineţă Moser de nouă inch, a montat o transmisie TCI 4L80E şi un sistem de frânare Baer cu discuri de 355 mm.

În locul clasicului interior de curse, Serge Leger a tapiţat modelul american cu piele italiană, a montat un sistem audio Pioneer şi un Mac Mini cu conectivitate 3G. Toate aceste modificări aduse lui Chevrolet Camaro necesită o muncă de 3.800 de ore şi costă 244.872 de euro.

Via | WCF

Comentarii (3)

  • Alex Radoi
    Frumos, dar mare pacat de tzigania aia de interior. Oribil...Prostul gust la el acasa...
    3 3
  • flexusz28
    Greseala ;)
    Baietii automarket, ati dat-o pe langa cu descrierea. Moser 9" este punte spate fixa. Moser este o firma care face componente de diferentiale, punti si conexe, iar 9" vine de la diametrul coroanei din setul pinion/corana al unei punti spate populare pentru masini modificate datorita rigiditatii si rezistentei la sarcini mari, proiectata si folosita intial pe masini Ford.
    2 1
  • flexusz28
    Tot eu :)
    E mai bine dar tot nu e corect :)

    Nu puntea e de 9 inch ci coroana (ring gear). Aceasta punte insa este denumita popular Ford 9", iar producatorii aftermarket care copiaza designul si fac adaptari pentru diverse masini importa denumirea "9 inch" pe post de MODEL.

    In concluzie corect ar fi: a înlocuit puntea spate cu una de provenineţă Moser tip noua inch.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru